Konnapari 08: Äänestys

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Tämä on konnapari! Äänestäkää parhain Konnapari

Musta Pekka ja Karvakatti

Karhukopla ja Milla Magia

Mustakaapu ja hra Näkymätön

Zafire ja Kauhukaksoset

Tri Hak Kermak ja Saastuttaja

P.J Petkunterä ja Kultu Kimallus

Äänestettävät löydät yläpuolelta! Ketkä ovat vuoden Konnapari 08 ja voisivat yhdessä onnistuakkin ryöstämään Roopen Rahasäiliön!

Äänestysaikaa on vuoteen 2009 asti

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Äh, unohdit todella monta pahista. Sikari-Sakarin, Viiksi-Vallun, Zantafin, Brutopian konsulin, Salomon, Samu Suutarin, Kasperi Ketkunterän, Eksin, Dupleksin, Triplexin, Pasi Pikkuaivon, Hertan...

Kultu Kimalluskin oli vain nuoruusvuosinaan puijaaja, eihän enää keneltäkään mitään ryöväisi, saati murtautuisi Roopen rahasäiliöön.

Muutenkin pari valinnat olivat aika erikoisia. Mustakaapu ja Näkymätön. Paras kaikista olisi ollut Karvakatti ja Mustakaapu, mutta mitä nyt enään kaatuneen maidon perään itkemään..

Voisit hieman ottaa ensin selvää konnista ettet päätä pahkaa lähtisi aihetta tekemään. Mutta ihan hieno idea kuitenkin, toteutus jäi hieman uupumaan.

Mutta jos minä nyt sitten äänestäisin..

Valintani on Musta Pekka ja Karvakatti. Useat Karvakatin keksinnöistä ovat nerokkaita. Yhdistetään se Musta Pekan fyysisyyteen tulee loistava parivaljakko.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

En laittanut noita muita hahmoja sen takia kun he ovat melkein samanlaisia kuin nuo muutkin hahmot ja en viitsi samanlaisia hahmoja yhteen äänestykseen laittaa

Vierailija

Mustakaapu ja Musta Ritari olisivat olleet voittamaton parivaljakko! No nyt kai on sitten pakko valita tuo Musta Pekka ja Karvakatti. Karvakatti on joukon nero ja aivot ja Musta Pekka hoitaa taas muut hommat.

Vierailija

Ankkarock kirjoitti:En laittanut noita muita hahmoja sen takia kun he ovat melkein samanlaisia kuin nuo muutkin hahmot ja en viitsi samanlaisia hahmoja yhteen äänestykseen laittaa

Mikäs vastaus tuo nyt oli? Sano yksi samanlainen hahmo kuin Pasi Pikkuaivo? Tai Hertta? Tai unohda koko juttu..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat