Sammon salaisuus

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

onko se teistä hyvä?

ku luin sen ite aianki tykästyin

Kommentit (4)

Vierailija

Sammon salaisuus on tuo Rosan ainut tarina, jossa seikkaillaan Suomessa. Varsin hyvän aiheen hän onkin valinnut, kaikkien tunteman Kalevalan ja siihen liittyvän sammon, josta Roope on heti kiinnostunut (siinä kohdassa, kun sen myllyn mainitaan jauhavan kultaa). Niinpä ankat matkaavat sitten Suomeen ja siellä alkaa mahtava seikkailu!

Tarinan pituus on mielestäni erittäin hyvä ja jännitystä löytyy kaikin puolin. Pidän kohdasta, kun Väinämöinen vihjaa Roopelle Klondikesta ja jopa Kultusta. Millakin nähdään siellä, kappas kummaa! Se tuo meidän ystävimmille lisää vaikeuksia ja kiperiä tilanteita. Tarinassa ei oikeastaan ole mitään huonoja puolia, kertoohan se Suomeen liittyvästä asiasta. Eli minun mielestäni aivan loistava tarina, yksi Rosan parhaimpia.

Täällä on muuten aika laihanpuoleisia arvosteluita... Eikö teidän olisi jo aika oppia arvostelemaan asioita? Ei se ole suuri vaiva, jos sanoo miksi tarina on niin hyvä. Moni vastaa yleensä "Ihan hyvä." Mutta minua hyvää/huonoa siinä tarinassa on? Kertokaa se, niin ette vain spämmää.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat