lempi ankka bändi

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mikä on lempi ankka linnallainen bändi

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Mieti vähän ennen ku teet näitä mahtavia keskusteluja... Eihän niitä kukaan ees oo kuullu... No ei kuulu mulle.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Yövissy tietysti! Mikään ei voita aitoa ja oikeaa NW:tä. Koniteollisuuskin on ihan hyvä, muttei lähelläkään NW:n tasoa. Teräspekonikin on ihan hauska.

Muita mieleen tulevia (muttei lainkaan parhaita) ovat Aprilli Lavonen, Melvis Pressula, Marita Kattila, Möykkel Jaksonen, Maustemimmit sekä Tarja Rohiseva. Näitä ei kai vielä mainittu? Tai sitten muistan taas väärin.

Vierailija

On mennyt väärään paikkaan tämä keskustelu! ;)

Mutta asiaan, en muista mitään Ankkalinna bändejä, mutta ensimmäisenä tulee mieleen se Lordista matkittu bändi. En muista vain sen nimeä...

Vierailija

Hei! Vakio Ankkalinnan bändejähän on todella vähän. Monet bändithän ovat vain kerran jossain lehdessä eivätkä missään muussa. Tai no en tiedä. Yksi hyvä on Mörkö yhtye, joka vieraili kerran Ankkalinnassa tai Laardi. Hard Duck Halitulihei! :D

Vierailija

Sitten on Kristiina Ankkailera ja yksi semmoinen tyttö, mitä Tupu, Hupu ja Lupu fanitti yhdessä sarjassa.(nimeä en muista)

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Kääk mikä keskustelu! En edes muista Ankkalinnan bändejä... No, Laardin muistan, ihan hyvä se tarina ainakin oli...:)

Niin oli ihan jees.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat