Keskustelu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mikä on paras Aku Ankka-keskustelu ikinä

Kommentit (15)

Vierailija

Periaatteena tääl on Aku Ankka..kaikki pyörikööt Akun ympärillä, mutta oikeesti piristävää se, että välillä putkahtaa Akun käyttäjiin aiheet!

Vierailija

Juu, Millaiseksi kuvittelet...? Keskustelu oli paras ikinä...Kaippa siihen voisi vielä kirjoittaa, jos se ei olisi mennyt liikaa Chatin puolelle, mutta olisiko se silloin ollut hyvä..? Ken tietää? No, säilyy ainakin muistoissa...:^/

Vierailija

Jaa-a, en oikein osaa sanoa, Top10-tyypit-keskustelu on omasta mielestäni ehkä jopa paras, vaikka se ei nyt liitykään Aku Ankkaan.

Vierailija

Hauska oli ainakin Vapaa Ankkalinnan-keskustelu(tarkoitus oli puhua runoillen, vaikka siellä puhuttiin muustakin: )) ja juuri tämä top-10 tyypit, jossa myös puhutaan muustakin hauskasta kuin parhaimmista tyypeistä. Minun mielestäni tällaiset lievät off-topicit ovat hauskoja, ei kuitenkaan täysin päättömät jutut(luonnollisesti).

Vierailija

Paras on kyllä pikkuisen offin puolelle menevät topicit eli esim. Top-10 tyypit, Arvostele edellisen käyttäjän...

Voisi kyllä täällä olla yleinen keskustelu alue.

Niin, että sitten voisi olla kyllä enemmän kohinaa sivuilla...

Vierailija

Kahvi-holisti kirjoitti:Juu, Millaiseksi kuvittelet...? Keskustelu oli paras ikinä...Kaippa siihen voisi vielä kirjoittaa, jos se ei olisi mennyt liikaa Chatin puolelle, mutta olisiko se silloin ollut hyvä..? Ken tietää? No, säilyy ainakin muistoissa...:^/

Vai niin! Toimiikos tuo profiilisi taas?Nähtävästi, jollei silmäni petä!

Vierailija

Yleisesti parhaita keskusteluita on lievät off-topic keskustelut kuten Top-10 tyypit keskustelut. On mukava puhua muustakin kuin Aku Ankasta aina välillä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat