Keksi Taikaviitalle uusi laite!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No niin, tehtävä olisi siinä!:) Keksi Taikaviitalle uusi laite rosvojahtiin. Omani olisi tälläinen:

Rosvontunnistin:

Rosvontunnistinta käytetään tunnistamaan rosvoja heidän valepuvuissaan. Taikaviitalla olisi sille käyttöä. Rosvotunnistin toimii sähköllä ja paljastaa fiksuimmankin rosvon valepuvun alta. Jos rosvo on valepuvussa vaikkapa pormestarina, Rosvotunnistin hälyttää siitä Taikaviitalle, Taikaviitta ottaa rosvon kiinni ja rosvo onkin jo sellissä.

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

näkymätönasu:

Taikaviitta voi vaikka hiipiä rosvojen lymypaikkaan,mutta rosvot eivät edes huomaa Taikaviittaa.

Vierailija

Laitteeni nimi on HATOSÄ, joka tulee sanasta Havaitseva Totuus Säde. Kun nappia painaa ja osoittaa johon kuhun, se kertoo totuuden rikoksista poliisille. Vasta sellissä ollessaan, hän virkoaisi!

Walt Disney

Vierailija

djlordi kirjoitti:Mistäs Taikaviitta sähköa sais pihalla?

Paperissasi on jotain häikkää. Minun paperissa lukee, että Lohissin idea on loistava ja Taikaviitta lataa sen vyössä olevasta laukusta, josta saa Taikaviitan kehittämää vettä, joka muuttuu sähköksi, kun sen kaataa tuohon rosvontunnistimeen!

Walt Disney

Vierailija

Liukastumissäde, pistooli, joka tekee maahan liukkaan kohdan, joka pysyy siinä viisi minuuttia, sen jälkeen aine haihtuu ilmaan. Asetta voi käyttää roistojen kaatumiseen, mutta sitä voi hyödyntää myös omassa etenemisessä, jos ei tahdo käyttää pomppukenkiä esim. roiston huomaamisen vuoksi. Ei ole vaarallinen liikenteelle haihtumisen vuoksi, on luonnonmukainen, aine ei tee haittaa luonnolle.

Vierailija

^? Tarvitset vielä yli 5000 viestiä, että olet samalla tasolla kuin akuhullu97, ellen sitten ole laskenut väärin. :) Onnea tuhannesta viestistäsi!

Rosvotutka: Kun taikaviitta laittaa rosvotutkan päälle, se lähettää säteitä, jotka rosvoon osuessaan huutavat. Jos vaikka roopen rahasäiliöllä olisi rosvo, ja taikaviitalla on tutka päällä, se huutaa: Rosvo! Rosvo! Rahasäiliökukkula ykkösessä on rosvo!. V.A.R.A.S.* Vaarallisen Aito Rosvon Aikeiden Selvittäjä* Selvittää, mitä roistot aikovat.

Vierailija

Se olis SSS.(Super sokaisusäde)Se sokaisisi varkaat jotka ovat ryöväämässä esim. ankallispankkia. Taikaviitta saisi rosvot nopeammin kiinni.Sille olis käyttöö.

Vierailija

Mp3-soitin jossa vakiona lamauttavaa musiikkia (kun uhri kuuntelee sitä). Muita varusteita mm. levy terävä, heitettävää mallia.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Minun ja Anllahirmun viestit poistettiin! Onko tänne tullut modeja? Tuskimpa vain.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Kertalaaki puku, sama kuin Mustalla ritarilla. Tai hra Näkymättömän

puristimen, jossa on Näkymättömän äly!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat