Don Rosa: Kadonneen kirjaston vartijat

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Onko kyseinen sarja jonka on piirtänyt ja käsikirjoittanut Don Rosa hyvä? Minusta se oli ihan hyvä, mutta ei mikään Rosan paras sarja!

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Minusta tarina on yksi Rosan parhaista! Juoni on hyvä, kekseliäs ja hauska, kivoja yksityiskohtia ja hyvät kasvonilmeet, varsinkin kenraali Nuuhilla. Arvosana 9,5!

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

En oo vielä lukenu sitä mutta kohta tilaan sen sieltä kaupasta. Toivottavastis se on sitä mitä te kaikki sanotte että se on, eli hyvä.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

mullakin on se ja nimmarilla koristettu ja se oli aivan mahtava kirja ei ihan paras mutta tosi vitsikäs, yksityiskohtia oli paljon ja piirrustus notkeaa. tosin ei ole yksi parhaimmista muuta tosi hyvä kuitenkin

Vierailija

Minun mielestäni se oli loistava seikkailu, voisi jopa klassikoksi kutsua. Sisälsi monia hulvattomia vitsejä, jonka kruunasi Rosan piirrostaito. Sen lisäksi se pohjautui moniin tosiasioihin. Loistava! Absoluuttisen hurmaava!

Vierailija

En tiedä yhtäkään Rosan tarinaa, joka ei olisi hyvä. Minusta se oli vallan mainio tarina ja niin kuin Rosan mahtava ja tarkka piirrostaitokin.

Vierailija

Aku Ankan taskukirja kirjoitti:En tiedä yhtäkään Rosan tarinaa, joka ei olisi hyvä.

Ankka Arthurin hovissa on mielestäni erittäin surkea sähellys-tarina. Muutenkin niitten brittien aksentti on raivostuttavaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat