Taistelu kerhoista

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

tämä keskustelukaan ei ole mistään parhaasta päästä mutta hyödyllinen kuitenkin. Kun aleksi teki sen yhden kerhon, niin siitä asti tänne on tullut näitä keskusteluita esim. kerhot nou, miksi kaikki tekee kerhoja jne. Minun mielestäni pitäisi jo lopettaa kerhoista puhuminen entä teistä? ( sen voi sitten aloittaa taas uudelleen jos joku tekee kerhon

Kommentit (5)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Sitä paitsi Olipa taas fiksu aihe. Minä ainakin aion, oli kyse kerhoista tai muista typeryyksistä, perustella kantani viimeiseen vastainahdukseen asti. Ei asioita voi vain jättää yhtäkkiä, kyllä ne täytyy käydä mahdollisimman hyvin loppuun. Sitä paitsi uusia kerhoja ei pitäisi enää tulla, joten asia on hyvä puida niin, ettei näin kävisi. Muussa tapauksessa se olisi taas maahan kaatuneen maidon perään itkemistä.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

No miksi ihmeessä sitten itsekään enää teit uutta topiccia kerhohin liityen? Eiköhän asia ole ruodittu jo liiankin monta kertaa läpi, ja joka kerran lopputulos on ollut sama: kerhot ovat turhia ja niitä ei tarvita.

Kertaakaan en ole nähnyt kunnon puolustuspuhetta kerhoille, mutta niitä vastaan montakin hienoa puhetta. Eli annetaanpas koko kerhohössäkän nyt olla, kun kerran niitä ei enää (onneksi) ole uusia ja kukaanhan ei enää niitä tee, eihän? : D

Ja nämä kerhoihin liityvät keskustelut voisi myön jättää sikseen.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jaa. No, nyt sinä jatkoit sitä kierrettä tekemällä tämän keskustelun... Ymmärrän toki hyvin, että et pidä kerhoista ja ne alkaa sinua jo potuttaa. Tätäkään keskustelua ei olisi tarvinnut tehdä. Idea tässä oli hyvä, mutta näitä kerhokeskusteluja vain on ihan liikaa...:)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joudun tuplapostaamaan, kiitos muokkaustoiminnon, joka loistaa poissaolollaan. Inhottaa jo nyt.

Edellisen viestini alussa oleva Sitä paitsi ei kuulu juttuun mitenkään, enkä tajua, mistä se on peräisin. Toisekseen teit itsekin juuri topicin kerhoista, eli avasit taas keskustelua niille. Eipä uskoisi, että olet asiasta puhumista vastaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat