Ankkaprofiili

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hei!Miten luodaan oma ankkaprofiili?Siis sellainen hieno kuva kuten kaikilla täällä keskustelussa.Kysyn,koska olen uusi täällä sekä tietämätön.

Kommentit (4)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joo, uusi tosiaan. Huomaan!:) Niin, ankkaprofiilikuvan voi luoda tällä tavalla: mene profiiliisi ja paina "muokkaa". Sitten paina tuota sinun väritöntä kuvaasi, niin siihen tulee paljon vaihtoehtoja. Ei kun valitsemaan!:)

Vierailija

No tuolla ylhäällä ison ''Aku Ankka''- tekstin yläpuolella on tollanen linkki missä lukee ''Ankkaprofiili''. Paina sitä. Sen jälkeen paina ''muokkaa omaa profiiliasi tästä'' kohdasta sitä ''tästä'' kohtaa nii löydät oman profiilis. Kuvan saat vaihdettua painamalla sitä mustaa Aku Ankan profiilin kuvaa mikä siellä on. Sieltä löydät liudan kuvia mistä valta.

Vierailija

MacPeruna kirjoitti: ....Sieltä löydät liudan kuvia mistä valta.

Äh, sori. Tarkotin tietty valita enkä valta.

Vierailija

Siis, profiili sinulla on jo, mutta kuvan saat, kun tuosta tästä minun kuvasta katsot ylöspän, näet oman "mustan Akun" klikkaan sen alapuolella olevaa nimimerkkiäsi, eli tuota liilaa jomma tekstiä, se vie sinut omaan profiiliisi, siellä klikkaan sitä "mustaa Akua" niin tulee lista kuvista, joista varmasti löydät mieleisesi, mutta mieti, mihin foorumiin tälläinenkin keskustelu kuuluisi, ei ainakaan Julkaisuihin...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat