Kaikki haukkuu toisia

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kaikki haukkuu toisten tekemiä keskusteluja eikö niiden pitäisi saada porttari.

Sivut

Kommentit (30)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

akkuli kirjoitti:Mitä tuokin tarkoitti?

Suunnilleen sitä, että kun vanhenet ja alat saada erilaista näkökulmaa ja käsitystä sekä päättämään asioista itsenäisemmin mitä todennäköisesti suhtautumisesi esim. juuri kyseiseen asiaan muuttuu. Yhäkään, oikea ratkaisu ei ole olla hiljaa. Eihän sellaisella synny koskaan muutoksia foorumilla, kotona tai maailmanlaajuisesti. Yksinkertaisesti välillä on vaan pistettävä kampoihin.

Vierailija

mun mielestä se on vähän ikävää jos jotkut haukkuu toisen aihetta turhaksi ellei siihen oikeesti oo mitään aihetta... :s jos pitää keskustelua turhana sitä ei oo pakko sanoo tai sitten sanoo vähän pehmeemmin. Tietty sitten asia on eri jos joku tekee aiheen jossa sanoo vaan et "moi" tai "oks kellää kuvii galleriassa"

Vierailija

Ei se ole haukkumista jos on sitä mieltä että keskustelu on turha sillä tällä on paljon samanlaisia keskusteluja, mutta jos käytäjä hauku se on värin.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Näillä sivuilla on aika harvinaista, että toisen keskustelua haukutaan asiattomasta syystä. Sitä paitsi se ei yllensä ole haukkumista, vaan huomauttamista. Nämä kaksi ovat tyystin eri asia. Esimerkiksi keskustelu "Aku vai Roope" ei ole turha, mutta niitäkin alkaa olemaan niin paljon, että on pakko huomauttaa niiden tekemisestä.

Roska-keskustelut erikseen. "Hei", "Moi" ym.-keskustelut ovat ainakin täyttä roskaa. Visat ovat joidenkin mielestä roskaa, mutta itse pidän niitä ihan asiallisina, sillä niille on tehty ihan oma alueensakin. Roskana voidaan myös pitää keskusteluja, jotka eivät liity yhtään juttuun. Esimerkkinä: "Kumpi on parempi supersankari: Hansu vai Pelle" tai vaikka "onko simpsonit hyvä" (huomaa kirjoitusvirheet). Jälkimmäinen on muuten asiallinen, mutta ei liity Aku Ankkaan, mikä pitää tällä sivustolla muistaa. He voivat mennä keskustelemaan Simpsonit-fanisivustolle. (Jos sellaista edes on)(Ohoh!, tulipa pitkä juttu...:))

Vierailija

"Kaikki haukkuu toisia" -otsikko ei kyllä mielestäni pidä ihan paikkaansa. Suurin osa käyttäjistä on asiallisia eikä hauku toisia, ainakaan ilman syytä. En ainakaan ole montaa nähnyt.

Pitkään täällä käyneitä kirjoittajia alkaa varmasti ärsyttää samanlaiset keskustelut, joita uudet käyttäjät luovat. Moni on huomauttanut tästä tylysti, ja se on varmaankin aika ikävää uusien käyttäjien kannalta, mutta yleensä he eivät hauku keskustelun tekijää, vaan sitä yksittäistä keskustelua. Ainakin oletattaisin niin.

"Turha keskustelu." -viestejä näkyy hirveästi ja se on melko tylysti sanottu, ja lisäksi ne ovat täysin turhia viestejä, jos ne eivät sisällä yhtään perusteluja tai yleensäkkään mitään muuta. Kuten Musta_Kaapu jo totesikin; tällaisen oman mielipiteen voisi pitää omana tietonaan, jos ei ole mitään muuta huomauttamista ja silloinkin siinä tulisi olla selvä perustelu. Tämä on siis minun mielipiteeni asiasta.

Vierailija

On todella ärsyttävää kun useat käyttäjät vaan kirjoittavat viesteihin: "Tämä keskustelu on turha" "Tälläisiä keskusteluita on ainakin sata" "Voi kun on turha aihe".

Sellaiset viestit ovat tunnetusti erinomainen keino saada viestien määrää profiilin tiedoissa nostettua , mutta sellaisten viestien kirjoittaminen on halveksuttavaa käytöstä.

Joissakin keskusteluissa on kymmenen "Siis TOSI turha aihe" ja saman kaltaisia viestejä peräkkäin.

Tietenkin usein valittamiseen ja arvosteluun on järkeenkäypä syy , mutta miksi lisätä keskusteluun joka on itsesi mielestä turha tai tyhmä lisää viestejä ?

Kannattaa vain yksinkertaisesti olla välittämättä sellaisesta keskustelusta ja kirjoittaa sen sijaan johonkin järkevään keskusteluun.Sellaisista "Voi kun on turha aihe" viesteistähän kaiki trollit sun muut saavat lisää voimaa.

Wonderlust on oikeassa sanoessaan että harvoin keskustelua arvostellaan ilman syytä , mutta arvostelun ja haukkumisen sijaan on paras olla välittämättä sellaisista keskusteluist!

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kreacher kirjoitti:

akkuli kirjoitti:Minun mielestäni kaikki keskustelut ovat hauskoja vaikka olisivatkin turhia. mutta ei meidän asia ole mennä määrittelemään että mikä keskustelu on turha, eli fiksumpaa olisi että ne jotka eivät pidä jostain keskustelusta, eivät kirjoita sinne.

<br />

Olisi varsin mielenkiintoista nähdä, oletko samaa mieltä parin, kolmen vuoden kuluttua.

Niin justiin, enemmän niiden tulisi saada porttari jotka tekevät turhia keskusteluja kuin niiden jotka haukkuvat turhia keskusteluja.

Vierailija

Se mikä on turhaa voi olla toisen mielestä ei turhaa, mutta periaatteeni on etten vastaa ns.turhiin aiheisiin, edes sanomalla tämä on turha aihe. Haukkua ei tarvitse jos asiallisesti sanoo.

Vierailija

antti-99 kirjoitti:duke duck on esi merkiksi sellainen<br />

samoin otto ankka-94(en tarkota aina)<br />

ynm. muut

Voisit parantaa keskustelutaitojasi, kirjoitat oudosti. En tarkoita sitä, että poistaisit nimeni tuosta pienestä listastasi, kyllähän minä joskus kieltämättä haukun joitain keskusteluja.

Vierailija

Jos haukkuu jotakin toista käyttäjää törkeästi, pitäisi saada porttari, mutta jos vain sanoo, että on mielestään turha keskustelu perustellen väittämänsä, niin ei.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat