Kuka on paras supersankari

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minun mielestäni ainakin Taikaviitta!!!!!!

Sivut

Kommentit (52)

nahtis
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

taikaviitan joka ikinen tarina hänestä on todella hyvä.Superhessunkin jutut ovat hyviä joten näistä päätellen taikaviitta on paras supersankari!.:o:);):^)(h):D

Vierailija

Kyllä Taikaviitta on paras. Hahmona hieno ja syvällinen. Aku on aivan erilainen Taikaviittana ja tuntuu, että Aku olisi Taikaviittana paljon hienompi hahmo. Superhessu on taas liian pelleilevä. Toisin kuin Taikaviitta, Superhessusta tehtiin humoristinen näkemys supersankarista. Hiiriuniversumiin ei muutenkaan pitäisi kuulua supersankareita. Hiiriuniversumin tarinathan ovat tunnettu siitä, että rikolliset päihitetään älyllä eikä voimalla. Muita mainitsemisen arvoisia supersankareita en osaa sanoa. Ankkauniversumiin supersankarit istuvat paremmin, joten sieltä löytyvät parhaat sankarihahmot. Ei sillä, etteikö Hiiriuniversumissa oikeuden puolustajat olisi kunnioitettavia.

Vierailija

Mikko M kirjoitti:Kyllä Taikaviitta on paras. Hahmona hieno ja syvällinen. Aku on aivan erilainen Taikaviittana ja tuntuu, että Aku olisi Taikaviittana paljon hienompi hahmo. Superhessu on taas liian pelleilevä. Toisin kuin Taikaviitta, Superhessusta tehtiin humoristinen näkemys supersankarista. Hiiriuniversumiin ei muutenkaan pitäisi kuulua supersankareita. Hiiriuniversumin tarinathan ovat tunnettu siitä, että rikolliset päihitetään älyllä eikä voimalla. Muita mainitsemisen arvoisia supersankareita en osaa sanoa. Ankkauniversumiin supersankarit istuvat paremmin, joten sieltä löytyvät parhaat sankarihahmot. Ei sillä, etteikö Hiiriuniversumissa oikeuden puolustajat olisi kunnioitettavia.

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Taikaviita on ykkönen!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat