Kysyisin mielipidettä...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

...Aku Ankan nettisivuista?Itse pidän tosi paljon!Mitä parannettavaa teidän mielestänne olisi?Mun mielestä pelejä saisi olla muutama lisää.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Pari moderaattoria, pelit ja hakukone toimivaksi sekä turhat keskustelut voitaisiin poistaa vähän nopeammin, sama koskee myös Akupedian artikkeleita.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

1. Moderaattoreita tarvitaan!

2. Hakukoneesta ei ole mitään iloa kun se näyttää mitä sattuu

3. Trampoliinipeli toimivaksi

4. Yleisen juttelun topic

5. Tällaisia keskusteluja pursuaa jo korvistani ulos

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Krisse kirjoitti:Onko moderaattori jonkin sortin valvoja......<br />

T:tietämätön

Moderaattori, joskus myös Seriffi tai mafioso on internetissä käytävän keskustelun asiallisuutta valvova henkilö, joka toimii ylläpitäjän apulaisena. Moderaattoreita on chateissa, keskustelualueilla ja eri sivustoilla. Moderaattori on yleensä chatin tai keskustelufoorumin aktiivinen jäsen, jolle voidaan myöntää moderaattorin oikeudet. On myös olemassa ns. "palkkamoderaattoreita", jotka eivät ole chatin tai keskustelufoorumin käyttäjiä. Palkkamoderaattorit rekisteröityvät palveluun, jolloin saavat moderaattorin oikeudet. Palkkamoderaattoreihin ei välttämättä voi luottaa yhtä paljon kuin palveluissa tunnettuihin käyttäjiin.

Moderaattorin tehtäviin kuuluu valvoa sitä että käytävän keskustelun sisältö vastaa kyseisen keskustelun kriteerejä, sääntöjä ja että se yleensäkin pysyy hyvän maun ja netiketin mukaisena. Tarvittaessa moderaattori voi sensuroida keskustelijan viestejä tai antaa porttikiellon eli bannin huonosti käyttäytyvälle käyttäjälle. Moderaattorit pitävät kurissa mahdollisen spämmin, jota toisinaan keskusteluforumeille ja chatteihin ilmestyy.

Että tossa vastausta...

Vierailija

Anteeksi vain, mutta tällainen keskustelu on jo. Ensinnäkin tänne tarvitaan kunnon moderaattorit, jotka poistaa turhat viestit foorumeista. Sekä kaikki trollit häivytetään täältä. Ja jos kannatatte ideaa palautetta vaan ylläpidolle. Yksityisviestit olisi myös hyvä lisä, ja pelejä todellakin saisi olla muutama lisää. Moderaattorit valittaisiin Ankistien keskuudesta, mutta ikäraja vähintään jotain 14-v..yms.

Vierailija

Miksi se olisi juuri 14v. Jonsku, siksikö, että sinä olet sen ikäinen, minusta tuntuu, että toimitus ottaa itseltään jonkun siihen työhön, sori, jos kaavailit siihen työhön.

Vierailija

Jonsku Ankka kirjoitti:Anteeksi vain, mutta tällainen keskustelu on jo. Ensinnäkin tänne tarvitaan kunnon moderaattorit, jotka poistaa turhat viestit foorumeista. Sekä kaikki trollit häivytetään täältä. Ja jos kannatatte ideaa palautetta vaan ylläpidolle. Yksityisviestit olisi myös hyvä lisä, ja pelejä todellakin saisi olla muutama lisää. Moderaattorit valittaisiin Ankistien keskuudesta, mutta ikäraja vähintään jotain 14-v..yms.

joo

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ankkafani315 kirjoitti:Keskustelun 1. Mitalin saamisrajaa saisi nostaa vaikkapa 400:n viestiin.

Mutta niitä ei muuteta enää, kysyin siitä joskus huhtikuussa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat