Sudenpentu-kenraali arvo-nimi

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin että ankka-profiilissa näkyy teksti jossa lukee sudenpentu arvo-nimeni. Miten siihen pistetään se arvonimi?

Tietääkö kukaan.

Sivut

Kommentit (31)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

adz kirjoitti:Vieläkö se bugittaa vaikka tää topic on viime vuodelta! En oo ees yrittäny.

Jaa tämä onkin viime vuodelta, en äsken huomannutkaan sitä. No kai se on sitten korjattu jo, ainakin niin luulisi. Kokeilin nyt, ja itselläni ei auennut edes se sudenpentukenraaliarvonimigeneraattori. Lisäksi kokeilin kirjoittaa profiiliini tekstiä siihen arvonimi-kohtaan, mutta ei se siinä kuitenkaan näy.

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Lukekaa tämä jos haulatte tietää arvonimen laittamisesta lisää. Arvonimi ei tallennu profiiliin, jos on saanut pelituloksia. Laittakaa nimet ennen kuin pelaatte pelejä.

Häh?! Enkö voi nyt ikinä laittaa sitä nimeä sinne? Kerran yritin, mutta se ei tallentunut. Johtui sitten siitä... Aika outoa muuten, että sitä arvonimeä ei voi hiirellä mustata ja kopioida ja sitten liittää profiiliin.

Vierailija

Aleksi010898 kirjoitti:Niin että ankka-profiilissa näkyy teksti jossa lukee sudenpentu arvo-nimeni. Miten siihen pistetään se arvonimi?<br />

Tietääkö kukaan.

Sen voi laittaa peli osiosta löytyvästä arvoniomigeneraatiossa. Mutta itse en ole saannut koskaan sitä siihen Sudenpentu-kenraali arvo-nimen kohdalle kirjotettua. En tiedä miksi, bugi varmaan.

Vierailija

Mc skeptik II kirjoitti:No menet peleihin &#38; puuhiin ota generaattori käyntiin kirjoita paperille ja sitten profiiliin.

Mille paperille?

Vierailija

Aleksi010898 kirjoitti:

Mc skeptik II kirjoitti:No menet peleihin &amp;#38; puuhiin ota generaattori käyntiin kirjoita paperille ja sitten profiiliin.

Mille paperille?

No ihan vaikka kirje kuoren taakse jos et paperia omista.

Vierailija

Mc skeptik II kirjoitti:

Aleksi010898 kirjoitti:

Mc skeptik II kirjoitti:No menet peleihin &amp;amp;#38; puuhiin ota generaattori käyntiin kirjoita paperille ja sitten profiiliin.

Mille paperille?

No ihan vaikka kirje kuoren taakse jos et paperia omista.

Omistan!!!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat