(2e675250-4aba-44f8-926c-9f6e32ed8018) - 2e675250-4aba-44f8-926c-9f6e32ed8018

Vierailija

This thread contains comments for topic "2e675250-4aba-44f8-926c-9f6e32ed8018" (id=2e675250-4aba-44f8-926c-9f6e32ed8018) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Lehti oli suurin piirtein tämän vuoden keskitasoa. Tarinoiden laatu oli lähinnä kiinni käsikirjoituksen toteutuksessa, mutta pari tarinaa kärsi sisällönvajeesta. Johtosarja oli mielestäni todella onnistuneesti tehty vaikka mitään uutta siinä ei ollut. Tarina oli hyvin toteutettu ja lopetus oli nerokas. Hyvä johtosarja ja keskivertoa parempi. Pepi-tarina oli rakenteellisesti hyvin kehno, mutta kyllä sen lukee. Eipä siitä sen enempää. Krusen tarina oli lehden Ankka-tarinoista kehnoin. Sisältöä ei ollut paljoa, juoni ei ollut kovin merkittävä ja käsikirjoituksen ratkaisut olivat todella huonoja. Niin Aku, Hannu kuin Iineskin käyttäytyvät kaikki hyvin oudosti ja heidän teoillaan ei tunnu olevan oikeutta. Hannu vaikuttaa jostain syystä tarinan kunnollisimmalta hahmolta, joka ei tee tarinassa mitään pahaa. Akun tilanteessa kuka vain tekisi, kuten hän, mutta hän toimi silti hyvin epäurheilumaisesti. Oudoin käytös oli Iineksellä, joka oli ensin melko välinpitämätön ja sitten itsekäs. Sitä saakin miettiä, että mikä oli jäätelöjutussa oikein ja mikä väärin, sillä käsikirjoittaja ei paljoa setvinyt asiaa. Laskenkin kyseisen tilanteen tarinan heikoimmaksi kohdaksi sen juonirakenteen epäselvyyden takia. Lopputuomion koittaessa tarina ei saanut armoa. En nähnyt siinä juuri mitään positiivista. Viimeinen tarina oli melko perustavaraa. Keskivertoa ala-arvoisempi juttu Petruchamaisella käsikirjoituksella ja huonosti toteutetuilla tilannekohtauksilla. Juontaja oli hahmona hyvin sydämetön, mutta tarinan suurin plussa olikin sitten loppuosion kohtaus, jossa kyseinen hahmo antaa pahat tekonsa anteeksi. Tarinaa se ei silti pelasta. Lehti vaikuttaa siis melko huonolta monipuolisuudestaan ja hyvästä johtosarjasta huolimatta. Keskiarvo oli nykyasteikolla 7,13 ja vanhalla asteikolla tämän vuoden keskitasoa. Lehden laadun heikkous ei pitäisi juuri herättää kysymyksiä. Tämä vuosi on ollut melko heikkoa, joten keskitasokin on matalalla. Periaatteessa lehti on siis kohtuullisen hyvä, jos vertaa joihinkin muihin tämän vuoden lehtiin. Miinuspuolista huolimatta lehden luki mielellään ja monipuolisuudesta plussaa. Pepi-tarinoita ei tosin tarvitsisi lehdessä julkaista vaikka sen ansiosta lehti kaiketi tuntuikin monipuoliselta.

Vierailija

Tämän viikon akkarin pelasti Vicarin sarja joka oli todella hyvä. Pepi sarja oli tylsä ja Heymansin sarjaakaa ei voi kehua. Loppu huipennus oli myös...ei ihan parhaimasta päästä. Mutta jos ensiviikolla olisi parempi Aku!

Vierailija

Kiva kun syksy alkaa, mutta vihaan talvea!!! Pepi-sarja pilasi hyvän akkarin. PS: Af1, onko pakko haukkua toimitusta? Minä jopa tiedän että mistä olet joutunut jäähylle!

Vierailija

Tykkäsin paljon tuosta Aku Ankka-Lehdestä. Vicarin johtosarja toi perinteistä tyyliä akkariin ja tässä oli ainesta yhteen vuoden parhaimmista akkareista. Myöskään Pepi-tarina ei ollut yhtään sen hassumpi. Tykkäsin siitäkin todella paljon. Bas Heymansin tarinasta tykksäin paljon, ja itsekin purskahdin nauruun kesken sarjakuvanautinnon. Ja kiitokset minunkin puolestani Tanjalle. Kiitokset myös sinulle Elina!

Vierailija

Tämän viikon Akkari oli ihan mukava. Taas kerran oli perinteinen Vicarin johtosarja, josta pidin kovasti. Pepi-tarina oli sellainen mukava lisä, mutta ei kuitenkaan niin innostava kuin muut tarinat. Basin piirtämä tarina Naisen oikeus oli kyllä minustakin huvittava kuten muutkin Heymansin tarinat ovat osoittaneet. Tupu, Hupu ja Lupu -seikkailukin oli ihan mukava, toki jatkosarjana se olisi ehkä ollut vielä jännittävämpi. Eipä muuta kun kiitokset Tanjalle hyvistä artikkeleista ja hyvää lomaa!

Vierailija

Joo, terveisiä Tanjalle minultakin! Johtosarja oli jopa yllättävän hyvä, mielestäni. Onneksi ei sitä "perus-Vicaria", vaan hieman enemmän. Hyvä tarina, arvosanaksi sille 9. Pepi tarina... nääh. Ei miellyttänyt paljoakaan, arvosana jää sinne 7½ pintaan. Bas:sin tarina oli oikein hyvä, joskin lyhyentynkä, arvosana 8½. Santanachin ankanpoikatarina oli myös ihan ok, sille 8+. Kokonaisarvosana siis siellä 8:n paremmalla puolella. Hyvä akkari tällä viikolla, kiitoksia toimitukselle!

Vierailija

Vicarin johtosarja oli lehden paras luku. Se oli tosi hyvä. Pepi oli peestä. Naisen oikeus-tarina oli myös hyvä! :D Viimeinen oli kai ihan okei. Mut tässä ranking: 1.Paparazzien kuningas 2. Naisen oikeus 3. Piileskelevän neidon arvoitus 4. Pepijuttu

Vierailija

Terveisiä näin aluksi minultakin Tanjalle ja Elinalle! Akkari nyt oli ihan keskiverto, aika tavallinen. Johtosarja oli sarjoista kaikkein paras, pidin siitä paljon. Pepi-tarina oli aikas huononpuoleinen, vaikka Pepit tuovatkin Akkariin vaihtelua. Tämänkertainen oli kuitenkin huonoin koskaan lukemani Pepi (en ole tosin lukenut montaakaan). Basin tarina oli ihan siedettävä, vähän lyhyenläntä vaan. TV-luvut-nousuun-juttu ei mielestäni ollut parhaimmasta päästä, mutta ihan hyvä kuitenkin. Pidin jostakin syystä viimeisestä ruudusta eniten, sen kivineidon takia varmaan.

Vierailija

Hyvää lomaa Tanjalle minunkin puolestani!Oli ilo lukea blogejasi! Sitten lehteen: Ehdottomasti uusimman akkarin paras tarina oli Vicarin piirtämä paparazzitarina!Siinä Aku oli onnistuja heti tarinan alusta lähtien ja Akun jatkuvaa onnistumista oli ilo seurata!Tarinan loppu ei ollut niin loistelias,kuin itse tarina,sillä loppu ei ollut Akun kannalta suotuisa.Ja tarinan alussa saattoi jo arvata,että kun tarina lähti Akun osalta liikkeelle hyvin,niin tarina ei varmasti saisi onnellista loppua...Tarinalle annan kuitenkin arvosanaksi 9+. Pepi-tarina ei tosiaan ollut ihan niitä parhaimpia Pepi-tarinoita.Osittain johtuen varmaan siitä,että piirtäjänä oli Daniel Perez..Jos piirtäjä olisi ollut huippuluokan Pepipiirtäjä Al Hubbard,tarina olisi ehkä näyttänyt silmissäni paremmalta.Lars Jensenin käsikirjoitus siihen tarinaan oli kuitenkin yllättävän hyvä,ja tarinan loppu oli vitsikäs mielestäni!Arvosana "Kadonnutta luuta etsimässä" -tarinalle 7.Bas Heymansin "Naisen oikeus"-tarina vaikutti alussa lupaavalta,mutta en pitänyt kauheasti siitä tarinasta,tarinan loppu oli vähän outo,vaikka tarina päättyikin Akulle suotuisiin tunnelmiin.Tarina olisi voinut ollu parempi Basin veljen Maun piirtämänä.Käsikirjoitus tarinaan ei ollut mielestäni hyvä.Arvosana 6½.Viimeinen tarina,ankanpoikien seikkailutarina oli ihan ok,vaikka petyin hiukan lukiessani tarinaa,luulin että se olisi jännittävämpi ja parempi.Santanachin piirroksista en hirveästi piittaa,hän ei lukeudu lempipiirtäjieni joukkoon.Arvosana 7½. Tuo oli jälleen kerran sellainen perustason akkari,onneksi mukana oli sentään se Vicarin hyvä avaustarina,muuten lehden taso olisi ollut mielestäni normaalin alapuolella.. Lehden kokonaisarvosana 8,eli hyvä!

Vierailija

Vicarin piirtämä ja Jens Hansegårdin käsikirjoittama johtosarja oli todella hyvä tarina - niinkuin Vicarin tarinat aina ovatkin ja lause "Ei kannata ryhtyä julkkikseksi, jos ei halua huomiota" tuli tutuksi. Toisesta tarinasta eli Pepistä en oikein pitänyt, usein Peppi-tarinat ovat tylsiä ja niin oli tämäkin. Bas Heymansin piirtämä "Naisen oikeus" oli ihan hyvä tarina kolmesivuiseksi, varsinkin kun Akulla oli tuuria. Santanachin piirtämä ja Stefan Petruchan käsikirjoittama tarina "Piileskelevän neidon arvoitus" oli kohtuullinen tarina. Ankanpojat ratkaisivat arvoituksen, mutta myös Sättäri sai lopulta osan kunniasta.

Vierailija

Tämän viikon lehti oli mielestäni todella mielenkiintoinen. Vicarin piirtämää tarinaa Paparazzien kuningas oli kiva katsella ja lukea. Mielenkiintoa tähän lehteen toi Aku iltapulun paparazzina. Hänen nappaamansa kuvat olivat täydellisen hyviä, ja mukavaa katseltavaa. Arvosana: 9,4. Seuraavasta tarinasta en oikein pitänyt. Mutta tähän mennessä se oli silti yksi parhaimmista Pepi-tarinoista. Yleensä juoni on näissä samanlainen, mutta tällä kertaa se ei ihan, niin mennyt. Jalon "kuuluisiaa" vainua oli kiva seurata. Värikkyyttä tarinaan toivat, myös Perêzin piirrokset. Arvosana siis: 7,7. Seuraavaksi tulee yksi hyvistä lehden tarinoista. Bas Heymansin piirroksista en kyllä pitänyt, mutta tarina oli siksi hyvä, koska Aku voitti viimein Hannun. Arvosana: 8,2. Ja nyt tulee kyllä selvästi yksi parhaimmista tarinoista. Santanachin piirroksia on aina kiva katsella, niin kuin nytkin. Juoni oli todella mielenkiintoinen, eikä yhtään tylsä. Järven rannoilla seikkaillen, etsittiin Piileskelevää neitoa, joka toi värikkyyttä tähän. Arvosana: 9,1.

Vierailija

Kerrassaan mainio Akkari!!!! En kyllä pitänyt siitä Pepi-tarinasta mutta minäkin pidän koirista. Mun kotona on koira. Sen nimi on Kaapo.

Vierailija

Minunkin puolestani kiitos Tanjalle! Lehti oli mielestäni aika keskiverto, Paparazzien kuningas sikäli hyvä, ettei ollut perinteinen "Akun hutera mestaruus"-sarja, vaan loppu olikin erilainen, ja vahingon aiheuttaja olikin oikeastaan Ladonna. Pepi-sarja oli ihan ok, ei siinä paljoa tapahtunut, mutta loppu oli kuitenkin hyvä. Naisen oikeus ei ollut oikein mieleeni, toisaalta pidän tarinoista, joissa Akulle loppuu hyvin, hauskalla tavalla. Iineksen käytös oli typerää ja röyhkeää, hänen olisi myöhemmin turha tulla puhumaan Akun käytöstavoista. Viimeisen tarinan loppu oli vähän töksähtäväinen, mutta toisaalta ihan fiksu. Sen lisäksi pidän Santanachin piirrostyylistä.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat