Onko Hessu vitsisarjat hauskoja ?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin ^ Ei mun mielest mul ei oo sellasta huumorintajua, mutta on ne kuiteski hyvin keksittyjä...

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Otto Ankka-94 kirjoitti:Osa Hessu-vitsisarjoista on ihan hyviä, mutta osa taas aika huonoja. Se riippuu käsikirjoittajasta.

Joo näin on.

Vierailija

Se riippuu täysin käsikirjoittajasta; jotkut ovat ihan hyviä ja hauskoja, mutta suurin osa lukemistani ovat melko huonoja ja typeriä. Koska Hessu on niin yksinkertainen, hahmosta revitään vitsisarjoja paljon ja saman idean omaavia näkee usein.

Moni urheilu -aiheinen on lukaisemisen arvoinen, mutta muissa Hessun hoopous menee usein vähän liian pitkälle, jolloin hauskaksi tarkoitettu idea menee pilalle.

Myös piirtäjällä on hauskuudessa merkitystä; jos piirtojälki on tunnetilaa kuvastavaa, silloin myös hauskuus tulee hyvin esille. Jos piirrokset taas ovat suhteellisen mitäänsanomattomia, on hyvällekin vitsille vaikeaa nauraa.

Vierailija

Riippuu usein käsi-kirjoittajasta ja joskus jopa piirtäjästä!Joskus hauska ilme ratkaisee kaiken!Yleensä on Murryn sarjoissa Hessu on hauskinmillaan!:)

Vierailija

Mc skeptik II kirjoitti:Riippuu usein käsi-kirjoittajasta ja joskus jopa piirtäjästä!Joskus hauska ilme ratkaisee kaiken!Yleensä on Murryn sarjoissa Hessu on hauskinmillaan!:)

Totta

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat