Mitä haluaisitte?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin mitä juttuja haluisitte et täällä puhuttais? Ku kaikki aina sanoo et tää juttu on jo ollu tai muut vastaavaa niin sanokaa mistä aiheista pitäis sit tehä?

Kommentit (11)

Vierailija

Pitäisi tehdä järkeviä keskusteluja joihin joku jaksaa vastata ei mitään "Kumpi on parempi Pelle Peloton vai Herra Näkymätön", itse en tee keskusteluja joihin muistan joskus itsekin kirjoittaneeni. Kaikkein pahin virhe on se että tekee sellaisen keskustelun, joka on jo olemassa ja se on vielä pinnalla, eli ensimmäisillä sivuilla.

Vierailija

Yksinkertaisesti aku ankasta! Yritä tehdä akusta sellaisia omaperäisiä keskusteluita joita ei ole viellä keksitty. Minua ei haittaa vaikka keskustelu olisi jo keksitty mutta muita taitaa haitata...

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Mielellään keskusteluja joita ei ole vielä tehty. Jauhamisessa ei ole mitään pahaa. On tarpeellista ilmoittaa, että tällainen keskustelu on jo, ettei sellaisia tehdä yhä ja yhä uudestaan.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

ama5 kirjoitti:Niin mitä juttuja haluisitte et täällä puhuttais? Ku kaikki aina sanoo et tää juttu on jo ollu tai muut vastaavaa niin sanokaa mistä aiheista pitäis sit tehä?

Mielellään kaikesta Disneystä ja Aku Ankkaan liittyvistä asioista, sekä näiden nettisivujen ongelmista ja muista sellaista jutuista.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Pääsen taas aiheeseen "Foorumin Idea".

Jutun jujuna EI ole tehdä koko ajan uusia keskusteluja. Päinvastoin, muutama keskustelu silloin tällöin, eikä yli vuosi sitten tehty keskustelu ole mikään iäkäs. Se vain pysyy hengissä, mikäli on aiheeltaan ajaton ja mielenkiintoinen.

Tästä pääsemme kysymykseen: kuinka näillä sivuilla keskustelut kuolevat niin nopeasti?

Näkemykseni on seuraava; koko ajan tulee uusia keskusteluja, ja niitä on ennestään aivan naurettava määrä. Lisäksi topicit oivat aihealueeltaan suppeita. Don Rosaan liittyviä topicceja on kymmenittäin, kun kaikkia herraan liittyviä asioita voisi käsitellä yhdessä topicissa. Kumman luulisitte olevan pitkäkestoisempi ja täyttyvän pidemmillä ja paremmilla viesteillä, topicin Don Rosasta (käsittäen sarjat, piirrosjäljen, kässärit, Suomen-vierailut...) vai topan Rosan Kirje Kotoa -sarjasta? Ei kovin vaikea kysymys.

Entäpä ratkaisu ongelmaan? Ehdottaisin aloittamista lähes puhtaalta pöydältä. Toisin sanoen kannatan modeja, jotka tyhjentäisivät lähes koko foorumin. Sitten he tekisivät yhdessä ylläpidon kanssa selkeän topicin säännöistä ja ohjeista, huomattavasti tiukemman kuin nykyiet pari riviä. Tämä ns. liimattaisiin, jolloin se ei pääsisi tippumaan alas vaan pysyisi aina ensimmäisenä topiccina vaikkapa juuri Nettisivut -puolella. Näin ollen uudet ja vanhat käyttäjät voisivat aika ajoin verestää muistiaan ohjeilla ja säännöillä.

Jotta nykytilanteeseen ei päästäisi, modet poistaisivat armotta joka ikisen turhan topicin ja viestin. Uskon, että silloin sivut eivät päätyisi enää uudelleen nykyisen Suomi24:ää lähentelevää tasoa. Muuta ratkausia en keksi.

Ongelma ei nimittäin ole se, ettei uusia keskusteluja keksitä, vaan se, ettei foorumin ideaa ymmärretä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat