mikä on paras lukemasi tarina

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

minusta musta ritari.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

No mainitsen joitakin loisto tarinoita...

Takaisin Klondikeen

Mustakaavun ensirötökset

Auringon poika

White Angory Creekin vanki

Takaisin Xanaduun

Joulu Karhuvuorella

Maailman toiseksi rikkain ankka

Ankkapurhan uusi valtias

Trasilaavin tuittupää

no siinä tuli nyt joitakin ja vähän enemmänkin...

Vierailija

Parhaimpia lukemiani tarinoita ovat Kirje Kotoa, Klondiken Keisari, Kultainen Kypärä ja Ravut Punaviinissä.

Ja tämä keskustelu kuuluisi kylläkin sarjat-osioon.

PS:Hieno profiili-kuva Jegge!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni on paljon hyviä tarinoita. Mainitsen joitakin.

Takaisin Klondikeen. (Mainio piirrosjälki, samoin käsikirjoitus, Barksin parhaita)

Ovela Roope-setä. (Tässäkin mainiot piirrokset, ja Barksin tarina kun on, niin käsikirjoituskin mainio!)

Lentokonehullu. (Pidän todella paljon tästä varhaisesta Mikki-tarinasta. Ub Iwerksin piirrokset ovat hauskoja, Mikki on mainio! Walt Disney on keksinyt mainion käsikirjoituksen.)

Sammon Salaisuus. (Paras Don Rosan tarina, hyviä puolia ovat hyvät piirrokset, hyvä käsikirjoitus ja se, että ankat ovat Suomessa...)

Aku Ankka pelastaa Tyhjälän joulun. (Tarinassa on opettava ja muutenkin mainio juoni. Piirrokset perusvarmaa Barksia. Tämä kuuluu niihin tarinoihin, joita jaksaa lukea uudelleen ja uudelleen.:))

Mustakaavun ensirötöket. (Mahtava Mustakaavun ensiesiintyminen by Floyd Gottfredson, Merrill de Maris ja Ted Thwaites. Hieno piirrostyyli ja mahtava juoni tekevät tästä tarinasta entistäkin paremman!)

Aku Ankka ja zombi. (Tarina kuuluu suosikkikategoriaani, seikkailutarinoihin. Tarinassa on huumorintajuinen käsikirjoitus. Se tuo mukavan lisän.)

White Angony Creekin vanki. (Mainio tarina Rosalta. Kuuluu minun TOP10-tarinoihin. Hienot Rosa-piirrokset ja käsikirjoitukset takaavat hyvän tarinan. Roopen nuoruustarinat muutenkin ovat mainiota luettavaa!)

Joulu Karhuvuorella. (Tämä Roopen ensiesiintymis-tarina on mainio. Ankat ovat hyvin piirrettyjä ja huumoriakin tarinasta löytyy. Mainio sarja kertakaikkiaan!)

Erikoiskirjeenvaihtaja Aku Ankka. (Viimeisenä hieman tuntemattoman piirtäjän tekele. Tämä Federico Pedrocchin käsikirjoittama ja piirtämä tarina on aika lailla hyvä Aku Ankka-jakso. Hyvä vanhahtava piirrostyyli ja melko omituisen hauska juoni takaavat tarinan onnistumisen... Mielestäni 40-luvun parhaita tarinoita Barksin tarinoiden ohella.)

Taisi tulla aika monta...:D

Vierailija

Takaisin Xanaduun

Tarina näyttää kaikin puolin kuinka ihana paikka Tralla Laa olisi asua.

Ja tarinan juoni on niin mahtava! Roope tulee etsimään rikkauksia, mutta unohtaa sen koska siellä on niin rauhallista ja kuitenkin lopussa selviää, että Xanadulaiset elävät suurten rikkausten lähellä, mutta eivät välitä siitä, koska eivät kaipaa rikkauksia.

Vierailija

Se taitaa olla Don Rosan vuonna 1990 tekemä tarina Nokanneulan tapaus. Myös Pysähtyneisyyden aika (1991) on loistotarina.

Vierailija

Kolmen jatkon tarina v. 2006. Se oli se Roope Klondiken ajoilla... Muistatte varmasti. :P Se oli hyvä tarina kokonaisuudes.

Vierailija

Minusta tämä kuuluisi paremmin sarjat-osioon. Paras lukemani tarina on Takaisin Klondikeen tai Auringon Poika. Muita hyviä ovat Kirje Kotoa, sekä White Agony Creekin vanki.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat