Parhaimmat ja huonoimmat Aku Ankan taskukirjan piirtäjät?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuten otsikko sanoo , ketkä ovat mielestänne parhaimpia ja huonoimpia taskarin piirtäjiä ?

Paras piirtäjä on omasta mielestäni Enrico Faccini , kun taas huonoin pirtäjä on mielestäni Giulio Chierchini.

Kommentit (14)

Vierailija

Öhöm... pitäkää varanne, aion taas avata suuni. Vanhoissa taskareissa ylivoimaisesti paras on Giovan Battista Carpi. Jumaloin hänen ohutta piirrosjälkeään, hän osaa mielestäni piirtää sen ainoan oikean Taikaviitan. Sitten seuraavana tulee ehkä Massimo de Vita. Pidän hänen oudoista hörhöistään ja joukkokohtauksistaan, kuten Pohjola -trilogian tarinoissa. En tykkää Francesc Bargada Studion mielikuvituksettomista piirroksista. Uudemmissa taskareissa paras piirtäjä on Flemming Andersen. Hänen hahmonsa venyvät ja paukkuvat. Huonoin on varmaan Bernado, vaikka hän ei paljon taskareihin piirräkään.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kuten tuossa edelläkin möömöö sanoi, minäkin pidän ihan hirveästi Giovan Battista Carpin piirrostyylistä. Hän tuo vanhoihin taskareihin runsasti hienoa tarinaa. Vanhoissa taskareissa on myös aika paljon huonoja piirtäjiä. Guido Scala on mielestäni aika huono, mutta vanhat taskarit eivät olisi kyllä ihan niin hyviä, jos hänen piirroksiaan ei olisi. Ainakin hänen piirtämien tarinoiden käsikirjoitukset ovat yleensä ihan hyviä. Nykytaskareissa suosikkini taritaa olla Giorgio Cavazzano. Hänen piirrostyylinsä on sitä samanlaista hienoa ja muutenkin mainiota, mitä se on aina ollutkin. Myös Flemming Andersen ja Fecchi ovat todella hyviä. Ja mainittakoon vielä Bancells, hänellä on ihan kiva, lennokas tyyli.:)

Vierailija

Parhaimpia ovat mm. Andersen, Fecchi sekä Cavazzano ja huonoimpia ovat mm. Guido Scala, Giulio Chierchini ja Sergio Asteriti.

Akuhullu35
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No...Don Rosa,Cavassano ja Andresen Scarpa ovat TOP3:listalla tässä järjestyskessä:

1.Rosa

2.Andresen

3.Cavassano

Kun taas en tykkää kauheesti Feriolin käsialasta.

Kuitenkin Feri mahtuu hyvin TOP12:listaan.

Elikkä tässä lista:

1.Rosa

2.Andersen

3.Cavassano

4.Miguel

5.Bas Heamans

6.De Vita

7.Fecchi

8.Romano

9.Perego

10.Bancell

11.Kari Korhonen

12.Ferioli

:):):):)

Vierailija

Huonoja taskari piirtäjä ei nyt juuri tule mieleen..Siksi taskari on parhaimpia julkaisuja!

Tässä huipputaskaripiirtäjien listaa;

-Romano Scarpa

-Carl Barks (Barksin tarinoita ei tosin kovin montaa taskareissa ole julkaistu)

-Giovan Battista Carpi

-Massimo De Vita

-Giulio Chierchini

-Massimo Fecchi

-Flemming Andersen

-Bancells

-Giuseppe Perego

-Giorgio Cavazzano

-Joaguin

-Miguel

-Ferioli

jne.

Onhan selvää,että kun taskarit ovat täynnä huippupiirtäjiä,niin monia hyviä nimiä tuosta listasta tietysti unohdin/eikä niitä jaksa kyllä tässä lopun päivää luetella :)

Mutta tehkääpä lisäyksiä tuohon listaan,jos mieleen juolahtaa :)

Vierailija

Joo vanhoissa taskareissa paras piirtäjä on Giovan Battista Carpi koska hän piirtää parhaiten Taikaviittaa. Muita huippupiirtäjiä ovat Cavazzano, Scarpa, Fecchi, Andersen, Bancells, Massimo de Vita... en jaksa kertoa kaikkia, koska minun mielestä taskareissa ei kukaan ole huono piirtäjä, kaikki menee.

Vierailija

Joo, vanhoista taskareista ylivoimaisesti paras piirtäjä on Romano Scarpa. Nykyaikaan arvostan myös Giorgio Cavazzanon, Massimo De Vitan ja Andrea Frecceron tyyliä. Pitää mainita myös varsin yleinen alkusarjojen piirtäjä Fecchi, jonka tyyli on oikein mainittavan arvoisaa. Eikä sovi unohtaa Flemming Andersenia, joka tekee aina mielenkiintoisia tarinoita. Ja kuten Akuhullu97 ja möömöö totesivat, vanhojen taskukirjojen toinen hyvä piirtäjä on Giovan Battista Carpi. Hänen tyylissään on vain se jokin.

Se niistä hyvistä piirtäjistä, sitten pitää vielä puida huonot. Oikeastaan huonoja ei ole, mutta tyylin perusteella ei-suosikkeihini lukeutuu mm. Lara Molinari, Joaquin (Mikki tarinat, osasyynä se), eikä Guido Scalakaan miellytä minua. Vielä Bernado, vaikka hän ei ole liiemmin taskareissa ollut. Kokonaisarvioisesti taskareiden italialaispiirtäjät ovat onnistuneet luomaan aina yhtä mielenkiintoisempia tarinoita, joita lukee aina mielellään.

Vierailija

Mattiii kirjoitti:Joo vanhoissa taskareissa paras piirtäjä on Giovan Battista Carpi koska hän piirtää parhaiten Taikaviittaa. Muita huippupiirtäjiä ovat Cavazzano, Scarpa, Fecchi, Andersen, Bancells, Massimo de Vita... en jaksa kertoa kaikkia, koska minun mielestä taskareissa ei kukaan ole huono piirtäjä, kaikki menee.

Jep näin on

Vierailija

Oikeastaan minulla ei ole taskareissa niin selviä mielipiteitä kuin lehdissä, osasyynaä varmasti se, että en ole lukenut taskareita paljoakaan. Voisin kuitenkin kertoa muihin verrattuna eroavan mielipiteeni(niin kuin yleensä:)). Ehdottomasti parhaimpiin kuuluu listallani Bancells, hänen piirrostyylinsä on kiva ja enemmän "tavallinen". Huonoimpiin taas kuuluu Andersen(josta muut niin kovasti pitävät:)), hänen tyylinsä on niin ihmeellisen sotkuinen, tussaus paksua jne.

Vierailija

Otto Ankka-94 kirjoitti:Parhaimpia ovat mm. Cavazzano, Andersen ja Fecchi. Ja huonoimpia taas ovat Guido Scala, ja Chierchini.

Samoin

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat