Mitä tehdä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä pitää tehdä jos painaa vahingossa ,Tee ilmoitus asiattomasta viestistä, painiketta.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Ei siitä mitään tapahdu kyseiselle käyttäjälle, toimitus tarkastaa viestin ja jos se on aivan asiallinen niin ei mitään, no panic, normal catastrof;)

Jo€ Poika $ingapor€$ta kirjoitti:En tiedä.

Spämmin puolelle menee tämä viesti, ei tarvitse lähettää viestiä kyseiseen topicciin jos ei tiedä vastausta, jättäkää pois nämä naurettavat kommentit! (h)

Vierailija

Eipä siinä mitääm katastrofaalista voi sattua, toimitus tarkistaa asian, ja jos ei ole aihetta, niin nou hätä!

Akuhullu35
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Akuhullu97 kirjoitti:Niin, ei siitä mitään tapahdu. Toimitus tarkistaa, onko viesti asiaton. Jos se on asiallinen, toimitus jättää sen poistamatta. Kuitenkin, kannattaa vältää sitä...:)

Niin kanttii;)

Vierailija

Ei niin mitään, toimitus katsoo onko se oikeasti asiaton, jos ei niin mitään ei käy. Sinulle taisi käydä niin, eikö vain? ;)

Vierailija

Sinä siis painoit sitä vahingossa... en ole varma mutta luultavasti näissä uusissakin sivuissa on mahdollisuus kirjoittaa toimitukselle, ja se sinun kannattaa tehdä.

Vierailija

the legend of DUCK kirjoitti:Sinä siis painoit sitä vahingossa... en ole varma mutta luultavasti näissä uusissakin sivuissa on mahdollisuus kirjoittaa toimitukselle, ja se sinun kannattaa tehdä.

Ei ole pakko, oikeastaan ei tarvitse.

Vierailija

Tuskinpa siinä on kamalasti tehtävissä, ja eihän se viesti suoraan poistu, vaan se tarkastetaan, jos se onkin asiallinen, tuskinpa mitään tapahtuu. Jos on painanut useaan kertaan, ehkäpä sitä pitäisi lähettää ylläpidolle viestiä, enpä tiedä...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat