(fd423084-39c3-4e15-a6f7-bdab348981f9) - fd423084-39c3-4e15-a6f7-bdab348981f9

Vierailija

This thread contains comments for topic "fd423084-39c3-4e15-a6f7-bdab348981f9" (id=fd423084-39c3-4e15-a6f7-bdab348981f9) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Ankkarock, miksi pitää ajatella noin suppeasti? Onko järkeä tehdä joka SD:stä, RAWista ja ECW:sta oma topic, kun kaikki voi pistää yhden otsikon, WWE, alle? Eli jos saippuapainista teet topicin, niin tee yleisnimikkeellä "WWE".

Vierailija

Tosi mahtava artikkeli ja on ihan kivaa, että sellainen "Pulinat" palsta tulee. Minusta sille palstalle voisi antaa nimeksi "Yleinen keskustelu", mutta päätös on teidän tietenkin. ;)

Vierailija

1. Tämä on Disney-sivusto, eikä joku Badman-sivusto! Eli sanon vain että KERRASSAAN TODELLA HUONO JUTTU. Please: Ne, jotka lähettivät sinne palautetta, niin lähettäkää vielä Toimitukselle ettei sitä toteuteta. PLEASE!!!

Vierailija

Vaikka tämä uudistus tulee olemaan hyvä, niin toivon todella, etteivät kaikki käyttäjät unohda näitä Aku Ankka-aiheisia keskusteluja. MUISTAKAA ETTÄ TÄMÄ SIVU ON TARKOITETTU AKULLE JA MUILLE HAHMOILLE! (anteeksi että huusin)

Vierailija

Hyvä hyvä. Saapahan koko sivun käyttäjäkansa viimein infoa asiasta. Itsehän olen ollut jo kolmisen päivää asiasta tietoinen ennen blogimerkinnän ilmestymistä. Ja siitä foorumeillakin kerroin, luki kuka tai ei. Itse en näe yleisen osion kanssa mitään onglemaa, sillä olen nähnyt sen toimivan paremmin kuin hyvin monilla (lue: kaikilla) foorumeilla. Kuten sanottu, asiallisten viestien linjaa (vaikka tällä hetkellä ei tarvita edes yleistä aluetta, että spämmiä tulee tuhottomasti) pitää jatkaa yleiselläkin alueella, eli se ei (onneksi) ole mikään chattipaikka. Oikeastaan se onkin hyvä, puhdas alku, jossa voi ylläpito ja käyttäjät näyttää, miltä sen oikean foorumikeskustelun tulisi näyttää. Eli ei vain saisi sitten topicceja/viestejä päästää karkaamaan käsistä. Jos ylläpito tuolta alueelta järjestelmällisesti poistaisi kaiken turhan, ei pääsisi edes syntymään tämänhetkistä keskusteluviidakkoa. Muita alueitahan ei toki enää voi pelastaa kuin täydellä formatoinnilla. Kuten olen senkin teille kertonut, uusia moderaattoreita tulee, käyttäjien joukosta. Tämäkin tieto on vahvistettu ylläpidolta. Ja nimenomaan uudet modet valitaan käyttäjien joukosta, sillä olen ymmärtänyt, että tällä hetkellä ylläpidon leivissä on näkymättömiä moderaattoreita, jotka poistavat viestejä ja antavat banneja. Moderaattoreiksi tullaan valitsemaan kokeneempaa käyttäjäkuntaa (kyseinen tieto yhä ylläpidolta), jottei homma siinä suhteessa karkaa käsistä. Ja "kokeneemmalla" en tarkoita pisimpään rekisteröitynä ollutta, vaan iältään vanhempaa sekä eritoten kypsempää. Veikkaisin, että me vanhemmat käyttäjät hallitsisimme moderoinnin paljon paremmin, kuin nuori ala-asteikäinen jannu. Kyllä se elämänkokemus jotain ratkaisee. Ja harkintakyky. Myös tuo keskustelusääntöjen tarkennus on hyvä juttu (en ole varma, onko siitä blogissa, mutta sellainenkin tulee samalla, kun yleinen), sillä jo se voi teroittaa käyttäjien mieleen, että on sääntöjä, joita tulee noudattaa. Se, että yleiseen kirjoitetut viestit ivät nosta viestimäärää, on hieman kaksipiippuinen juttu. Kyllä, se rajoittaa viestienkalastelijoita, mutta minulle ainakin tulee fiilis, ettei yleistä tuossa tapauksessa valvottaisikaan niin ankarasti. Joku voikin keksiä, että kun siellä ei kerran viestimäärä nouse, niin silloinhan voi chattailla ihan vapaasti, kun kukaan ei voi valittaa. Se on ehkä suurin huolenaiheeni, mutta jämpti moderaattorien toiminta toki estää kaiken tuon kaltaisen viestittelyn alun alkaenkin. Minä kiitän ja lopetan ja jään odottelemaan yleistä aluetta, modeja sekä (ihme kyllä) sitä mitalienjakotilaisuutta (saahan sitä utelias olla ^^).

Vierailija

Kiitokset kommenteista! On mukava kuulla, että suurin osa teistä on uuden foorumin kannalla. Hyvä kun otitte esiin mitalien ja viestimäärän kasvattamisen pulinoilla - unohdin mainita blogissani, että Pulinat-palstan viestit eivät suinkaan kasvata sudenpentumitalisaldoa eivätkä viestimäärää, vaan niihin vaaditaan asiallisia ankallisviestejä :) Uskon, että ankallisaiheistakin riittää vielä keskusteltavaa hamaan tulevaisuuteen asti. Osa teistä oli huolissaan uuden palstan viestien asiapitoisuudesta. Vaikka Pulinat tulee olemaan aiheeltaan vapaa, moderoidaan sieltäkin asiattomuudet pois, ja tarvittaessa palaamme entiseen malliin eli pelkkiin ankalliskeskusteluihin.

Vierailija

Mainio artikkeli! Pulinat-keskustelua tässä on jo odoteltukin. Tosin, en aio unohtaa myöskään Disney-aiheisia keskusteluja.

Vierailija

Noniin onhan tämä merkintä täällä ollutkin jo monia päiviä ja pitänee nyt tähän kommentoida, koska kyseessä on erittäin tärkeä asia. Jokaisella kolikolla on aina tietenkin kääntöpuoli ja meinaan sillä nyt tässä esimerkiksi tuota "holhousta". Kun halutaan pitää huolta nuoremmista käyttäjistä on se toinen puoli ja taas vanhemmat pitävät sitten holhouksena toisella puolella tätä tilannetta. Me hieman vanhemmat käyttäjät pidämme hieman liiallisena holhouksena joitain asioita. Toisaalta sen ymmärtää, mutta liiallinen holhous ei missään määrin ole varmaankin hyväksi. Missä se raja sitten menee? Se on varmasti vaikea määritellä, ymmärrän kyllä hyvin, että haluatte pitää sivut hyvin perheystävällisinä ja turvallisina kaiken ikäisille. Se on mielestäni hieno ajatus ja siitä pitää kyllä pitää kiinni. Kuitenkin yleisellä keskusteluosiolla hieman vedetään kasaan pakettia. Ja näin tämä ns. "holhous" tulee olemaan edelleen läsnä, mutta hieman höllättynä yleisen keskusteluosion takia. Säännöt kuitenkin pitää olla tietenkin ja en itse näe ongelmaa yleisessä keskustelussa. Periaatteessa, jos joku haluaa tehdä keskusteluja, jotka eivät tänne kuulu voisen tehdä minne osioon vain, mutta onneksi moderaattorit voivat poistaa ne toki. Jossain määrin se toki näkyy siinä, että moni pelkää, että Ankkakeskustelu jää varjoonsa ja se on näiden sivujen perusajatus. Uskon kuitenkin parin päivän jälkeen, kun tuo ilmestyy niin tilanteen tasaantuvan. "Holhouksesta" voisi ehkä ärsyttävimpänä mainita tuon, että sana, jossa sen sisällä on ns. kielletty sana sensuroidaan. Tämä on mielestäni jo tarpeetonta ja sensurointi voisi kohdata vain näitä kielletty sanoja, jotka kirjoitetaan sellaisenaan. Ymmärrän tuon aikarajan siinä, että valvotte näitä sivuja ja en usko, että täällä viitsii joku yöllä valvoa keskustelupalstaa. Ja itselläni tulee mieleen se, että kannustetaan nuorempia nukkumaan yöllä, kun täälläkin menee keskusteluosio kiinni. Hieno ajatus sinänsä, oli sen niin tehty tai ei. En tiedä, mutta minulle tulee sellainen tunne. Sp*****äjät ja trollit ovatkin tosiaan ongelma ja niitä on aina, mutta kova ote vain näitä kyseisiä kohtaan. Edelleen ihmetyttää ihan periaatesyistä tuo Karhukoplan trampoliinipuhallus, kun sieltä ei näitä huijareita edes poisteta. Moderointi homman suhteen on erittäin hieno, että sitäkin saadaan parannettua. Se on asia, johon kaipaa parannusta. Sivujen Käyttötaso paranee ja se on hieno asia.

Vierailija

Hyvä kun olette vihdoin ottaneet meidän mielipiteemme vastaan. Pulinat-osiota tulen odottamaan innolla, kun pääsee vihdoin puhumaan TV-ohjelmista ja musiikista, jotka ovat itselleni isoimmat syyt Pulinat-osion haluamiseen. Mutta eihän se ihan vielä tule eli saan vielä hetken odottaa. Onhan Pulinat-osiossa huonot puolensa kuten liian kohtuuttomiin aiheisiin meneminen, mutta jos ne modet tulisi niin sitäkin voisi välttää. Ja tuleeko ne modet vaiko ei? Blogista sai sen kuvan, että ne on/ovat tulossa. Ja onhan se ihan ymmärrettävää, että ei saa laittaa linkkejä kun täällä on paljon nuoria kävijöitä. Kiitos tästä blogista todella paljon ja voisi tulla vähän useammin näitä Toimituksen kuulumisia blogin kautta!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat