(bf25723c-df14-488c-b4b3-62d74b995dc1) - bf25723c-df14-488c-b4b3-62d74b995dc1

Vierailija

This thread contains comments for topic "bf25723c-df14-488c-b4b3-62d74b995dc1" (id=bf25723c-df14-488c-b4b3-62d74b995dc1) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Jaaha Jaaha...Taas tehdään tarinoiden arvostelut.Rodriquesin tarina ei ollut sitä mitä odotin,mutta oli kuitenkin ihan kohtuullinen.Arvosanaksi tasan 8.Feroilin tarina taas oli vähän parempi mitä odotin.Odotin semmoista 7,8 mutta annankin sille 8,3.Myös Ferrariksen tarina oli odotettua parempi.Sille arvosanaksi jopa 7,9.Marsalin kaksisivuinen periaatteessa olisi voinut olla korkealla mutta jäikin jumboksi.Sille pisteitä ropisi lohduttomat 5,7.Elikkä,Ferioli oli niukasti ykkönen Marsal sen sijaan oli ylivoimainen jumbo.Tämä akkari oli arvosanaltaan ok

Vierailija

Eka luku oli tosi hyvä. Tokakin ihan ok. Kolmas ei niin hirveän hyvä. Viiminen oli hyvä. Tässä ranking: 1.Rodriquesin Aku ja Tulppu-luku 2.Mikki luku 3.Viiminen aku luku 4. karhukoplajuttu

Vierailija

Odotan tulkevaa Akkaria innolla, olen pitänyt kaikista tähän asti tulleista enkä varmastikkaan kyllästy nytkään. Sen sijaan luulenpa että Roope kyllästyy Teppoon ja Akuun jotka alinomaa riitelevät keskenään. Myös Mikistä ja Mustasta Pekasta on tehty aikaisemminkin ystäviä esimerkiksi tarinassa Paluu Alkulähteille (Taskari 238) jossa Mikki ja Pekka lähtevät tovereina etsimään Höyrylaiva Villeä joka toimi... no, lukekaapa itse.

Vierailija

Juups,eli tuo Aku ja Tulppu -tarina tulee olemaan varmaan aika perinteisesti etenevä,eli Aku ja Tulppu kinaavat,kaikki menee pieleen,taulutelkkarit varastetaan ja sotkuilta ei vältytä..Ja kukakohan sen tarinan on piirtänyt ja käsikirjoittanut?Se seikka ratkaisee aika paljon...Ferioli on kyllä yksi parhaista nykyajan Mikki-piirtäjistä,mutta itse ainakin olen ennenkin lukenut sellaisia tarinoita joissa Pekka ja Mikki ovat olleet sovussa (ainakin osan aikaa tarinasta,tai yleensä tarinan lopussa). Sellainen tarina oli ainakin muistaakseni Ankkalinnan Joulutonttu -kirjasssa (sekä jossain 2005-2006 vuoden AA lehdessä) julkaistu.Tarinassa tri Staattinen oli keksinyt keksinnön nimeltä "univeivari",jonka Pekka sitten pölli,ja univeivarin avulla Mikki antoi Pekalle opetuksen,ja sitten Pekka tarinan lopuksi tuli omatoimisesti palauttamaan pöllimänsä tavaran takaisin tri Staattiselle,ja Mikki kutsui lopulta Pekan hänen luokseen joulunviettoon,ja joulumieli oli tarttunut Pekkaankin ja he juhlivat jouluaaton Mikin kotona sovussa...Tuo Andrea Ferrariksen tarina on varmaan mielenkiintoinen,hänen piirtämät sarjakuvahahmot ovat yleensä aika veikeitä :D Huominen lehti kuulostaa siltä,että se olisi taas sellaista peruskamaa,mutta huomennahan se nähdään!Ja kommentit lehdessä tulevat varmaan huomenna perästä!

Vierailija

Ei kuulosta järin ihmeelliseltä Akkarilta, keskitason laatua. Kenenköhän piirtämä ensimmäinen sarja on? Toivottavasti Vicarin, vai onko kuva siitä sarjasta? No jaa, viimeinen kuulostaa melko tavalliselta, Karhukopla-sarjakin voi olla ihan hauska. Toivottavasti Mikkitarina olisi mielenkiintoinen.

Vierailija

Näyttäisi tulevan tavanomainen akkari. Tuo Mikki-tarina ei vaikuttakaan niin huokuttelevalta mitä blogissa uskotellaan. Täällä tuppaa tosiaan "ylistystä" liikaakin noille tavallisille tarinoille. Johtosarja kuulostaa ennakkoon parhaimmalta. Terveisiä Elinalle!

Vierailija

Eipä herätä mitään erityisiä odotuksia. Tulppu vastaan Aku eli ei. Kaavaan saisi viimein tulla parempilaatuista toteutusta. Ei paljoa lohduta, että taistelutanner siirretään työpaikalle. Tarinan juonen pystyy jo arvailemaan. Mikki-tarina vaikuttaa sitäkin huonommalta. Väliäkö hällä, jos piirtäjänä on eturivin piirtäjä, kun Feriolin tarinoissa käsikirjoittaja on aina takarivin porukkaa. Tulisipa sitä Gottfredsonia pian. Toivoin jo, että juhlavuosi parantaisi Mikin mainetta sekä näyttäisi nykysukupolvelle, että miten hyvä Mikki oli menneillä vuosikymmenillä. Ja lopuksi vielä Karhukoplaa... Vaikuttaa vuoden huonoimmalta lehdeltä, mutta paha sanoa mitään, ennen kuin sen on lukenut. Toivo elää yhä.

Vierailija

Jaaha, vai on sellaista Akkaria tulossa. En minä kovin paljoa yllättynyt, mutta tietenkin jokainen sarjakuva on aina erilainen, joten odotan innolla uuden Aku Ankan ilmestymistä postilaatikkooni. Hyvältä kuulostaa.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat