Kenen mielestä on tyhmä laittaa puoli otsikkoa ja loput aloitus viestiin?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

ipu99 kirjoitti:Niin että kenen mielestä? Minusta on sillä siitä ei tiedä mitä aihetta keskustelu käsittelee. Ja muutenkin että ei tiedä onko ahe järkevä. Anteeksi jos tälläisiä on jo!

Ei, sellaisia aiheita ei ole. Olen täysin samaa mieltä.

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Rippuu vähän jos laittaa vain yhden sanan otsikkoon se on tyhmää, mutta jos kirjoittaa useamman sanan ja jatkaa viestissä se on useimmiten järkevää, otsikossa ei saa kuitenkaan lukea koko viestin sisältöä.

Vierailija

Aleksi010898 kirjoitti:

Mc skeptik II kirjoitti:

Mc skeptik II kirjoitti:

Aleksi010898 kirjoitti:Muuten, Ipu99 olitko mukana siinä kisassa vuoden käyttäjä? Jos olit, niin kilpailu on Perjantaina kuudelta.

Onko se kyselyissä & visailuissa? Minäkin osallistun siihen!

Siis perjantaina kuudelta!Miksi pönttö taimen on niin suosittU?

Koska hän on nyt tottelevainen ja kiltti. Miksikäs muuten?

Kunhan vain kysäisin!Hyvä kun tulee toimeen vaikka on entinen trolli...

Vierailija

Juu, siis niitä sellaisia otsikoita on hirveästi, mitkä ei ollenkaan liity aihaaseen...Niiden tekeminen pitäisi lopettaa...

Vierailija

Tyhmäähän se on. Ja ärsyttävää. Toinen ärsyttävä juttu on, kun viestissä "huudetaan" (kirjoitetaan isoilla kirjaimilla). Siihen saisi puuttua.

Vierailija

Minunkin mielestä se on typerää, sehän ei ole mikään otsikko. Ja viestissä ei pitäisi lukea "Otsikko kertoo kaiken", vaan se voitaisiin selittää hyvin ja perusteellisesti viestissä.

Vierailija

Aleksi010898 kirjoitti:Muuten, Ipu99 olitko mukana siinä kisassa vuoden käyttäjä? Jos olit, niin kilpailu on Perjantaina kuudelta.

Häh mikä kisa se on?

Vierailija

Mirkku kirjoitti:Minunkin mielestä se on typerää, sehän ei ole mikään otsikko. Ja viestissä ei pitäisi lukea "Otsikko kertoo kaiken", vaan se voitaisiin selittää hyvin ja perusteellisesti viestissä.

Olen samaa mieltä:).

Vierailija

Huhhuh miten älyttömän jäkevä aihe tämäkin oli... Niin että eihän se minua haittaa miten muut kirjoittavat otsikkonsa.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Duke Duck kirjoitti:Rippuu vähän jos laittaa vain yhden sanan otsikkoon se on tyhmää, mutta jos kirjoittaa useamman sanan ja jatkaa viestissä se on useimmiten järkevää, otsikossa ei saa kuitenkaan lukea koko viestin sisältöä.

Yhden sanan otsikot ovat ihan turhia, esim. iines.

Vierailija

Selkeä otsikko alkuun, lyhyesti, tekstiin selostusta enempi.

Turha on otsikkoon änkeä paljon asiaa, ja ei sekään ole hyvä ettei otsikosta saa selvää mitä asia koskee, kuten "klikkaa tätä", tms.

Vierailija

Niin että kenen mielestä? Minusta on sillä siitä ei tiedä mitä aihetta keskustelu käsittelee. Ja muutenkin että ei tiedä onko ahe järkevä. Anteeksi jos tälläisiä on jo!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat