Keskustelut laskussa vai nousussa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minusta keskustelujen taso on pienentynyt vaikka en ole tänne paljoa kirjoittanutkaan. Olen kuitenkin tutkinut näitä keskusteluita jo vähän aikaa ja olen todennut että täällä aku ankan nettisivuilla on paljon ongelmia jotka voitaisiin ratkaista helposti

Sivut

Kommentit (39)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Keskustelu-alueen kokonaisvaltainen taso on nyt aivan viime päivinä ollut taas vaihteeksi laskussa. Juuri kun huhtikuun 2 viimeisintä viikkoa muistaakseni näytti jo paljonkin paremmalta, niin nyt suunta on siis ollut jälleen toinen. Syynä tähän on ollut erillainen spämmi ja uusien topiccien kiihtynyt virta. Hyvänä esimerkkinä spämmi-topicista on 7.5 muistaakseni tehty topic "Täällä voit kokeilla hymiöitä". Melkeinpä jokaisessa viestissä kokeillaan pelkästään siinä topicissa vain hymiöitä. Ja sellainen pelkkä hymiöiden testailu yhdessä viestissä on spämmiä. Viestissä pitää olla myös KIRJOITUSTA. Hymiöiden on tarkoitus olla vain ns. sivuosassa viestissä kuin viestissä.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Donald-91 kirjoitti:Keskustelu-alueen kokonaisvaltainen taso on nyt aivan viime päivinä ollut taas vaihteeksi laskussa. Juuri kun huhtikuun 2 viimeisintä viikkoa muistaakseni näytti jo paljonkin paremmalta, niin nyt suunta on siis ollut jälleen toinen. Syynä tähän on ollut erillainen spämmi ja uusien topiccien kiihtynyt virta. Hyvänä esimerkkinä spämmi-topicista on 7.5 muistaakseni tehty topic "Täällä voit kokeilla hymiöitä". Melkeinpä jokaisessa viestissä kokeillaan pelkästään siinä topicissa vain hymiöitä. Ja sellainen pelkkä hymiöiden testailu yhdessä viestissä on spämmiä. Viestissä pitää olla myös KIRJOITUSTA. Hymiöiden on tarkoitus olla vain ns. sivuosassa viestissä kuin viestissä.

Kyllä, Huhtikuussa minullakin oli jo meininki, että tämän foorumin taso olisi roimasti nousussa, mutta nyt tämän kuukauden alku tuotti pettymyksen. Nyt kun tuli nuo hymiö-topicit tuli, huomautin niistä ylläpidolle - mitään ei tapahtunut. Sitten lähetin palautetta, (parin muun asian yhteyedessä) He sanoivat minulle, että sitä ei voi poistaa, koska ei sisällä mitään asiatonta. Pelkkää spämmiähän se on! Ylläpidolla on väärät käsitykset.

Sami-96

Vierailija

Keskustelut ovat jo kauan menneet hounoon suuntaan se on varha!!

Tarvitsemme hyvin hyvin kipeästi modea!! Toivottavasti ylläpito sen tajuaa tai sitten laitetaan rynnäkkö postia asiasta!!

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ai ei se sisällä muka mitään asiatonta? No niin kyllä taitaa olla vähän kapea käsitys asiattomasta ylläpidolla, kun ei tuollaista spämmiä lue asiattomaksi. Minäkin painelin jokaisen hymiöviestin kohdalla "Ilmoita asiattomasta viestistä" -kohtaa. Onneksi tulee kesäkuun alun aikana ne kauan kauan kaivatut ja puhutut käyttäjä modet. Tottakai jokainen hymiö-topic pitäisi poistaa foorumilta. Eikö niin?

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Ehkä semmoset 24 prosenttia laskussa kun jotkut lopettaa,joittenkin mielestä on tylsät sivut,mää ainakin viihdyn kyllä semmoset 7 vuotta vielä.Ehkä voitais sillee auttaa et laitettais mielenkiinnostavimpia aiheita.Elikkä kaikki turhat pois,ja uusia parempi-laatusia tilalle niin,olis varmaa viihdyttävämmät sivut.Meikäläinenkin on huomannu et jotkun on aivan turhia aiheita.Nyt tähän tarvitaan kaikkia käyttäjiä,ei ikinä huonoja aiheita aina hyviä,ja mielenkiinnostavia.Mä ainakin laitan oman panoksen tähän.

Vierailija

Olen kaikessa viestin asioissa samaa mieltä kanssasi, Hanhihannu! Kaikki huonosti kirjoittelevat lukemaan keskustelusääntöjä.

Vierailija

Keskustelu taso on laskenut huomattavasti joitain aikoja sitten. Yksi syy tähän on mm. se, että tänne on tullut turhia käyttäjiä paljon lisää, jotka kirjoittelevat aivan turhaa. Myös Trolleja sivustolla on ollut monia. Yleensä kun tulee uusi aihe niin se on joko tarpeeton tai tehty jo monia kertoja. Täällä on käyttäjiä jotka tekevät täällä tahallaan kinaa, turhia keskusteluja ja kirjoittelevat turhia viestejä ja viis veisataan mistään keskustelun säännöistä. Mutta kirjoitus virheistä ei mielestäni tarvitsisi kauheasti välittää, kun niitä tulee välillä itse jokaiselle. Mielestäni jokainen tällä sivulla saisi lukea keskustelu säännöt alusta loppuun ja vasta sen jälkeen tulla tänne keskustelemaan. Näillä sivuilla näkee myös ikävää späm-määmistä, että viesti määrä isonisi. En halua kertoa täällä mitään tiettyjä profiileja jotka ovat törkeitä, huonosti kirjoittelevia ja tai muuten vaan keskustelu sääntöjen vastainoin käyttäytyvistä käyttäjistä.Moneen ongelmaan olisi ratkaisu,(Esimerkiksi voisi tulla muutama mode)mutta koskaan näitä sivuja ei saa täyssin "täydellisiksi".

Vierailija

Laskussa ovat! Kun rekisteröin tänne, tunsin olevani paratiisissa...

Anteeksi, Unelmoin liikaa. Tietenkin laskussa!

Vierailija

Keskustelujen taso on laskenut paljon, jotku 9-vuotiaat tekee turhia keskusteluja ja sellaisia jotka on jo olemassa. Monet keskustelut eivät kunnolla käsittele Disneytä tai muuten Aku Ankkaa. Ne jotka ovat olleet sivuilla alusta asti tietävät että keväällä foorumi oli paljon parempi. Osasyynä voi olla että ennen aktiiviset käyttäjät ovat vähentäneet sivuilla olemista,ja uudet käyttäjät eivät välttämämttä keksi yhtä hyviä aiheita vanhat käyttäjät.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

osittain ne ovat laskussa, osittain pikkuisessa nousussa.

ne hautajaiset olivat tyhmä keksintö mutta eikö niitä modeja ala kuulua? Niitten avulla pulma osittain ratkeaisi. Toimitus on ollut huolimaton näitten sivujen kanssa, eivätkä he ole aavistaneet, mitä pahoja seurauksia täällä voi olla. Ei yksi pieni sääntosivu riitä painottamaan sivun käyttäjille tämän sivun sääntöjä. Sääntöjen pitäisi komeilla keskustelupalstan etusivulla tai siitä pitäisi tulla ponnahdusikkuna. (siis vain ensimmäisellä kerralla) Meillä on kuitenkin tehtävissä vain se mitä tavallisillakin käyttäjillä on. Olemme vain tavallisia käyttäjiä. Kunpa vain asialle vois tehdä jotakin!

Muuten ei pidä kuitenkaan liikaa hatyytellä muita käyttäjiä, sillä kukaan ei ole täydellinen. Käyttäjillä on vaikeus sulattaa sääntöjä, sillä käyttäjät väittävät toista ja toimitus toista. Ei pidä suhtautua asiaan liian tarkkaavaisesti. Anetaan vain käyttäjille selkeä tieto jonka he voivat sisäistää automaattisesti.

Ja se modejuttu! Kohtä minä räjähdän! PUM VAIN!

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat