Mitäs piditte?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli mitäs piditte tän viikon akkarista? Aika kelpo oli, mut ei parhaita.Entä mikä on paras akkari, minkä muistatte? Itseppä tykkään tosi paljon niistä, joissa on "oma nurkka" palsta.

Kommentit (9)

Vierailija

Kyseinen akkari ei ollut mikään tämän vuoden para, mutta ihan hyvää kamaa kuitenkin. Pepi tarina oli ihan ok, jos sitä vertaa muihin Pepi-tarinoihin.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vicarin piirtämä ja Jens Hansegårdin käsikirjoittama johtosarja oli todella hyvä tarina - niinkuin Vicarin tarinat aina ovatkin ja lause "Ei kannata ryhtyä julkkikseksi, jos ei halua huomiota" tuli tutuksi. Toisesta tarinasta eli Pepistä en oikein pitänyt, usein Peppi-tarinat ovat tylsiä ja niin oli tämäkin. Bas Heymansin piirtämä "Naisen oikeus" oli ihan hyvä tarina kolmesivuiseksi, varsinkin kun Akulla oli tuuria. Santanachin piirtämä ja Stefan Petruchan käsikirjoittama tarina "Piileskelevän neidon arvoitus" oli kohtuullinen tarina. Ankanpojat ratkaisivat arvoituksen, mutta myös Sättäri sai lopulta osan kunniasta.

Vierailija

Kaikki muut tarinat olivat hyviä, paitsi Pepi-tarina. En ole vielä koskaan lukenut sellaista Pepi-tarinaa, josta olisin pitänyt.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat