(e6635554-dac0-40ee-8334-e145e2db51ba) - e6635554-dac0-40ee-8334-e145e2db51ba

Vierailija

Marco Rota on ihan okei, mut Noel van Horn on niin huono! Huonompi ku Bernadó! Sen tarinoissa ei oo päätä eikä häntää. Ja huonosti piirretty. Ei Noel Van Hornia lehteen!!! >:O

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija

This thread contains comments for topic "e6635554-dac0-40ee-8334-e145e2db51ba" (id=e6635554-dac0-40ee-8334-e145e2db51ba) which can be found in the [XXXX] portal.

Vierailija

Mahtavaa kun Marco on taas päässyt vauhtiin!Tarina kuulostaa mahtavalta! Jahas noelkos se onkin lehdessä!Aluksi kun luin otsikon luulin sen tarkoittavan williamia! Huomasin muuten tuon "viittauksen" 29 sivulla!Minusta on hyvä kun on tuollaisia!Saisi olla enemmänkin!Minusta ne ovat mahtavia!

Vierailija

Hienoa! Taitaa olla hyvä Akkari tulossa. Marco Rotasta pidän kyllä paljon. Usein jos tekijä, sekä kirjoittaa, että piirtää tarinansa itse, on lopputulos parempi. Rota ei tee poikkeusta, niin kuin eivät Korhonen, Faccini, Barks, Rosa eivätkä Van Hornitkaan. Varsinkin Noelin Mikki tarinoista pidän kovasti. Miehen kirjoitus tyyli ja sivusommittelu poikkeaa muista, hyvällä tavalla. Noelin tarinat ovat ulkoasultaan usein aika elokuvamaisia joka antaa omanlaisen, elävän tunnelman sarjakuvaan. Viime viikolla alkanut jatkis alkoi yllättävän hyvin. Valitettavaa on, ettei siinä ole kolmea osaa. Toivon kuitenkin, ettei sarja tyssäisi samanlailla, kuten useimmat nykyajan jatkikset, joissa kärsitään selvästi liiasta lyhyydestä. Jos te siellä toimituksessa saatte julkaistavaksi yhdenkin kolme-osaisen jatkiksen niin älkää epäröikö pistää sitä lehteen. Toiveenani olisikin Carl Barksin pitkiä klassikoita jatkiksina... :)

Vierailija

Juu, lehti vaikuttaa ihan kohtalaiselta pläjäykseltä. Marco Rota on hyvä piirtäjä en voi väittää vastaa ja odotan hänen tarinaansa innolla! Ja sitten tämä Noelin tarina....Pistää sanattomaksi, ja en odotan yhtään ja Mikki jo hahmona on huono. William Van Horn oli poikaansa verrattuna paljon parempi piirtäjä. Sitten lehden huipennusta odotan eniten, eli Klondiken poikia-sarjan päätöstä. Ja hyvä syys-kautta Toimitukselle!

Vierailija

Itse en erota Noal ja William Van Hornin piirrosjälkiä toisistaan.En pidä heidän sarjojaan ollenkaan kauniinna. Ja kuanis piirrosjälki on mielestäni hyvin tärkeä, melkeimpä yhtä tärkeä kuin juonikin. En muista käyttääkö Noel yhtä paljon mustaa väriä kuin hänen isänsä, mutta juuri tämä musta väri häiritsee minua paljon. Se onkin varmaan syy miksen pidä heidän piirroksistaan. Nyt muistan että olen lukenut ainakin yhden hyvän tarinan jommalta kummalta. Siinä oli vain hahmojen keskustelua ja hahmoista näkyi vain päät. Onneksi akkareissa on vain vähän heidän sarjojaan. Marco Rotan sarjaa odotan innolla.

Vierailija

Mikki ei kuulu kuumimpiin suosikkeihini, mutta Osui ja upposi oli hauska ja hyvin tehty sarja kiitos Rotalle! Innolla odottelin päätösosaa Klondiken poikiin!

Vierailija

Todellakin. Pidän Marco Rotasta todella paljon. Hyvä, että nyt tulee hänenkin piirtämä tarina. Tuskin maltan odottaa tulevaa lehteä. Mutta tuota Noel Van Hornin tarinaa en kyllä odota yhtään. Joskus ilmestyi Aku Ankka, jossa oli hänen tekemä koettelemus. Siitä ei meinannut saada mitään selvää, koska se oli niin epäselvä ja sekava. Ja niissä tarinoissa todellakin voi tapahtua miten pöhköjä asioita tahansa. Klondiken poikia (osa2) odotan yhtä paljon, kuin Rotan tarinaa. Tosin sen olisi voinut piirtää vaikkapa joku muu kuin Miguel, mutta ei se niinkään haittaa. Arvioisin, että tulossa on yksi parhaimmista lehdistä tänä vuonna, lukuunottamatta tuota Noel Van Hornin koettelemusta.

Vierailija

Se on taas silleen että pitäisi antaa tarinoille arvosanat.Aloitetaanpas Taliaferron yksisivuisesta.Taliaferron tarinat ovat tunnetutsti hyviä niinkuin oli tämäkin.Pisteitä ropisi 8,7.Marco Rotan tarinat ovat aina tosi hyviä ja näin tapahtui nytkin.Rotan tarina voitti koko potin pisteillä 9,3.Noel van Hornin tarina oli taas huono.Arvosana vain säälittävät 4,2.Todella surkea tarina!Viimeinen sarja oli Miguelin jatkis.Kakkososalle pisteitä nyt vähän vähemmän nimittäin 8,0.Koko tarinalle tuli loppujen lopuksi arvosana 8,6.Tämän viikon akkarissa Rota korjasi potin ja N.van Horn otti surkeimman tarinan tittelin tässä akkarissa murskavoitolla.

Vierailija

Se on ihan hyvä, että välillä tulee Marco Rotaa, koska hänellä on niin omäperäinen tyyli. Kiva kun saitte hänen piirtämän tarinan johtosarjaksi. En ole tähän menneessä hirveästi tykännyt Noel Van Hornin Mikki-tarinoista. Käsikirjoitukset ovat hyviä, mutta tarinan maku menee hänen piirrostyylissä pois eikä hän ole niin hyvä kuin isänsä William Van Horn, jonka piirrostyylistä pidän paljon enemmän. No katsotaan nyt mitä sieltä on tulossa. Sitten Klondiken poikia -jatkikseen, jota olen odottanut. Toivottavasti viimeinen osa jatkuu yhtä hyvänä kuin tarina alkoi. Ainut huono puoli nykyajan jatkiksissa on niiden pituus. Jos toimitus löytää kolmessa numerossa tulevan jatkiksen niin antaa tulla vain Akkariin!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat