Millaisia ovat mielestäsi Kyselyt ja visailut osion viestit?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ovatko ne ilkeitä, hauskoja, paheksuvia, kiinnostavia vai minkä laisia ne ovat juuri sinun mielestäsi?! Mielestäni ne ovat vauhdikkaita mutta joskus aika paheksuvia. Mielestäni tällaisia aiheita ei ole kauheasti ainakaan en ole nähnyt niitä. Mutta anteeksi kauheasti jos tällaisia on jo. Toivon että tässä keskustelussa ei ole riitaisia viestejä. Terveisin ipu99!

:)

Kommentit (9)

Akuhullu35
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Akuhullu97 kirjoitti:Jaa. Kyselyt ja Visailut-osion viestit ovat aikalailla samanlaisia kuin muissakin foorumeissa. Ei niissä mitään kovin suuria erojakaan ole...

Niinpä-niin:)

Vierailija

Pidin aluksi tästä osiosta todella paljon. mutta en pidä enää. ai miksikö? Vastaus löytyy keskustelusta "arvostele edellisen käyttäjän viestien laatu" jossa riitelin Kreaherin kanssa. Mutta pyysin anteeksi. nyt kinaan samasta aiheesta Wonderlustin kanssa. voi, tätä maailmaa...

Vierailija

Ei Kyselyt ja Visaillut osion viestit ole paheksuvia, vaan ihan mukavia. Sinne kyllä ilmestyy paljon "Aku visailu" aiheita, joista en pidä. Mutta nyt siellä on ihan hauskoja aiheita, eli niitä "Arvostele edellisen nimimerkki" ja muita samantapaisia koskien mm. avaan, mitalleihin ja viesteihin. Ja on ihan hyvä, että sellainen osio on olemassa, ettei muut sivut täyty visailuista.

Vierailija

Ne ovat joskus outoja, hauskoja, hyviä, hölmöjä, asiattomia... erinomaisia ja vääriä. Siellä, tai siis täällä on aika sekalaista. Ja tietenkin siellä on myös kyselyitä ja visailuja niin kuin palstan nimestä näkyy. ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat