Help Me!

Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Miten galleriaan voi lähettää kuvia? Voisitteko kertoa?

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Kommentit (10)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

AKUHULLU99 kirjoitti:Netti sivujen kautta saa laitettua sillä lailla että otat kuvan piirroksestasi digikameralla

*Viil viil* Skanneri on parempi, mikäli suinkin sellaisen omistaa tai tuppautuu vaikka naapuriin lainaamaan. Mutta tosiaan Gallerian kautta voi lähettää, selkeästi siellä on linkit esillä.

Vierailija

Aleksi010898 kirjoitti:Ai kirjeenä?! Me asumme Savossa!!!!

Samoin..:D. Skanneri tosiaan olisi parempi jos sellaisen omistaa. Itse otan aina digikameralla kuvan. Tosi vaikeata muuten. Aina jossakin kohti piirrosta on hirveä valopläntti.:D Skanneri puuttuu.

Vierailija

Oikeastaan en itsekään tiennyt tätä kaikkea. Hyvä kun valaisitte meitä. Helpotitte minunkin elämääni! Minulla on skanneri/monistuskone.

Vierailija

Meillä on skanneri, mutten osaa käyttää sitä:D heheh. Olenkin lähettänyt sinne vain yhden tietokoneella piirretyn.

Vierailija

Galleriassa on seuraava näyttely ruudussa osallistu painike. Ehkä sen saa laitettua sinne sitä kautta, siinä on varmaan myös jotkut ohjeet. Muuten ama5:sen viesti on jotenkin tosi mielenkiintoinen, en tiedä mikä siitä saa noin mielenkiintoisen. Se täytyy olla toi sanojen paljous. Sanokaa hei mulle jos joku tietää.

Vierailija

Netti sivujen kautta saa laitettua sillä lailla että otat kuvan piirroksestasi digikameralla,lataat omiin kuvatiedostoihin,menet galleriaan,napsautat "lähetä kuva" painiketta ja siellä näkyy joitakin tietoja valmiina sitten painat "selaa" painiketta ja napsautat omaa piirrostasi ja painat "lähetä" painiketta siinä se.Mutta voi galleriaan lähettää kirjeenäkin sen piirroksesi.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

AKUHULLU99 kirjoitti:Netti sivujen kautta saa laitettua sillä lailla että otat kuvan piirroksestasi digikameralla,lataat omiin kuvatiedostoihin,menet galleriaan,napsautat "lähetä kuva" painiketta ja siellä näkyy joitakin tietoja valmiina sitten painat "selaa" painiketta ja napsautat omaa piirrostasi ja painat "lähetä" painiketta siinä se.Mutta voi galleriaan lähettää kirjeenäkin sen piirroksesi.

Kiitos. Meillä ei nimittäin ole Digikameraa. Hyvä että sen saa lähetettyä kirjeenäkin.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat