Top 20-tyypit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Haukukaa niin paljon kun haluatte, mutta tein tämän keskustelun koska täällä on niin paljon hyviä tyypejä että ne ei mahu top 10.

Sivut

Kommentit (29)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Alekko8009 kirjoitti:

Alekko8009 kirjoitti:

Alekko8009 kirjoitti:en nyt paremmuudella mittaa vaan ihan törmännyt viesteihin monesti&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

duke duck ja sami96

Ai niin wonderlust puuttuu

Äh ei pitäs triplapostailla mutta kun ei voi muokata niin: tällaset on ehkä vähän :(

Katsoppas vaan. Alekko on palannut.

Vierailija

_wonderlust_ kirjoitti:Onpa hyvä aihe! Ihanko itse keksit?<br />

<br />

Harmi vain, että kohta sormet eivät riitä näiden laskemiseen. Jos topicissa sanotaan, että laittakaa kymmenen, niin hampaat irvessähän siihen on kymmenen nimeä väännettävä vaikkei haluaisi. Tai vaihtoehtoisesti täytyy jättää hyviä tyyppejä ulkopuolelle. Ei. Kyllä siihen voi laittaa vaikka top satansa, noin mitätön off-topic, joka ei tässä tapauksessa edes olisi off-topic, ei haittaa yhtään ketään eikä mitään. Tämä sen sijaan kuormittaa taas sivuja ja tiputtaa hyviä keskusteluja alemmas ihan turhaan. Mitähän seuraavaksi, kenties top 13½ -tyypit?

Tuo oli hyvä, Wondy / Wonderlust!

Vierailija

Alekko8009 kirjoitti:en nyt paremmuudella mittaa vaan ihan törmännyt viesteihin monesti<br />

duke duck ja sami96

Ai niin _wonderlust_ puuttuu

Vierailija

Alekko8009 kirjoitti:

Alekko8009 kirjoitti:en nyt paremmuudella mittaa vaan ihan törmännyt viesteihin monesti&lt;br /&gt;<br />

duke duck ja sami96

Ai niin wonderlust puuttuu

Äh ei pitäs triplapostailla mutta kun ei voi muokata niin: tällaset on ehkä vähän :(

Vierailija

Minusta(anteeksi vain) tämmöiset keskustelut ovat ärsyttäviä,koska: näitä mahtuu 25 tusinaan ja mitä järkeä on pistää käyttäjiä paremmuusjärjestykseen?!

Sitä paitsi: Pistätkö itse sinulle tärkeät ihmiset johonkin tarkkaan arvojärjestykseen?

Minä en pistä täällä(enkä missään muuallakaan)tyyppejä/ihmisiä/käyttäjiä/muita mihinkään paremmuusjärjestykseen!!!

Vierailija

Poistakaa tämä ylläpito, näitä on jo. Sitä paitsi ei kukaan edes jaksa tehdä 20:ntä tyyppiä, hei haloo.

Vierailija

Krisse kirjoitti:Minusta(anteeksi vain) tämmöiset keskustelut ovat ärsyttäviä,koska: näitä mahtuu 25 tusinaan ja mitä järkeä on pistää käyttäjiä paremmuusjärjestykseen?! <br />

Sitä paitsi: Pistätkö itse sinulle tärkeät ihmiset johonkin tarkkaan arvojärjestykseen? <br />

<br />

Minä en pistä täällä(enkä missään muuallakaan)tyyppejä/ihmisiä/käyttäjiä/muita mihinkään paremmuusjärjestykseen!!!

Puhuit täysin asiaa. Hyvä krisse.

Vierailija

Plääh. Tällaisia aiheita ei tarvitsisi kokoajan tehdä lisää.

Etkö olisi voinut laittaa vaikka TOP10-Tyypit keskusteluun TOP20 listasi. Miksi et laittanut? Nämä tällaiset aiheet vain hidastavat näitä sivuja. Vastaa teostasi kuin mies "entinen trolli".

En tykkää tällaisista keskusteluista varsinkaan kun aletaan joka viikko yksi kpl tekemään. kohta tulee ehkä: TOP 10Käyttäjät ja heidän mielestään parhaimmat käyttäjät jne.. Mieti siis tekosiasi hyvä mies/Nainen/Poika/Tyttö!! Omaa listaani en laita vielä, sillä tarkkailen vähän ketkä osaavat käyttäytyä täällä ja ketkä eivät.

Listalleni pääsee vain sellaiset jotka kirjoittavat asiallista viestejä joista saa helposti selville hänen mielipiteensä asiasta kuin asiasta. Listoilleni pääsevät myös ahkerat kirjoittajat joidenka suurin osa (ainakin) on ollut asiallista. Mitään Maraton-viestejä ei kuitenkaan tarvitsisi tehdä. Sen luettelen vain kehujen saamiseksi.

Jokaisella on oma mielipiteensä asiasta ja tässä oli oma mielipiteeni.

Vaikka olenkin rekisteröitynyt vasta tänään niin se ei tarkoita että olisin pikkulapsi joka ei osaa käyttäytyä täällä tai laittaa mukavaa ja asiallista viestiä. En ole myöskään niin tyhmä että alkaisin tekemään turhia aiheita. Saati sitten jos vielä TIETÄÄ että on turha aihe jonka aikoo tehdä. Tällainen ei tule kuuloonkaan!

Tällä viestillä en hae kehuja enkä muuta kuin ymmärrystä ja tapojen parantamista. Jos kehua haluatte niin jättäkää ne mieluusti pois. Kehuitte sitten Matti Meikäläistä tai Tero Pitkämäkeä.

Teroa nyt kehua kuka haluaisi. Hän mokasi! EIIH! No tuo juttu nyt väliaikaisesti pois.

Ja tottakai saa tänne viestiä panna, mutta se kuka niin tekee, miettiköön että mihin aiheeseen nyt näppinsä sotkenut on.

Jätetään tämä aihe siis nyt vajoamaan pohjaan asti.

Tästäkin aiheesta voisi muotoilla jonkin paremman.

Eikö olisi hyvä että jos Ylläpito huomaisi turhan tai Ei tänne liittyvän aiheen niin eikö voisi ylläpito vähän muokata sellaista aihetta. Esim: Jos tulisi lisää näitä, niin he voisivat tehdä tästäkin jonkin Laittakaa nämä hahmot järjestykseen keskustelu.

Hyvä idea mielestäni, mutta palautetta nyt ei tarvi siitä laittaa.

Ylläpitäjät toimivat sen mukaan mikä on Akkarin Nettisivuille parhainta. Kiitos! Niin ja sitten vielä sellainen juttu että tämä ei suinkaan ole ainoa "turha aihe". On niitä muitakin, mutta en niitä sanomaan nyt ala.

Huomautus: Jos tunnet että olet ollut näillä sivuilla asiallisesti ja perustellut mielipiteesi huolellisesti niin se on hyvä se.

Jos kuitenkin tunnet jotakin että olet toiminut väärin: Ota uusi askel akkarin nettareilla ja siirry seuraavaan vaiheeseen: Keskity asiallisuuteen. Tai ole päivä ilman näitä mukavuuksia niin ymmärrät mitä tehnyt väärin olet. Ihan vinkkinä vain kaikille!

Vierailija

Hanhi-Rock kirjoitti:Plääh. Tällaisia aiheita ei tarvitsisi kokoajan tehdä lisää.<br />

Etkö olisi voinut laittaa vaikka TOP10-Tyypit keskusteluun TOP20 listasi. Miksi et laittanut? Nämä tällaiset aiheet vain hidastavat näitä sivuja. Vastaa teostasi kuin mies "entinen trolli".<br />

En tykkää tällaisista keskusteluista varsinkaan kun aletaan joka viikko yksi kpl tekemään. kohta tulee ehkä: TOP 10Käyttäjät ja heidän mielestään parhaimmat käyttäjät jne.. Mieti siis tekosiasi hyvä mies/Nainen/Poika/Tyttö!! Omaa listaani en laita vielä, sillä tarkkailen vähän ketkä osaavat käyttäytyä täällä ja ketkä eivät.<br />

<br />

Listalleni pääsee vain sellaiset jotka kirjoittavat asiallista viestejä joista saa helposti selville hänen mielipiteensä asiasta kuin asiasta. Listoilleni pääsevät myös ahkerat kirjoittajat joidenka suurin osa (ainakin) on ollut asiallista. Mitään Maraton-viestejä ei kuitenkaan tarvitsisi tehdä. Sen luettelen vain kehujen saamiseksi.<br />

Jokaisella on oma mielipiteensä asiasta ja tässä oli oma mielipiteeni.<br />

<br />

Vaikka olenkin rekisteröitynyt vasta tänään niin se ei tarkoita että olisin pikkulapsi joka ei osaa käyttäytyä täällä tai laittaa mukavaa ja asiallista viestiä. En ole myöskään niin tyhmä että alkaisin tekemään turhia aiheita. Saati sitten jos vielä TIETÄÄ että on turha aihe jonka aikoo tehdä. Tällainen ei tule kuuloonkaan!<br />

<br />

Tällä viestillä en hae kehuja enkä muuta kuin ymmärrystä ja tapojen parantamista. Jos kehua haluatte niin jättäkää ne mieluusti pois. Kehuitte sitten Matti Meikäläistä tai Tero Pitkämäkeä.<br />

Teroa nyt kehua kuka haluaisi. Hän mokasi! EIIH! No tuo juttu nyt väliaikaisesti pois.<br />

<br />

Ja tottakai saa tänne viestiä *****, mutta se kuka niin tekee, miettiköön että mihin aiheeseen nyt näppinsä sotkenut on.<br />

Jätetään tämä aihe siis nyt vajoamaan pohjaan asti.<br />

<br />

Tästäkin aiheesta voisi muotoilla jonkin paremman.<br />

Eikö olisi hyvä että jos Ylläpito huomaisi turhan tai Ei tänne liittyvän aiheen niin eikö voisi ylläpito vähän muokata sellaista aihetta. Esim: Jos tulisi lisää näitä, niin he voisivat tehdä tästäkin jonkin Laittakaa nämä hahmot järjestykseen keskustelu.<br />

Hyvä idea mielestäni, mutta palautetta nyt ei tarvi siitä laittaa.<br />

Ylläpitäjät toimivat sen mukaan mikä on Akkarin Nettisivuille parhainta. Kiitos! Niin ja sitten vielä sellainen juttu että tämä ei suinkaan ole ainoa "turha aihe". On niitä muitakin, mutta en niitä sanomaan nyt ala.<br />

Huomautus: Jos tunnet että olet ollut näillä sivuilla asiallisesti ja perustellut mielipiteesi huolellisesti niin se on hyvä se.<br />

Jos kuitenkin tunnet jotakin että olet toiminut väärin: Ota uusi askel akkarin nettareilla ja siirry seuraavaan vaiheeseen: Keskity asiallisuuteen. Tai ole päivä ilman näitä mukavuuksia niin ymmärrät mitä tehnyt väärin olet. Ihan vinkkinä vain kaikille!

Todella hyvä viesti ja puhuit pelkkää asiaa. ;) Tällaisia viestejä tänne kaivataan ja kiitos Hanhi-Rock tästä!

Vierailija

Ei riitä, että samasta aiheesta tehdään erisanoin erilaisia typoja. Mutta kyllä tämä jo vaikuttaa lähes naurettavalta. En kehtaa haukkua ketään, mutta luvalla sanoen tämä on yksi heikoimmista yrityksistä tehdä hyvä keskustelu. Ja siihen ei tarvita muuta kuin kopsata toisen idea. Nyt kannattaa jo katsoa peiliin ja miettiä teitkö oikein vai väärin.

PS: Toivottavasti nimimerkkisi on harhaanjohtava, sillä siitä voidaan vetää nopeita johtopäätöksiä. Oliko tämä aihe siis trollausyritys?

Vierailija

Entinen trolli kirjoitti:Haukukaa niin paljon kun haluatte, mutta tein tämän keskustelun koska täällä on niin paljon hyviä tyypejä että ne ei mahu top 10.

Vai olet trolli? No comments.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

the legend of DUCK kirjoitti:Entinen trolli on ystäväni, mutta en pidä hänen tekemistään viesteistä:[lainaus/] SINÄ olet entinen trolli! Te olette yksi ja sama henkilö! Tämä aihe on niin turha! Lopeta trollaaminen!

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat