Vuoden ankkajulkaisu 2008

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli mikä on mielestänne paras julkaisu joka on tänä vuonna tullut? Mun mielesta kanuunakuti oli hyvä ja myös Ankkojen kulta.

Kommentit (11)

Vierailija

Vaikea kysymys. kun on niin monta hyvää julkaisua ja toisekseen onhan tätä vuotta vielä jäljellä ja paras julkaisu voi tulla loppuvuodesta.

Vierailija

Olen samaa mieltä Akuhullun kanssa,paras on vielä tulossa!;)

Tähän asti ilmestyneistä,esim.taskarit 341,342 ja 343...

Myös Ankkojen kulta ja Konnia ja Koukkuja,sekä Neljä mestaria (koska sain siihen nimmarit),Wizards of Mickeykin on varmaan tosi hyvä,mutta en ole vielä lukenut sitä.

Vierailija

Sitä ei ole vielä tullut. Tai no, ehkäpä joku kovakantinen mikä on jo tullut. (En oo ihan varma onko tullut tänä vuonna vielä kovakantisia.)

Vierailija

Riippuu mistä julkaisusta puhutaan. Taskareista paras on ollut mielestäni uusin Samassa Veneessä, numero 344. Kovakantisista en ole lukenut, kuin pari, ja paras niistä on Musta Ritari. Aku-lehdistä paras on numero 32, Olympia-numero. Ja kaksi muuta hyvää ovat numerot 25 ja 27. Myös uusin lehti on mielenkiintoinen ja hyvä.

Vierailija

Hmm. Paras on varmaankin tulossa, mutta ohessa on muutama hyvä julkaisu: Neljä Mestaria, Samassa Veneessä Taskukirja, Ankalliskirjasto 8 Ankkojen kulta, Ankantekijät 9 Konnia ja koukkuja.

Tulevaisuuden kirja joka saattaa olla edellistä parempi:

Rokkikukot 2 kirja

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat