White agony creekin vanki

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Vastauksia, vastauksia...

Sivut

Kommentit (55)

Vierailija

ankkaetsivä kirjoitti:mahtava täyden kynpin arvoinen.

Kynpin? :'D Mikäs se sellainen luku on?

Noh, sitten aiheeseen. Mielestäni White Agony Creekin Vanki oli OK tarina. En joissakin kohdissa oikein ymmärtänyt mitä siinä tarkoitettiin. Kultu Kimallus korosti tarinaa paremmaksi, kerrankin sai nähdä jonkun neidin Roopen seurassa.

Arvosana: 9

Vierailija

Se oli melko huono tarina!

Ei Roope klondiken aikoihin (ainakaan Barksin mukaan) ollut sellainen tippasilmäinen pehmo niin kuin kyseisessä tarinassa.

Käsikirjoituskin oli todella kaavoihin kangistunut. Miksi jokaisessa Roopen nuoruus b-osassa Roopen on paettava jotakin luonnonvoimaa? Cutty Sarkin cowboykapteenissa Roope ratsastaa pakoon hyöky-aaltoa, Yukonin sydämmessä hän pakenee tulipaloa, Culebran liikenerossa liukuu kivirakennelmalla keskellä kivivyöryä, ja tässä Roope pakenee lumivyöryä. On olemassa muitakin tapoja tehdä lennokkaita tarinoita!

Loppuratkaisukin oli ennalta arvattava.(siis se Roopen tärkein aarre)

Ja oliko todellakin pakko kopioida koko roopen nuoruusmuistelu kohta ruutu ruudulta Barksin takaisin klondikeen-tarinasta?

White Agony Creekin vangissa Rosan piirrosjälkikin oli huompaa kuin koskaan ennen.

Jos tarinassa olisi ollut edes jotain hyvää joka olisi hyvittänyt kaiken huonon, mutta kun ei. Kaiken kaikkiaan White Agony Creekin vanki oli harvinaisen turha tarina!

.....minun mielestäni

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat