Taikaviitan historia.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kaikki varmaan ihmettelee miten akusta tuli taikaviitta... No, minäpä kerron 41. N/O Aku Ankan Taskukirja: Aku Taikaviitta, Taikaviitan ensiesiintyminen, Pojat olivat tulleet sudenpentujen leiriltä kun aku sai avaimen vanhaan kartanoon. Pojat huomasivat että paketissa jossa oli avain, luki: Osoitettu Hannu Hanhelle. Tämä erehdyksen syy oli uusi posteljooni joka luuli akua hannuksi. Niinpä pojat ja aku ajoivat 313:mella kartanon pihaan. Kun pojat tutkikselivat kartanoa.

Aku löysi kartanon sohvan tyynyn alta Taikaviitan Päivä Kirjan.

Niinmpä aku selaili päiväkirjan sivuja jossa luki: Taikaviitan säännöt: 1. Kosta jokaiselle joka sanoo sinua epähyödylliseksi jne.

Pojat keskeyttivät akun lukemiset, aku piilotti äkkiä kirjan takaisin piiloon. Aku ja pojat lähtivät takaisin päin ankkalinnaa mutta heti sen jälkeen kun pojat nukahtivat aku lähti takaisin kartanoa päin.

Aku tutkaili kartanoa ja löysi Taikaviitan asun joka ei ole muuttunut miksikään sinne 30 vuoden. Taikaviitan ensimmäin isku oli roopen rahasäliöön. Eli ennenvanhaan Taikaviitta ei ollu supersankari.

Kommentit (7)

Vierailija

Taikkis siis oli sellanen että se ryösti rikkailta ja anto rahat köyhille, sen lisäks Taikkiksen kaveri ireyon pölli kans rikkailta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat