Carl Barks - Kultainen Talja

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oletteko lukeneet? Siinä on 30-sivua joten juoni on yksityiskohtainen, yksi Barksin parhaista pitkistä seikkailuista, ei kuitenkaan ehkä aivan paras. Arvosanaksi annan 9½.

Kommentit (15)

Vierailija

Minusta juoni oli hieman kaukaa haettu ja överiksi vedetty, mutta kyllähän sen läpi lukaisee. Piirrosjäljessä ei moittimista.

Tosi hauska tarina, pidin siitä todella paljon. Luin sen ensimmäisen kerran serkkuni Minä Aku Ankka-kirjasta. Ne siivekkäät naispuoliset olennot (en muista nimeä) olivat aivan mahtavia. :) Harmi vain kun se Kultainen talja oli sitten liian kylmä päälle pantavaksi. :D

Vierailija

Pidän tästä tarinasta, vaikken mikä-ihme-olikaan-olennoista pidä. Juoni on kuitenkin hyvä, ja loppuratkaisu fiksu, Roope ei menettänyt taljaa, mutta ei voinut aloittaa käyttämäänkään sitä, hänellähän oli se punainen nuttu!

Vierailija

Piirrosjälki tarinassa on hyvä. En nyt kunnolla muista sitä, kun on vierähtänyt vuosi, jos toinenkin, kun luin sen. Mutta muistini perusteella annan arvosanaksi 9+.

Vierailija

Tarinassa on hyvä piirrosjälki, mutta kässäri ei ole niitä parhaita. Juoni menee vähän överiksi ja en oikein pidä niistä harpyjoista t.m.s. taruolennoista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat