(08b745a8-6ce7-456f-9e04-1e09a06e3cf0) - 08b745a8-6ce7-456f-9e04-1e09a06e3cf0

Vierailija

This thread contains comments for topic "08b745a8-6ce7-456f-9e04-1e09a06e3cf0" (id=08b745a8-6ce7-456f-9e04-1e09a06e3cf0) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Tarinat vaikuttavat melko perinteisiltä, mutta ainakin tällä hetkellä juonikuvaukset näyttävät ihan kivoilta. Kaikki riippuu enää tarinoiden toteutuksesta. Lehti vaikuttaa kaavoista huolimatta sangen mainiolta. Toivottavasti se myös tulee olemaan mainio.

Vierailija

Hyvää loppuvuotta Tanja! Tässä komenttia Akkarista: Tämän viikon Akkari oli siis todella hyvä! Tykkäsin Vicarin johtosarjasta! Se oli rento ja hauska!:) Pepi-sarja oli suunnilleen keskinkertainen, ei tällä kertaa sen parempi. Tupu, Hupu ja Lupu-sarja oli myöskin todella hyvä kuten johtosarjakin! Kansikuvakin oli todella hieno omasta mielestäni. Jatkakaa toimituksessa hyvää työtänne blogin kanssa!

Vierailija

Vicarin johtosarja oli huippu ja ihan hyvä oli myös Naisen oikeus-tarina. pepi oli huono ja viiminen eli tupuhupulupu tarina keskinkertainen.

Vierailija

Harmi varmaan, kun joudut lähtemään, ja hyvää ryksyä sinullekkin. :) Juu, saattaa olla jatkis tulossa...Sitä jään odottamaan, mutta huomenna saan nähdä...:) Antaisin noin arviolta numeroksi 8+:ssan, luulen että tulossa on taas aika keskiverto akkari...

Vierailija

Noniin eli arvostelu. Vicarin tarina oli hyvä siitä arvosanaksi 9,7. Pepistä en tykkää eli 4. Bas heymans oli hyvä eli annan arvosanaksi 8,5. Tupu,Hupu ja Lupu ovat kolmansia listassa mutta tarina ei ollut parasta laatua. Annan arvosanaksi 7,9.

Vierailija

Kiitokset ammattimaisista blogeistasi ,Tanja!Sinulla oli varmasti hauskaa Aku Ankan toimituksessa! Huomisen lehti kuulostaa lupaavalta,varsinkin tuo Santanachin piirtämä ankanpoikien seikkailu!

Vierailija

Hyvä et on huumoria...Vicarin johtikset ovat aina hyviä ja nimiväännökset on hauskoja mutta pepistä en pidä vaikka käskettäisiin.Santanachin tarinoissa pidän erityisesti ankanpojista ja toivottavasti he tällä kertaa seikkailevat yksin...Hyvää syksyä sinullekin.

Vierailija

Tiedättekös, mielestäni Vicar on piirtänyt niiiiiiiin moneeseen lehteen, että hänen pitäisi alkaa kirjoittaa samanlaisia seikkailutarinoita kuin Don rosa. Esim. olisi kiva nähdä Kultun vicarin piirtämänä. Myös Roope Ankan sukulaisia olisi hauska katsoa Vicarin taitelemana.... :D

Vierailija

Annan siis tälle arketille 9/10 pistettä. Upea suoritus Vicarilta, Santanachilta ja Daniel Pèreziltä sekä kumppaneilta !!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat