Tosi tosi tosi tosi tosi outoa.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämäkin on taas niitä sivuton bugeja. Kai sinä sen itsekin jo arvaat. Tätä keskustelua ei olisi välttämättä tarvinnut tehdä...:):):)

Kommentit (12)

Vierailija

Tuon ihmettelysi olisit voinut ´laittaa sinne adressi keskusteluun,se on täällä (mulla ainakin) yleinen bugo,että viestit vaihtelee paikkoja :@

Vierailija

Tuossa on tuo ''ADRESSI''keskustelu siinä lukee että sen on tehnyt pöllö pöö vaikka siinä on salwer ekana kirjoittajana ja sitten pöllö pöö kirjoitti siihen ''kiitos kun vastasitte'' huomasitteko.

Vierailija

Entinen aaro hanhi tämän keskustelun aiheen olisit voinut käsitellä jo "ADRESSI" keskustelussa,eikä sinun olisi tarvinnut tehdä keskustelua näin tyhjänpäiväisestä aiheesta.

Vierailija

Juu, selitin sen jo tonne "ADRESSI"-keskusteluun... Ne viestit on vaan vaihtanu paikkoja, Pöllö Pöö alotti keskustelun.

Vierailija

Turhaa turhaa ja vielä kerran turhaa!:$Ettekö osaa itse päätänne käyttää kun turhuuksia täällä jo on niin miksi niitä mennä lisäilemään?:^)Pistäisit tämän asian tuonne "ADRESSI" keskusteluun!:@ÄLÄ PISTÄ TURHIA KESKUSTELUJA ENÄÄ IKINÄ!!:@(toivottavasti asia tuli selväksi:I)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Katsokaapa tuolla visailuissa, sitä "keksi hahmo!!!!" visaa. Siellä ekalla sivulla on joku tyyppi, jonka profiiliin ei pysty kurkkaamaan. Katsokaapa myös sitä seuraavaa viestiä, missä akuhullu lainasi, arvatkaa vain keneltä sen viestin... (kirjoittaa tutisevin sormin)

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Tämä oli taas turha aihe. Sinne ADRESSI:in olisit voinut tämänkin laittaa. Näin ne sivut saavat koko ajan lisää Spämmiä.

Vierailija

Niinpä, ei täytetä koko Aku Ankan sivuja tämmöisellä vaan laitetaan se sinne "Adressi"-keskusteluun, niin kuin Akulainen95 sanoi.

Vierailija

Joo, ihan totta että aika turha aihe, mutta eikö mielestänne ole yhtään turhaa että te k a i k k i huomautatte siitä?? Eikö riitä että joku sanoo sen, ja muut antavat tämän keskustelun hautautua muiden alle sen sijaan että pitävät mielestään turhaa keskustelua päällimäisenä turhilla huomautuksilla? Miettikääpä tätä:@...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat