klondike

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kuka haluais uusia klondike tarinoit?

Kommentit (10)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Olen varsin samaa mieltä kuin Rosa4tehwin. Tosin haluaisin niitä lisää. En tosin keneltä tahansa piirtäjältä/käsikirjoittajalta vaan sellaiselta joka on kunnolla perehtynyt Rosan ja Barksin tuotantoon.

Vierailija

Lisää! Haluan lukea / katsoa uusia klondike tarinoita! Harmi, että Rosa lopetti Ankat. Hän osaa piirtää parhaiten kyseisiä tarinoita.

Vierailija

En haluaisi,kuten Rosa4tehwin sanoi Rosa kokosi Roopen Klondike ajan taphtumat täydelliseksi. Ne tarinat jotka käsittelevät Klondikea eivätkä ole Barksin tai Rosan piirtämiä ovta oleet poikkeuksetta huonoja.

Vierailija

Totta kai. Mieluiten Rosan tai Barksin. Mutta harvakseen niitä kyllä enää tulisi, jos tulee.

Oikeastaan Ros4tehwin sanoi kaiken tarvittavan.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Oikeastaan en, jollei piirtäjänä/käsikirjoittajana olisi Rosa (tai Barks, jos hän olisi vielä hengissä).

Syynä tähän on se, että huolella luotu Roopen menneisyys ei siedä paljonkaan soveltamista. Itse ainakin katsoisin hieman karsaasti jotain tusinakullanryöstäjää, kenties wnb Karhukoplaa ja hatusta vedettyjä faktoja/vuosilukuja.

Rosa vain kokosi Barksin viljelemät faktat niin täydelisesti Roope Ankan Elämä ja Teot -sarjassa, että siitä ei kyllä voi enää parantaa.

Itsehän kannatan ennemmin yhtenäistä juonikuviota tarinoiden välillä (joka on kylläkin yhtä poikkeusta lukuun ottamatta mahdottomuus), kuin täyttä sekasotkua ja aina vain "nollaantuvaa" tilannetta. Tämä poikkeushan on Rosan tarinat, joissa hän käyttää edes jonkinlaista logiikkaa, eikä tee ihmeellisiä ratkaisuja tuodakseen mukaan jotain uutta.

Tuo onkin luultavasti suurin syy, miksi Rosasta pidän.

Tokihan uusi Klondikeen sijoittuva tarina olisi minullekin mieluisa, jos piirtäjä/käsikirjoittaja kunnioittaisi Barksin luomaa "universumia" eikä soveltasi ihan omiansa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat