Kirjoituskilpailu! <3

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En tiedä tuleeko osallistujia, mutta kirjoittakaapas pieni Aku tarina!

Aiheet:

Kaksoisolento

Taikaviitta vs. Viitatar

Riemukas

Iineksen jumppakoulu

Akun koulu

Poikaset

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Kaksoisolento.

Aku Ankka oli ostoksilla Iineksen kanssa. Sitten Aku näki hänet! KÄÄK!!! Tyyppihän on minun tarkka kopio, mutta lihaksikkaampi! Huusi Aku. AKU!!! Iines huusi! ÄLÄ HUUDA KUIN SARVIKUONOLAUMA!!! Lä leidille, ölen Las Änkkä, sanoi Akun kopio. SINÄ Las, saat minulta Max. Höyhennyksen! Lä PYH! Häivytkös la siita, pähänilmänlinty! sanoi Las. Otetaan kaksintaistelu! sanoi Aku. Hyvä ön! sanoi Las. Seuraavana päivänä Las ja Aku kohtasivat. Lä Nenäkäs leidi lä minun! Hä? NENÄKÄS LEIDI?! Tästätätästätästätästätästäsaat, naistennaurattaja Las Änkkä! Las Änkkä pidätettiin nujakoinnista ja Aku ja Iines saivat viettää yhteiset treffit.

LOPPU ON AINA SAMANLAINEN!!!

LOPPU...

Vierailija

Tapu Ankka kirjoitti:jess! Eli tähän astiset osallistujat ovat:<br />

<br />

Kaksoisolento: Aleksi MacAnkkahullu 010898 (menikö oikein?)

Nimimerkki: Oikein!

Numeroyhdistelmä oikein!

Olette kirjautuneet Aleksi MacAnkkahullu 010898 blogiin! ONNITTELUT!!!

Vierailija

Osallistun kirjoituskilpailuun!!!

Onnekas epäonninen

Akua odotti kamala päivä.Iines oli pyytänyt Akua mukaan ostosreissulle Ankkalinnan keskustaan.Aku oli hätäpäissään suostunut,eikä hän enää voinut perua menoa,koska siitä Iines raivostuisi.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Minä valitsen aiheen: Iineksen jumppakoulu.

Olipa keran eräs ilta, kun Iines kävi puntarilla. Kauhukseen hän huomasi, että hän on lihonut monta kiloa edellisestä puntarikäynnistä. Aamulla Iines lähti aamulenkille. Hän kävi katsomassa Ankkalinnan keskustassa kuntoiluvälineitä. Iines näki yhden kuntoiluliikkeen, ja asteli sisään. Myyjä kysyi: "Päivää! Mitä saisi olla?" Iines tarkasteli kuntolaitteita, ja ei löytänyt mitään sopivaa kuntoiluvälinettä. Iines sanoi: "Mikään täältä ei sovi minulle" Iines kävi tarkastamassa myös yhden toisen kuntoliikkeen Sielläoli jos jonkinmoisia kuntolaitteita. Iines kysyi myyjältä: "Saisinko täältä työtä?" Myyjä vastasi: "Täällä ei ole muuta työtä vapaana, kuin siivooja. Iines otti työn. Hän oli siivojana pari kuukautta. Hän hinkkasi paikat niin kiiltäviksi, että nistä näki oman kuvan. Pomo antoi hänell toisen työn. Iines ylennettiin myyjäksi. Sitten hän sai liikkeen omaksi. Hän alkoi kuntoilemaan, ja laihtui mota kiloa. Loppu

Vierailija

Kiva.Tarinani oli ainakin 10 riviä pitkä ja kone hävitti kaiken paitsi

2 lausetta.Jatkan nyt tarinaani siitä mihin asti kone laittoi...

tässä tämä tarinan alku erikseen:

Onnekas vai epäonninen osa 1.

Akua odotti kamala päivä.Iines oli pyytänyt Akua mukaan ostosreissulle Ankkalinnan keskustaan.Aku oli hätäpäissään suostunut,eikä hän enää voinut perua menoa,koska siitä Iines raivostuisi.

... Akun olisi siedettävä kokonainen päivä Iineksen ostosten kantoa,ja nieltävä kiukkunsa,tai ei hyvin kävisi.Onneksi päivään oli vielä viikko aikaa,ja Aku ehtisi valmistautua tuohon päivään.

Aku valmistautuisi lepäämällä,syömällä ja nukkumalla.

Tupulla,Hupulla ja Lupullakaan eivät onnenpäivät koittaneet,sillä Aku halusi omaa rauhaa.Ja silloin kun Aku halusi omaa rauhaa,minkäänlaista melua ei suvaittu.Pyssyleikit,tietokoneet ja muut meluisat leikit saisivat siis jäädä.Mutta koston suunnitteluhan oli hauskaa ja melutonta.............

Jatkuu...

Osa kaksi ilmestyy ehkä jo tänään......

(Ja toivottavasti ei tullut kamalasti kirjoitusvirheitä..)

Vierailija

Osa 1

Aku oli taas menossa lainaamaan rahaa Roopelta.Aku käveli rahasäiliöön.Roope-setä,lainaisitko rahaa?

Mitä?En ole mikään maailman rikkain ankka!Enkä ole rahasta tehty,sitäpaitsi velkalistasi on kasvanut huomattavasti viime kerrasta! No jos et lainaa niin anna,Aku yritti.Pyh,en lainaisi rahaa vaikka sinua olisi kaksi. Ai et vai? En. Aku lähti Pellen luo. Hei Pelle,ei sinulla olisi kloonauskonetta? Terve Aku!Tietenkin on,miksi kysyt? Aku kertoo Pellelle.Ai niin Roope sanoi no mennään sisälle niin näytän sen kloonauskoneen.Se on tämä tässä.Pelle näytti suurta keltaista laatikkoa jossa oli valoja.-Mene sisälle.Aku totteli Pelleä.

Vierailija

Uppista... Edellisestä viestistäni puuttui Jonsku Ankan, Ankkarockin ja Hannuhanhen tarinat. Kaikki oli hyviä!

Sulle Otto Ankka-94: Kiitos kommentista, mutta voisit pitää negatiivisimmat arvostelusi omana tietonasi!

Kiitos!

Niin, ja vastaus aikaa on ensi viikon sunnuntaihin asti, eli 31.8.2008! Siihen mennessä KAIKKI tarinat täytyy olla kirjoitettuina!!

Vierailija

Osa 2.

Kesti kotvan ennen kuin Aku ja toinen Aku(eli kaksoisolento)tulivat ulos.Vau,kiitos Pelle,menen nyt Roopen luo katsomaan tuleeko nyt rahaa.Aku sanoi ja lähti kaksoisolentosa kanssa Rahasäiliölle.Odota Aku,minun pitää kertoa yksi juttu!Pelle kertoi mutta Aku ei kuullut.

Rahasäiliöllä Roope tutki joitain papereita kun kaksi Akua marssi sisään.Hei Roope-setä,Akut sanoivat.Roope katsoi Akuja kauhistuneena. E-en l-la-ii-naa vi-vieläkä-kään ra-rahaa Roope änkytti. Muistele mitä sanoit Akut sanoivat. Yhtäkkiä kaksoisolento räjähti.Palat lentelivät lattialle.Ikkunat olivat rikkoutuneet.Pelle syöksyi sisään,Aku kaksoisolento räjähtää minä... Se räjähti vai mitä?Tämän maksat sinä!Roope huusi ja lähti jahtaamaan Akua.

Sama vanha loppu Pelle mietti

THE END

Vierailija

ipu99, kirjoita vain. Muuten perun sen säännön et jokaiselle aiheelle voi tulla vain 1 kirjoittaja. Jos mikään aiheista ei loppujen lopuksi miellytä, voi keksiä oman aiheen!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat