Huomasitteko että...?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

...Niin, huomasitteko, että uusimman Aku Ankan sivut 28-29 olivat lähes samantapaisia, kuin Roopen nuoruus sarjassa White Agony Creekin vanki, jos se sarja nyt oli se. Mutta tällä kertaa hahmo ei ollut Roope vain Touko. Eli huomasitteko saman asian. Roope heittää kimpaleen tiskiin, ja joku karhurouva nappaa sen, kuten kultuaikoinaan, ja sen jälkeen he heittävät Toukon pihalle kuten Roopenkin. Tai oikeastaan Roope huumattiin, mutta mitä mieltä olette?

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Voih Barks kääntyy haudassaan tälläisistä asioista en ymmärrä miksi pitää matkia loppuivatko ideat? :^) :I

Vierailija

Minusta se oli aika metkaa, että siinä tapahtui se, mitä oli Roopelle vuosia sitten käynyt. Niin ja minäkin siis huomasin sen.

Vierailija

Kyllä huomasin itse en kovinkaan paljon pitänyt siitä ollenkaan matkia nyt tuolla tavalla Barksia joten Lars Jensen ei ole siis todellakaan suosikki käsikirjoittani ja tarina oli muutenkin tylsä musta Takaisin Klondikeen oli parempi kuin tämä Klondiken poikia sarja. Siinä oli suoraan mielipiteeni tästä asiasta :@

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jonsku Ankka kirjoitti:...Niin, huomasitteko, että uusimman Aku Ankan sivut 28-29 olivat lähes samantapaisia, kuin Roopen nuoruus sarjassa White Agony Creekin vanki, jos se sarja nyt oli se. Mutta tällä kertaa hahmo ei ollut Roope vain Touko. Eli huomasitteko saman asian. Roope heittää kimpaleen tiskiin, ja joku karhurouva nappaa sen, kuten kultuaikoinaan, ja sen jälkeen he heittävät Toukon pihalle kuten Roopenkin. Tai oikeastaan Roope huumattiin, mutta mitä

mieltä olette?

Huomasin saman. Tämä on vähän tyhmää, sillä juoni oli juuri siitä kohtaa melkein entuudestaan tuttu. No, onkohan ideat loppuneet, vai yritettiinköhän elävöittää sarjaa? Minun mielipide on se, että tämä oli huono juttu, mutta se on jokaisen oma mielipide!:)

Vierailija

Jonsku Ankka kirjoitti:...Niin, huomasitteko, että uusimman Aku Ankan sivut 28-29 olivat lähes samantapaisia, kuin Roopen nuoruus sarjassa White Agony Creekin vanki, jos se sarja nyt oli se. Mutta tällä kertaa hahmo ei ollut Roope vain Touko. Eli huomasitteko saman asian. Roope heittää kimpaleen tiskiin, ja joku karhurouva nappaa sen, kuten kultuaikoinaan, ja sen jälkeen he heittävät Toukon pihalle kuten Roopenkin. Tai oikeastaan Roope huumattiin, mutta mitä mieltä olette?

Mä huomasin saman jutun myös, enkä ne siinä mitään negatiivista.

Vierailija

Kiitos kommentistasi Akuhullu! Mukava taas vaihteeksi käydä täällä, koska en saa olla joka päivä koneella. Minustakin se ei mikään hyvä ollut, koska juoni oli sama siltä kohtaa. Nyt taidan lähteä ulos, ja trickaamaan, sillä tämä on 900 viestini.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat