(33ec0f86-81cb-462e-9d9b-ba34077ede58) - 33ec0f86-81cb-462e-9d9b-ba34077ede58

Vierailija

This thread contains comments for topic "33ec0f86-81cb-462e-9d9b-ba34077ede58" (id=33ec0f86-81cb-462e-9d9b-ba34077ede58) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Ei vaikuta suuresti poikkeavan kaavoista. Osasin ennustaa sen, että olympianumerossa johtosarjan piirtäjänä on Vicar ja sen, että tarinan keskiosassa on Hiiriuniversumin tarina, joka sekin liittyy olympialaisiin. Tämän perinteisemmäksi ei olympialehti voi tullakaan. Monipuolisuutta tuo vain itse teema ja toivottavasti se ei ole jälleen kerran pelkkänä sivujuonena. Tällä kertaa sanottiin näemmä käsikirjoittajakin eikä pelkästään piirtäjiä. No, arvelen Houtenin tarinan piirtäjäksi Sander Gulienia. Freddy Milton ja Bas Heymans tulevat toisena mieleen. No, toivottavasti lehti on hyvä.

Vierailija

Luin sarjakuvan ja ihan kiva se oli !! Ois ollu kyl kiva, jos siinä tapahtuis jotakin superjännää. Kiitokset VICARILLE !

Vierailija

Kuulostaa hyvältä.Rakastan urheilutarinoita akkareissa. Kunpa niitä tulisi enemmänkin. Myös tuo Akun ja Tupun, Hupun ja Lupun tarina näyttää mielenkiintoiselta. Odotan sitäkin innolla.

Vierailija

Hieman tylyä tavaraa tällä kertaa, joskin pyhässä yksinkertaisuudessani sain kunnon naurut Vicarin sarjasta ja kiinalaisista, jotka kaikessa häveliäisyydessään nollaavat itseään taukoamatta :D "Ei sinulla voi olla varaa lentolippuun sillä surkealla palkalla, minkä sinulle julkean maksaa."

Vierailija

Maltan tuskin odottaa seuraavaa Aku Ankka- lehteä. Jännittää myös, minkälainen on tarina Millasta ilman Roopea!

Vierailija

Hymm...Kuulostaa melko keskinkertaiselta akkarilta. Mukavaa, että saadaan hieman Hessuakin mukaan. Vicarin johtosarjasta en odota paljoa, mutta ei huominen akkari ainakaan vuoden huonoimmalta vaikuta. Odotan jo innolla huomista!

Vierailija

Tämän viikon lehti oli mainio lukupaketti. Vicarin johtosarja Pekingiin, Ankka oli jälleen paras tarina. Säväystä Akkariin toi De Vitan yksisivuiset hessu-sarjat. "Palikkatesti" oli myös mukavaa luettavaa. Ferrariksen piirtämä "Vanhassa vara parempi" oli kohtuullisen hyvä, mutta ei mitään parhainta. Arvosana lehdelle olisi 9+.

Vierailija

Tämän viikon lehti ei mielestäni ollut kesän paras, mutta ihan ok kuitenkin. Parhain tarina oli jällen kerran Vicarin piirtämä Olympia-aiheinen juttu. Juoni oli ei ollut maailman paras, mutta hieno piirrosjälki kyllä paikkaili sen puutteita. Itse olisin kyllä odottanut hieman urheilu-täyteisempää lehteä näin Olympialaisten kunniaksi, kun nitä on vain joka neljäs vuosi. Lehden ehdottomasti erikoisin juttu oli viimeinen, eli Milla Magia -juttu. Milla nimittäin esiintyy jutuissa ilman muita ankkoja sen verran harvoin.

Vierailija

Kuulostaa hyvältä pitkiin aikoihin! Vicarin tarina kuulostaa hyvältä ja pidän nuista urheilutarinoista. milla tarinakin kuulostaa mielenkiintoiselta koska siinä ei ole roopea ollenkaan ketähän vastaan milla taistelee tällä kertaa...no sen näkee keskiviikkona

Vierailija

Maltan tuskin odottaa uusimman akkarin ilmestymistä. Itse rakastan Vicarin piirtotyyliä ja nyt tulee varmaan vuoden paras akkari. Maltan tuskin odottaa myös huomenna ilmestyvää Taskukirjaa 344 Samassa Veneessä jonka johtosarjan on piirtänyt Giorgio Cavazzano. Ja kuukauden klassikko taitaa olla Romano Scarpan. Ja nyt taas Akkarilehtiaiheeseen: Kiva kun saadaan Tupua,Hupua ja Lupua taas kehiin. Kolmikko on neuvokas ja järkevä ja jännityttää kyllä miettiä että minkälaisiin seikkailuihin Ankanpojat taas rientävät. Tätä Milla Magia tarinaa odotan aika paljon. Millalla taitaa olla kyseisessä tarinassa jotain henkilökohtaisia ongelmia, sillä Tosi harvoin Milla Magia tarinoissa ei nähdä Roope Ankkaa. Ja tämä Vicarin tarina, sitä odotan kyllä kaikkein eniten. Vicarin kynänjälki sopii mainiosti Urheilusarjoihin, jotenka onko tässä ainesta vuoden Parhaimmaksi Akkariksi. Jo nytte vaikka en ole lukenut tuota akkaria vielä, niin uskon että annan arvosanaksi 10+ Ja Tanja, Mahtava Artikkeli. Yksi parhaimmista, Jatka samaa rataa! Ja Hyvää kesää kaikille Toimituksen jäsenille ja kaikille ankkafaneille!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat