Pulivaria liian vähän

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mielestäni Pulivaria saisi olla paljon enemmän Aku-tarinoissa.Tuntuu että se on täysin unohtunut Akun lemmikki!

Kommentit (15)

Vierailija

Olen tässä jo kaipaillutkin sitä... Mikillähän on lähes joka tarinassa Pluto mukana, mutta Aku-tarinoissa ei Pulivaria näy. Ja mielummin kyllä lukisin tarinaa, jossa olisi Pulivari kuin Kisumisu.

Vierailija

Kumpaakaan Akun lemmikeistä ei ole näkynyt, paitsi Kisumisu esiintyi kolmen viikon takaisen Akkarin toivesarjassa. Mutta kyllä, Pulivaria saisi olla enemmän Akkarissa.

Vierailija

Jep!!!! Pulivaria ihan liian vähän!!!!! mun mielestä pulivari on kaikkein paras hahmo ja sen takia sitä sais olla paaaaallljjjooooon enemmän!!!!!!!:)

Vierailija

Paljon lisää Pulivaria!!!!!!! En muista missä oli niin mutta kyllä yhdessä tarinassa puhuttiin Pulivarista mutta sitä ei näkynyt. Siis lisää PULIVARIA!!!!!!!!!!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni Pulivaria voisi olla hieman enemmän, varsinkin, jos piirtäjänä toimii Barks! Esim. "Operaatio Huurusolassa" on mainio esimerkki Barksin Pulivari-tarinasta.

Vierailija

Jep, pulivaria lisää.:) Se on paras koira koko akkareissa. Ja tonne ankkaprofiilin kuvavalikkoon voisi tulla lisää pulivari kuvia:)

Vierailija

Niin minustakin Pulivari esiintyy aivan liian vähän Aku Ankassa.Jos minusta tulisi Ankka-piirtäjä,tekisin Pulivarista Akkarin kestohahmon! ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat