millaisia AKU ANKKA pelejä haluiasitte AKU ANKKA sivulle?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

olisiko kivempaa jos AKU ANKAN sivustolla olis enemmän pelejä siis jossa pääsis listoille...ei noit "linkkejä" johonkin.....millainen peli olisi hyvä??? minusta sellainen jossa voisi seikkailla...ja kehittää..esim tehdä oma hahmo..kuin roolipelissä..olisi seikkailua ja jännitystä.....mitä mieltä ootte?

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

ja sekin olis kivaa..jos tänne sais ottaa AKU ANKASTA jonkun hahmon ja sille voisi ostaa erilaisia vaatteita...jos olisi pelejä joista saisi vaikka jotain "rahaa"(ei siis oikeaa)..vaan peli rahaa... ja sen hahmon sas näkyyn tossa nimimerkin yläpuolella...esim...

Vierailija

ja olis kivaa jos pääsis jonkun pelin nii sais pokaalin..ja vois laittaa sen vaikka johonkin palkinto hyllyyn... .... :

Vierailija

No, olisihan sellainen roolipeli ihan kiva, mutta se menisi varmaan turhan monimutkaiseksi. Ja mieluiten myös, joitan urheilullisia pelejä.

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Onhan ne toisaalta hienoja, kun on listoja, mutta onko niiden hyöty isompi, kuin taasen haitta? Vastaisin, että haitta on isompi. Ja perustelua tulee niitä kaipaaville ja ihan "itsellenikin" (perustelutta jätetyt viestit joita pistän aiheittavat mielipahaa).

Ensinnäkin mitä iloa on näiden visailujen listoista, siellä olisi "vähän" enenmmänkin sen saman tuloksen saaneita, kuin mitkä listalla näkyy. Samat nimet ja sinne listalle ei pääse. Ja typerä lapsus löytyy noista visailuista miksi voi saada 0 sekuntia per kohta, kun ne kuitenkin nostetaan 1 sekuntiin.

No entä sitten ainoa "Kunnon peli", Karhukoplan trampoliinipuhallus. Siinäpä vasta onkin ongelma poikineen, ei niinkään pelin bugitus, jota sietää nykyään, kun osin bugit on pois. Vaan siellä, kun on lista jonne voi päästä ja pistää "komeita" tuloksia niin haksataan sitten oikein kunnon älyttömät tulokset sinne ja ylläpito ei ole edes poistanut näitä viimeaikojen rikkojia. Päivästä toiseen siellä on jotain älyttömiä tuloksia, joita on mahdotonta saada rehellisin keinoin.

Mutta se tunne, kun rehellisesti pärjää ja pääsee listalle on toki hieno, mutta onko se nyt hienoa epärehellisesti listalle päästä. Ehkä tälläinen kaveri ei ole sitä kokenut, ehkä sen kokeminen ei ole helppoa, mutta yleensä kunnon yrittäminen lopulta palkitaan hyvällä tuloksella.

Eli pointtia tuossa on se, että nämä listat houkuttavat toisia haksaamaan tuonne listoille tai sitten on tuollaisia umpimätiä listoja (eli nämä visailujen listat), jonne ei voi päästä ja jokaisella on sama tulos. Ei mitään järkeä.

Toisin sanoen pelit ilman listoja, ottaa pois huijaamis halukkuutta ja turhaa "kilpailemista" tai sitä valitusta keskusteluissa, kun joku huijaa.

Joku jalkapallo peli voisi hyvin toteutettuna olla ihan mukava.

Kyllähän niitä pelejäkin varmasti löytyy, mutta mikä on sitten tosiasiassa kehittämisen arvoinen ja toimiva peli. Uudelleen en enään haluaisi nähdä tulevana pelinä sellaista, kuin trampoliinipuhallus eli tullessaan täynnä bugeja. Bugiset pelit pitäisi ennen julkaisua testata kunnolla ja hoitaa bugit pois, jos niitä ilmenee. Vasta sitten julkaista se.

Roolipeliä en kannata ja en usko, että ainakaan mitään isoa sellaista ylläpito kävisi edes harkitsemaan. Isolla tarkoitan todellakin pitkää isoa aikaa vievää peliä. Akun sivut, kun eivät ole vain pelisivut, eli pelit on osa sivustoa viihdyttämässä, mutta eivät yksinään koko sivun anti. Toisin, jos tämä olisi täysin pelisivu, jossa ei olisi mitään muuta voisi pitkiä pelejä tulla ja paljonkin.

Siinä minun mielipide...

Vierailija

ja siinä vois olla pelattavina aku, mikki, hessu, touho, roope, musta kaapu, musta ritari, ankanpojat, iines, karhukopla, riitta, teppo tulppu, taavi, pluto, pulivari, taikaviitta, superhessu, poliisimestari sisu, super-silinteri, milla magia, juuso, puhuva koira ja kaikkia muita hahmoja

Vierailija

Mä haluaisin tänne sellasen pelin, jossa pystyy koko ajan kehittämään hahmoja, ostamaan aseita ja saada koko ajan uusia hahmoja pelirahalla jota saa aina vedettyään yhden tason. vähän niin kin lego star wars kakkosesta. Ja olisi kiva että ankkaprofiilista näkyis aina kuinka monta prosentii on vetäny ja siit sais sudenpentumitalleita.

Vierailija

visa kumiankka kirjoitti:olisiko kivempaa jos AKU ANKAN sivustolla olis enemmän pelejä siis jossa pääsis listoille...ei noit "linkkejä" johonkin.....millainen peli olisi hyvä??? minusta sellainen jossa voisi seikkailla...ja kehittää..esim tehdä oma hahmo..kuin roolipelissä..olisi seikkailua ja jännitystä.....mitä mieltä ootte?

Just joku tollanen olisi kiva.

Vierailija

visa kumiankka kirjoitti:olisiko kivempaa jos AKU ANKAN sivustolla olis enemmän pelejä siis jossa pääsis listoille...ei noit "linkkejä" johonkin.....millainen peli olisi hyvä??? minusta sellainen jossa voisi seikkailla...ja kehittää..esim tehdä oma hahmo..kuin roolipelissä..olisi seikkailua ja jännitystä.....mitä mieltä ootte?

Jos siihen lisätään vielä mahdollisuus pelata Ankkalinassa niin... JES!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat