näkymättömän paras puoli?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kommentit (11)

Vierailija

Juuri tästä minä paasaan topiccia aloittaessa!

Kun topic aloitetaan, mititään ensiksi hyvä aihe, joka mietitään kestäväksi ja kaikinpuolin yhtenäiseksi. Seuraava vaihe on tarkistaminen ja kysely muilta käyttäjiltä, onko kyseisestä aiheesta jo aiemmin ollut topic.

Sitten mennään aloitusviestin osuuteen, joka on tässä topicissa täys... Siinä pitää kertoa oma mielipide asiasta, ja selostaa selvästi topicin tarkoitus!

Ja minä en kyllä hirveästi "näe" Hra. Näkymättömässä hyviä puolia.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En kokonaan pitänyt koko Taikaviitta-saagasta. Paras tarina oli se Cavazzanon tarina. Herra Näkymättömältä parasta puolta en osaa sanoa. Olsikohan kuitenkin se näkymättömyys. : D En kuitenkaan ikinä haluaisi enää nähdä Näkymätöntä tulevaisuudessa.

blondi-96 kirjoitti:Juuri näin!:D

Ja tässäkö oli järkeä?! Mistä sait päähäsi nostaa tämän jo valmiiksi turhan topicin, jollaisia on tuhat jo ennestäänkin. Ja vielä tuollaisella viestillä tämän nostit...! En oikein ymmärrä, minkä takia haluat tehdä tuollaisen spämmiviestin, ja nostaa vanha, turha spämmmitopic tuolta syvältä.

Luulisi sen verran olevan järkeä, ettei tuollaista turhaa viestiä kirjoittaisi, vaan jättäisi sen kokonaan kirjoittamatta. Kannattaisi hieman miettiä, että onko viesti todella sopiva lähetettäväksi, vai voiko sen vain jättää aivokoppaan muhimaan, joskin se joskus myöhemmin olisi asiallinen. Tuosta viestistä ei asiallista saada tekemälläkään. Tuskin kirjoittakaan keksii hyvää syytä, miksi lähetti tuon viestin. Ainoastaan varmaan jonkun, "no ku huvitti"-selityksen. Ja sehän ei ole selitys myöskään! Vain viestimäärät mielessä.

Keskustelun aloittajallakin on vain viestimäärät näköjään mielessä, tekee topicin, joka on vain turhaa spämmiä. Viestimäärän kasvatusta on tällainenkin. Tekee tuollaisen topicin, ja aloitusviestiin vain tuhat kysymysmerkkiä?! Se ei ole kovinkaan asiallista foorumikäyttäytymistä. Kannattaisi vilkaista keskustelusäännöt ja Netiketti. Ja mikä parasta: - Myös käyttää omia aivojaan.

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Luulisi sen verran olevan järkeä, ettei tuollaista turhaa viestiä kirjoittaisi, vaan jättäisi sen kokonaan kirjoittamatta. Kannattaisi hieman miettiä, että onko viesti todella sopiva lähetettäväksi, vai voiko sen vain jättää aivokoppaan muhimaan, joskin se joskus myöhemmin olisi asiallinen.

Totta! Minä tosin sanon, että tuollainen viesti EI KOSKAAN tule olemaan asiallineen, millään kunniallisella foorumilla. Johonkin chattiin tuollainen voisi sopiakkin, mutta ei ainaskaan tänne.

Jos tahdotte nyt kaikinkeinoin kartuttaa viestimäärää, kertokaapa minulle, mitä hyötyä siitäkään on? Jos tahdotte sen mukaan mainetta ja kunniaa, kun pääsette A.K.-listalle, noilla viesteillä ette sitä saa. Saatte kunnon arvostuksen roofumilla, kun kirjoitatte asiallisia, ja hyvin perusteltuja viestejä.

Aina kun teette topicceja, käyttäjää omia aivojanne! Kukaan ei saa sitä estää! Ja jos estää, älkää milloinkaan kirjoittako foorumille!

Sami-96

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat