Vastaus siihen, miksi täällä ei ole yleistä keskustelu-aluetta.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli lähetin ylläpidolle viestiä ja kysin miksi täällä ei ole yleistä keskustelu aluetta sain tälläisen vastauksen:

Kiitos viestistäsi. Aku Ankan keskustelupalstalla pyritään rajaamaan viestien aiheet koskemaan vain Ankkalinnan maailmaa, Disney-aiheita ja sarjakuvia. Toki muitakin aiheita saa sivuta viesteissä, mutta aivan muista aiheista tehdyt keskusteluavaukset poistetaan. Mikäli viestiketju alkaa rönsytä koskemaan pääasiassa jotain aivan muuta asiaa, niin siinä tapauksessa se lukitaan, eikä siihen voi enää vastata.

Ystävällisin terveisin

Aku Ankan tekninen asikaspalvelu

Mitä mieltä olette?

Sivut

Kommentit (45)

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Sami-96 kirjoitti:

Just juu, minä laitan vastalauseen!! lähetin ylläpidolle viestin, että tuleeko vapaata keskustelu aluetta, ja he vastasivat näin:<br />

<br />

Hei!<br />

<br />

Kyseisen tyyppistä keskustelualuetta ei ole tulossa Aku Ankan nettisivuille.<br />

<br />

Terveisin<br />

<br />

Aku Ankan verkkopalvelut

<br />

Joten, kukas sinulle tuollaisen viestin on lähettänyt...?

Noh, senpä lähetti itse verkkosivuista vastaava henkilö, eli Virva Pitsinki. Häneltä asiaa suoraan sähköpostilla kyselin, joten tuo palauteboksin vastaaja puhunee mitä sattuu. Epäiletkö? : D

Vierailija

Tukedi kirjoitti:Minun mielestäni näille sivuille ei tarvitsekaan mitään yleistä-foorumia.

Juuri niin. jos täällä olisi yleinen keskustelu-palsta, nii se autioittaisi muuta palstat, ja lopulta kaikki keskustelut joihin tyypit jaksavat kirjoittaa, olisivat pelkkää chattailua

Vierailija

Jep, mitään uutta ei ilmennyt. Aukioloajat vielä käyvät, mutta suurin miinus on muokkaustoiminnon puuttuminen. Myös yksityisviestiominaisuus saattaisi olla kätevä, jotta chattailu jäisi pois. Yhtä erikoisen keskustelualueen löytää Sangatsumangan sivuilta. Sielläkin on aukioloajat, järjestyksen puutetta eikä linkki- tai kuvamahdollisuuksia. Siellä tosin voi muokata ja poistaa omia viestejään, mutta siellä ei ole kategorioita erityyppisille aiheille. Vaikuttaa todella siltä, että Ankkis tulee aina olemaan se oikea ankkafoorumi. Tulevaisuudessa saisi moderaattoreiden myötä tulla ainakin se muokkaustoiminto näille sivuille. Yleisiin keskusteluihin varattu aihealue tuntuu typerältä, kun yleisistä asioista puhutaan jo nykyäänkin eri aiheissa. Se kyllä rajaisi kivasti aiheiden sijoittelua eikä vastaavanlaista tapahtuisi enää niin yleisesti.

Tekninen asiakaspalvelu vaikuttaa aliarvioivan käyttäjiä pahastikin. Tuo raporttimainen katkelma ylläpidon tehtävistä ei kaikessa konemaisuudessaan kykene antamaan selitteitä inhimillisiin kysymyksiin. Robottejako siellä ylläpidossa työskentelee? "Tekninen" asiakaspalvelupa hyvinkin. Ehkä paremmin muotoiltu kysymys toisi perusteluja vaikka kyllä nykyiselläkin kysymyksellä pitäisi taustatietoja herua. Ja pahoittelut ylläpidolle ikäväsävyisistä virkkeistä. Tekninen asiakaspalvelu tekee taatusti parastaan ja on kiireinen, mutta tällaiseen kysymykseen olisi kiva saada perusteltu vastaus.

Vierailija

_wonderlust_ kirjoitti:

Yukonin Hyinen Liekki kirjoitti:Pisti taas niin ankarasti harmittamaan, ett&amp;auml; viestist&amp;auml;kin tuli sen mukainen. Pahoittelen ainakin melkein.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

Edited by: webmaster on Sep 1, 2008 1:26 PM

<br />

Katos vaan, ylläpito ei tainnut sulattaa hermittaa-sanan sijasta käyttämääsi termiä : D Kiva nähdä että hekin ovat hereillä, mutta väittäisin, että täällä olisi aiheelllisempaakin deletoitavaa.<br />

<br />

the legend of DUCK kirjoitti:Juuri niin. jos täällä olisi yleinen keskustelu-palsta, nii se autioittaisi muuta palstat, ja lopulta kaikki keskustelut joihin tyypit jaksavat kirjoittaa, olisivat pelkkää chattailua

<br />

Ei Sekalaiset-palsta ole mikään yleinen chattailupalsta. Ihan yhtä vähän siellä hyväksytään surkeita viestejä kuin muuallakin foorumilla. Ja mitä tarkoitat tuolla autioitumisella, meinaatko, että kukaan ei enää kirjoittaisi muualle kuin Sekalaiset-osioon? Tuskin, eiköhän se Aku Ankka kiinnostaisi edelleen ihan yhtä paljon kuin sitäkin ennen.

Joo taidat olla oikeassa.

Vierailija

Mielestäni olisi parempi, jos olisi ihan yleinen keskustelu -alue. Tuolla lukee "keskustelu", mutta ei silti voi "keskustella". Siinä olisi ainakin parantamisen varaa. :)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mary-Kate kirjoitti:Mielestäni olisi parempi, jos olisi ihan yleinen keskustelu -alue. Tuolla lukee "keskustelu", mutta ei silti voi "keskustella". Siinä olisi ainakin parantamisen varaa. :)

Lue uusin toimituksen blogista.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni tuo on hyvä vastaus tuohon kysymykseen, ja olen samaa mieltä siitä ettei mitään yleisiä keskusteluja tälle sivulle. Niistä kaikista muista aiheista voi keskustella ihan muualla.

Vierailija

Niin no onhan täällä juuri niitä jotka puhuvat täysin asian vierestä vain ärsyttääkseen muita käyttäjiä.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mikko M kirjoitti:Myös yksityisviestiominaisuus saattaisi olla kätevä, jotta chattailu jäisi pois.

Ai perhana, tuon unohdinkin. Tosiaan yksärit ratkaisisivat takuuvarmasti osan chattailyongelmasta, aina välillä tulee itselleenkin sellainen olo, että pahus nyt pitäisi voida lähettää yksäri. Vaan holhouksesta taitaa tässäkin olla kysymys. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hyväksyisin asian tällä selityksellä. Vastuu itsestään on jokaisella vain ja ainoastaan itsellään, kyllä kaikilla pitäisi olla sen verran nettivalistusta ettei lähde yksärillä houkutelleen "11-v:n Aku-fanin" matkaan. Ja varsinkin nuorimmilla lapsilla vanhempien tulisi olla ajan tasalla lapsensa nettikäyttäytymisestä/netinkäytöstä, ei ylläpidon. Välillä kun tuntuu että syy vieritetään vaikka kunnallisen päivähoidon niskaan, huolimatta siitä että kotikasvatuksessa mättäisi asiat ja pahasti.

Mikko M kirjoitti:Tekninen asiakaspalvelu vaikuttaa aliarvioivan käyttäjiä pahastikin. ---Ehkä paremmin muotoiltu kysymys toisi perusteluja vaikka kyllä nykyiselläkin kysymyksellä pitäisi taustatietoja herua.---tällaiseen kysymykseen olisi kiva saada perusteltu vastaus.

Jos kerta vaivautuvat vastaamaan, niin olisivat sitten vastanneetkin. Eihän kysymykseen "Miksi Auringonpimennyksessä Auriko pimenee?" vastata, että "Auringonpimennyksessä Aurinkoa ei näy." Kyllä, mutta entä se syy? Tältä haiskahti tämä ylläpidon vastaus. Ok, heillä on muutakin hommaa, mutta kun tämäkin kuuluu heidän työhönsä.

Vierailija

cAkkU kirjoitti:Niin, tuo toimituksen palaute ei kyllä vastaa tuota kysymystä ollenkaan... (Hei Skeptik, onhan kalleanka.se- sivustollakin yleinen foorumi. Jostain syystä siellä muut keskusteluosiot käsittelevät vain niitä nettisivuja, mutta mutta...) :D

Vai niin! Nämä sivustot onkin tehty paljon paremmiksi lapsille! Tänne ei voi kaiken maailman reiskat kirjoittaa ihan mitä vain! Myös aukioloajat ovat paremmat!Ajatelkaas nyt kun joku trolli keskellä yötä tulee tänne riehumaan ja joku 8 vuotias miettii, että mitä tarkoittaa nuo sanat? Ruotsin sivuilla ei ole selvää vastuuta! Tämä sivusto on paljon parempi, kuin joku kalleanka.se!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat