Buldoggi syrjintää!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

aina kaikissa pluto tarinoissa on se paha harmaa buldoggi joka vie pluton tyttöystävän ja lähtee lopuksi häntäkoipienvälissä. SE on syrjintää. Buldoggi oikeasti mitä ystävällisin ja ihanin rotu ja tämäb voin sanoa kokemuksesta sillä omistan buldogin

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

adz kirjoitti:Buldoggihan on olemuseltaan ihan eri sarjaa kuin vaikkapa Pluto..<br />

Siitä se johtuu ei muusta! :)

Näin on.

Vierailija

the legend of DUCK kirjoitti:Sanotte noin koska ette tunne buldoggeja

Onko kukaan sitten sanonut että tietää kaiken bulldogeista, niiden rotutyypeistä, ja rodunomaisesta käyttäytymisistä?Hei haloo.Yrittäkää löytää se kultainen keskitie.

Ymmärrän, että meillä kaikilla on omat juttumme, josta emme huumoria kestä.Itse vedin erittäin raskaasti hernettä nenääni, kun jossain Leijonakuningas-foorumilla oli erittäin imartelevia kommentteja Kimba the white lionista, vaikka eivät vamasti olleet edes nähneet, tai kuulleet Kimbasta.Mutta nyt osaan ottaa koko jutun huumorilla, sillä nehän kunnioittavat tuota hahmoa.Sama on Disneynkin puolella.Disney haluaa vain viihdyttää yleisöänsä, käyttämällä kivan näköistä bulldoggia "naurattajana".Ei siinä ole mielestäni mitään pahaa.

Pyydän, yrittäkää ottaa edes jotkut asiat huumorin kannalta.Bulldoggejahan kunnioitetaan, sillä niitähän näkyy joka paikassa.Ovimattojen kuvana, verhokuvioina, kirjojen kansissa, ja vielä piirretyissäkin.Harva koirarotu on noin suosittu kulttuurissa.Ja bulldogithan ovat vallan suloisia.

Vierailija

Tarviiko ottaa niin vakavasti yhtä hyvin se vois olla joku iso Saksan paimenkoira, piirtäjä vaan halus siihen buldogin.

Vierailija

Jaah, no kai se jollekkin voi tuntua syrjinnältä, mutta ei minusta, bulldoggien pitäisi olla "iloisia" kun esiintyvät niin usein piirretyissä.

Itse en oikein tiedä minkäsmoisia bulldoggit ovat, kaipa ne loppuenlopuksi aika kilttejä ovat...

Ps. Meillä oli beagle, joka oli aivan mahtavan hauska ja kiltti, se oli meidän kissan kaveri, on semmonenkin kuva jossa ne on menneet istumaan ämpäriin;) Harmi, se jäi auton alle...Onneksi on sentään kissa vielä...

Ei kissojakaan aina kuvata kilteiksi, mikäs se elokuva oli jossa oli ne kaksi persialaista vai mitä siiamilaisia olivat, ne ainakin oli muistaakseni ilkeitä...

Vierailija

Mielestäni ei pitäisi puhua "syrjinnästä", sillä tavaramerkeiksi muodostuneita hahmoja on hyvä käyttää useasti. Eihän voi sanoa että hanhia syrjitään koska Hannu on niin omahyväinen kerskuri.

Vierailija

Niin, vielä. Sanoin tuon äsköisen siksi, että en itse omista koiraa, koska äiti on allerginen kaiken maailman koirille sun muille! Ärsyttää, kun ei ikinä saa mitään lemmikkiä..

Vierailija

Uskon että buldogeja syrjitään heidän ulkonäkönsä vuoksi! Ja uskon myös että ne eivät oikeasti ole ilkeitä tai mitään sellaisia, mitä elokuvissa ja sarjakuvissa niitä kuvataan. Monet ihmiset pelkäävät buldogeja koska ovat lukeneet sarjakuvista, ja luulevat niitä ilkeiksi ja agressiivisiksi koiriksi. Tämähän ei tietenkään ole totta! Minä pidän buldogeista, ne ovat ihania ja söpöjä! Monet tosin ihmettelevät sitä, miten ne voivat olla söpöjä! Ovathan ne, omalla tavallaan! <3

Vierailija

No jes! :D Se bullari ei ainaskaan oo se on hullu joka hyökkää aina pluton kimppuun ! Ei se oo syrjintää jos jossakin elokuvassa nyt tekee niin ! Tai onhan seki syrjintää, mutta ei se siitä koirasta oikeesti tunnu pahalta !!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat