Ja nyt nämä kerhot pois!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

JOS YLLÄPITO POISTAA JONKUN KLUBIN SE TARKOITTAA ETTÄ SE ON TURHA.

Nämä kerhot ovat minunkin mielestä aivan turha aihe jonka tarkoitus on vain pitää jotain ajanvietettä kakaroille.

Sivut

Kommentit (43)

Vierailija

Jotkut vain jostain syystä kai sitten haluavat tehdä niitä kerhoja. Ei sitä oikein estääkään voi, mutta saisivat vähän kyllä miettiä. En minäkään niistä kerhoista lämpene.

Vierailija

Toinen vaihtoehto on se, että et vastaa sinne. Siitä nämä trollit saavat vain lisää hauskaa, jos joku lähtee heidän juttuihinsa mukaan. Ei muuta vaihtoehtoa liene.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

IRONMAIDEN 92 kirjoitti:No perustelkaa miks niitä kerhoja ei saa olla äly hoi älä jätä mikä niissä on vikana Kaikki kuuntelee jotaki mac duckya joka nyt ei satu pitämään niistä haistakaa piip mikä siinä on niin kauheeta ihan kysyn vaan ! miettikääpä nyt vaikka jos jollaki kakaralla <br />

ei oo mitään tekemistä ja haluaa tulla "akukerhoon niin ei kyllä se mac ducky pilaa kaiken ja teki kuuntelette vaan jotaki herra sorsaa GET A LIFE !!

92? Toivon hartaasti, ettei kyseessä ole syntymävuotesi. Mikäli on, siirryn toivomaan, että olen kypsyneempi ysikakkonen. pari kertaa luin viestisi, sen verran epäselvästi oli kirjoitettu.

Ensinnäkin, omistan omat mielipiteeni. kuten kiitettävän moni muukin sivuilla. Osa päästi moponsa karkuun MaD-selkkauksen suhteen, ei ymmärtänyt missä homman raja menee. Kyseisestä syystä ei kuitenkaan kannata syyttää kaikkia, vain murto-osalle kävi hupsistakeijaa arvostelukyvyssä. Suosittelisin erästä toista herra sorsaa katsahtamaan kohtaa "netiketti", löydät sen sivun alareunasta. Myös kohta keskustelun säännöistä voisi olla hyödyllinen. Ihan vain, jotta ymmärrät, mitä meillä on kerhoja vastaan. Voit myös toki etsiä käsiisi tämän topicin sivun kolme ja lukea viestini, including perustelut.

Maybe it would be good to get a life 'cause I'm answering to stupid questions.

ermelä kirjoitti:mitä kamalaa nää kerhot tehny, mac ducy vaan on kateelinen

ja mitenköhän "mac ducy" liittyy tähän? Suosittelen sinullekin näköelinten siirtämistä sivun kolme viestiini, jos nuo perustelut kiinnostavat. Ainakin kysymyksestä voisi näin päätellä.

Vierailija

Oikiasti ihmiset hei NIITÄ KERHOJA EI TARVITA!!! Ne ei hyödytä ketään! Saat vain siitä haukut kun teet sellaisen! Nyt ne kaikki kerhot pois niin pian kuin mahdollista!

Vierailija

Aleksi010898 kirjoitti:Tälläisiä keskusteluja on jo!!!

Ja siinä puhuu yhden kerhon perustaja. Älä tee tuollaisia keskustelluita kuin nuo kerhot jne..

Mitenkäs ne liittyy akuankkaan?

Vierailija

viikatemies puhuu asiaa ja kumminkin näitä keskusteluja on mutta et varmaan tiedä koska olet kirjoitellut niin vähän

Vierailija

No perustelkaa miks niitä kerhoja ei saa olla äly hoi älä jätä mikä niissä on vikana !!? Jos joku kakara nyt haluaa olla jossaki "akuklubissa " niin mitä sitte ?! Kaikki kuuntelee jotaki mac duckya joka nyt ei satu pitämään niistä haistakaa *piip* mikä siinä on niin kauheeta ihan kysyn vaan ! miettikääpä nyt vaikka jos jollaki kakaralla

ei oo mitään tekemistä ja haluaa tulla "akukerhoon niin ei kyllä se mac ducky pilaa kaiken ja teki kuuntelette vaan jotaki herra sorsaa GET A LIFE !!

Vierailija

Otto Ankka-94 kirjoitti:

Viikatemies1 kirjoitti:

Hanhihannu kirjoitti:Jokainen kerho/klubi on täysin turha. Niitä ei tarvita enään yhtään kappaletta enään koskaan. Jos yksi poistetaan niin eikö jo järkikin sano, ettei tarvitse silloin tehdä uutta!

&lt;br /&gt;<br />

Puhut täyttä asiaa. Mutta ei, senkun tekevät lisää.&lt;br /&gt;<br />

Nyt tuli vielä &#034;duck club2&#034;. Mikä näihin ihmisiin on mennyt!

Näihin ihmisiin ei ole mennyt mikään, he ovat olleet aina tällaisia. (ainakin osa heistä)

Olen samaa mieltä kanssasi.:)

Vierailija

Jokainen kerho/klubi on täysin turha. Niitä ei tarvita enään yhtään kappaletta enään koskaan. Jos yksi poistetaan niin eikö jo järkikin sano, ettei tarvitse silloin tehdä uutta!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat