mikä on...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mikä on don rosan huonoin hahmo minkä se on piirtäny.vaikka don rosa onki yks parhaimmista mut mikä on teijjän mielest huonoin hahmo

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Ai ei ole profiilikuvissa Rosan piirtämiä. Minusta ainakin on pari sellaista. Ellei montakin. Ne eivät vain näytä "siltä" Rosalta, koska ne on jotenkin kirkaistettu. Mielestäni Rosa ei piirrä huonosti mitään hahmoa. Parashan voi olla kuka vaan. Kaikilla hahmoillahan on kuitenkin se Rosan piirrosjälki, mitä hän on piirtänyt..

Vierailija

Minusta Rosa ei piirrä mitään hahmoa huonosti, niin hyvä kun hän on. Parhaat Rosan piirtämät hahmot ovat kuitenkin Aku, Roope ja ankanpojat. Rosa osaa aina taitavasti näyttää Roopen tunteellisen puolen ja saa hänet näyttämään yhtä vanhalta kuin hän nyt on. Pidän erityisesti Akusta, koska hän on juuri sen aidon Aku Ankan näköinen. Aku on myös aina yhtä hauska ja huono-onninen. Tupu, Hupu ja Lupu taas ovat niitä kekseliäitä sudenpentuja, joilla on kaikki tietävä sudenpentujen opas. Lisäksi he ovat aina yhtä innoissaan saamastaan uudesta tiedosta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat