Pelottavin sarjis.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Öö, ei ne järin "pelottavia" mikään ole ollut...

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Mikään ei ole kauhean pelottava,mutta jos olisi pakko valita,niin Munaajan paluussa ilmestynyt Kauhujen Kartano.

Vierailija

Pienempänä Vanhan linnan salaisuus tuntui melkoisen pelottavalta, en ollut edes kotona, kun sen ensimmäisen kerran luin. Enää eivät kyllä akkarit kauhistuta.

Vierailija

Mikään Aku Ankka-lehti ei ole ollut pelottava, eikä myöskään mikään tarina, mutta jos joku tarina olisi pelottava, niin se olisi AATK310:ssä julkaistu Andersenin piirtämä johtosarja.

Vierailija

Minusta mikään sarja ei ole vaikuttanut erityisen pahalta... Toki Munaajan paluussa oli tavallista "pelottavampia", mutta eivät ne kyllä pelottavia olleet...

Vierailija

Eräs sarja, jossa Aku on ravintolan tarjoilija ja sitten hän saa tietää legendasta, että ravintolassa kummitelee yms. mutta "kummitelu" paljastuu kaupungin kerman huippusalaisiksi juhliksi, joissa ihmiset pukeutuvat hirviöiksi oli ainakin ekalla lukukerralla niin pelottava, että yöunet menivät. HUOM. olin siis jotain 8. Tarinasta teki pelottavan varmaan sen aavemainen tunnelma ja, se että luin sitä yksin illalla juuri ennen nukkumaan menoa.

Kaikkein karmein oli loppu, jossa Aku helpottuneena, siitä että kyseessä olivat tekohirviöt, vielä tarkastaa ravintolan sulkemisen jälkeen ja törmää yhteen "juhlijaan", joka on ihminen. (ei siis koira) Hän sanoo tälle, että juhlta ovat ohi ja tämä ihminen vastaa: "mitkä juhlat?" ja katoaa seinän läpi. Se oli siis oikea aave. Vielä pelottavamman siitä teki varsinkin se, että se oli ihminen, ei eläinhahmo.

Vierailija

Yksikään Aku Ankka -sarjis ei kyllä ole ollut pelottava, jotkut ehkä tuntuivat vähän jännittäviltä joskus pienempänä, mutta ei kyllä ikinä ole pelottavia sarjat olleet. Sarjoista ei tehdä pelottavia, koska monet Akkarin lukijat ovat lapsia.

Vierailija

partajussi5 kirjoitti:Mikään ei ole kauhean pelottava,mutta jos olisi pakko valita,niin Munaajan paluussa ilmestynyt Kauhujen Kartano.

Joo toiki on aika pelottava. Munaajaan paluussa on kyl muitakin pelottavii.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat