AATK 344: Molskis ja Loiskis

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette kyseisestä tarinasta? Omasta mielestäni se on todella hyvä tarina. Sopivan pituinen, ja mikä parasta: Cavazzanon piirtämä. Arvosanaksi annan tasan 9.

Kommentit (11)

Vierailija

Jaa. Mitäs tässä sanoisi... Mielestäni tarina on mainio. Pidän paljon Giorgio Cavazzanon piirrostyylistä. Tässä tarinassa Cavazzanon kynänjälki on juuri sopivan ohutta. (niin kuin yleensäkin) Myös Mark & Laura Shawin käsikirjoitukset ovat mainioita. Tarina ei olisikaan ollut välttämättä yhtä hyvä, jos he eivät sitä olisi käsikirjoittaneet. Paitsi tietenkin, jos cavazzano olisi sen itse käsikirjoittanut. Annan tarinalle arvosanaksi 9.:)

Vierailija

Heh, vastasin jo tuohon äsköiseen, että en omista sitä Taskaria. Mutta eikös tuo ole ensimmäinen tarina siitä Taskarista. Voi että tekee mieli saada se. Pääsisipä jo kauppaan.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Yllätyin iloisesti, kun huomasin, että taskarissa on Cavazzanon piirtämä tarina. Tarina oli mielestäni aika hyvä. Ei kuitenkaan ihan Cavazzanon parhaita. Pidän kuitenkin Shawien käsikirjoituksista. Tarinassa oli mainio piirrosjälki. Annan sille arvosanaksi 9.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat