pelaatteko paljon wizards of mickeytä

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

ei mikään paras mutta ei myös mikään huonoin

Sivut

Kommentit (23)

nahtis
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kreacher kirjoitti:Peli ei itsessään mikään erityisen strateginen ole, joten ei kuulu suosikkeihini. Muutenkin tönkkö ja tylsä. Nahtis, koitas muistaa isot kirjaimet...

yrittäkäämmä parhaamme

Vierailija

Plääh.. Ainoa peli jota olen pelannut on juuri kyseinen peli.Nahtis, Wizard of Mickey kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Ja Wizard of Mickey ei minuun kovinkovaa vaikutusta tehnyt. Mutta pakko sanoa että kyseinen peli on paras peli täältä koska se on ainoa peli mitä olen pelannut.

Vierailija

Alussa, kun rekiseröidyin tänne, niin pelasin vain sitä. En tiennyt silloin keskusteluista oikein mitään, mutta kun tajusin, niin aloin vaan keskustelemaan sen jälkeen. Se Wizards of Mickey on aika huono. Sen verran vähän porukkaa muutenkin siellä. Ja koko ajan oikeastaan bugitteli koko "helahoito". :D:D

Vierailija

En kyllä pelaa paljon. Ei siellä ole koskaan juuri ketään ja ei siellä jaksa sitä harjoittelu peliä koko ajan pelata.

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tuliko mieleen mahdollisesti, että peli on käyttäjien mielestä yleisesti huono, kun siellä ei ole kunnolla porukkaa?

Siinä osin syy ja aivan kukapa kykkisi siellä kauaa, kun ei muitakaan näy näin ne harvat pelaajat lähtevät ja noidankehä jatkuu tavallaan.

Ensinnäkin peli on mielestäni täysin surkea, se on kuin tervanjuontia ja hidasliikkeistä rasittavaa pelaamista. Ei siitä nauti se on pakkopullaa ja semmoinen pakkopulla, kun ei kiinnosta mieluummin pelaan lähes kaikenlaisia muita pelejä, joita netistä löytää. Aivan varmasti aina nyt jokunen huonompi pelikin löytyy netistä, mutta vähässä ovat. Karhukoplan trampoliinipuhalluskin on luksusta tuohon Wizards of Mickeyhin verrattuna. Ja sekin sanoo jo aika paljon, vaikka onhan trampoliinipuhallus ihan hyvä peli, mutta bugeja on matkan varrella sen verran paljon ollut, että kyllä siinä kehittämisen varaa olisi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat