Kuka on paras Mikki-piirtäjä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Omasta mielestäni täällä on 2 aivan ylivoimaista nimittäin Paul Murry ja Floyd Gottfredson.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Mattiii kirjoitti:Paul Murry on piirtänyt hyvät pitkät Mikki-seikkailut ja Gonzales ja Gottfredson hupaisat vitsisarjat.[/lainaus Jep samaa mielt.

Vierailija

Ehdottomasti Romano Scarpa ja Floyd Gottfredson. Paul Murry tuntuu hieman yliarvostetulta. Heppu harvoin käsikirjoitti tarinoitaan ja piirsi sen ajan tyylillä. Murrya arvostetaan lähinnä siksi, että hän piirsi tarinoita, joissa oli hyvät käsikirjoitukset. Harva kuitenkaan arvostaa kyseisten tarinoiden käsikirjoittajia. Kaikki muistavat vain Murryn. Piirtäjänä hän ei ollut järin kaksinen vaikka toikin kyseisille sarjoille omanlaisen tunnelmansa.

Vierailija

Floyd Gottfredson,Romano Scarpa ja Paul Murry saavat kyllä hakea vertaistaan...Nyky(Mikki)piirtäjien aateliin kuuluvat ainakin Cesar Ferioli ja Paco Rodriques,joilta sujuvat hyvin myös ankatkin.Heidän edellään on kuitenkin vielä Massimo De Vita.Hyvien Mikki-piirtäjien listaa voisi jatkaa vaikka koko päivän:Joaquin,Maximino,Xavi,J.Gonzales,Manuel Gonzales,Ub Iwerksn jne.jne.

Tässä kuitenkin parhaimpien top lista (minun mielipide);

1.Paul Murry

2.Romano Scarpa

3.Massimo De Vita

4.Floyd Gottfredson

Tuon neljän kärjen olisi kyllä oikeastaan voinut laittaa mihin tahansa järjestykseen,ovat he niin tasavertaisen loisteliaita...

Ja on ihan pakko mainita vielä ankkamaestro Carl Barks,joka olisi Mikki-piirtäjänäkin ollut mainio,

hänhän piirsi vain yhden Mikki -tarinan,joka oli Punaisen hatun arvoitus,luin tarinan eilen,ja ei voi muuta kuin ihailla Barksia..Ja Barkshan aloitti uransa oikeastaan Mikin(animaatioiden) parissa,ilman Mikkiä Barks ei olisi niin kuuluisa kuin mitä hän on

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat