onko Sarjisekstra järkevä tapaus?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

on se kuitenkin jos ajattelee

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Totta mooses se on järkevä!Miksei olisi??Aloitin vasta tänä vuonna ekstran tilauksen,mutta olen lukenut sitä vuodesta 2000 tai 2001 asti..Ekstrassa on kyllä hyvät ja huonot puolensa...

Huonot:Ossian Ötökkä,Dumbo sun muut ihme otukset seikkailevat lehdessä vähän liiankin tiuhaan tahtiin,ja luulisin että he eivät kauheasti miellytä lukijoita,(ei ainakaan minua).

Ekstrassa pitäisi ilmestyä vain pelkkiä ankkatarinoita koska onhan lehden nimi sentään Aku ANKKA ekstra!!

Lehdessä on myös usein Jose Ramon Bernadon Hiawatha ja Matami Mimmi tarinoita,ja tiedän että moni ei niistä pidä,mutta itseni mielestä kyllä Matami Mimmi ja Hiawatha (Bernadon) ovat ihan ok.

Mieluummin kyllä niidenkin tilalla voisi olla ankkatarinoita.

Huono puoli on myös se että lehti ilmestyy vain kerran kuukaudessa,ja sitä joutuu aina odottelemaan kieli pitkällä,mutta toisaalta kyllä sen ilmestymisaika on kuitenkin ihan ok,koska on olemassa muitakin ankkajulkaisuja,eikä toimituskaan ehdi sataa eri lehteä toimittamaan joka viikoksi...Ja jos ekstra ilmestyisi useammin,hintakin olisi tietysti tyyriimpi..Joten turha tässä on vikistä ja valittaa,ei ekstrasta oikein huonoja puolia löydy.

Oikeastaan vielä yksi juttu:Lehden piirtäjistö voisi olla hieman laajempi,joka viikko näkee vain samojen piirtäjien (mm.Bas ja Mau Heymans,Bernado,Sander Gulien,Freddy Milton,Perez,Comicup Studio..)tarinoita..

Hyvät puolet:(niitä on monia)esim. se että kaikki tarinat pitäisi olla Suomessa ennen julkaisemattomia (aina ei kyllä ole ollut...),toisekssi se,että lehti on tavallaan "harvinainen" julkaisu,koska sitä voivat tilata vain akkarin tilaajat,eikä kuka vain voi ostaa sitä noin vain jostain kaupan hyllyltä.Lehden myös yleisimmin aloittaa ja päättää Mau Heymansin piristävät yksisivuiset!Ne ovat maanmainioita!

Vierailija

No, enpä nyt tiedä. Onhan se periaatteessa ihan hyvä lisä,siellähän on muutakin kuin ankkaa, mutta toisaalta Akkari on kuitenkin paljon parempi, Ekstran johtosarjatkin ovat yleensä Maun piirtämiä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat