Uusi Pulinat- osio

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Lukekaa uusin blogimerkintä toimitukselta! Tänne on siis tulossa uusi "vapaa" palsta, jonne saa kirjoitella niitä näitä. Mitä mieltä olette? Pidättekö uudistuksesta? Vai onko idea huono? Kertokaa vaan mielipiteenne :D Itse pidän ideaa varsin hyvänä, sillä eiköhän näillä sivuilla ala sitten viihtymään enemmänkin. Ottaen huomioon sen, että ruotsin sivuillankin on "yleinen" osio. Tosin sitten tämä Disney-puoli taitaa jäädä sen uuden varjoon. Toivottavasti ei. :^) Tänne tulee myös parempi valvonta eli ..öö ne modet. Jess. Ja sitten vaan kirjottamaan :)

Sivut

Kommentit (47)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

jonzkuaku kirjoitti:No se voi vähentää täällä olemista mutta minä ainakin pysyn täällä.

Tuskin sentään vähentää, voi vaan lisääntyä väki...ehkä, niin mäkin pysyn täällä.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Otto Ankka-94 kirjoitti:Joidenkin pään sisään ei vain mahdu, että EI CHATTAILYÄ! Chattailussa ei ole mitään järkeä (ainakaan näillä sivuilla)!

Mäkään en olisi halunnut tuota uudistusta välttämättä...Tuon Otto Ankka-94:n viestin takia.

Vierailija

Aku Ankka on ollut tähän asti ok. Saa nähdä millaiseksi muuttuu sitten.

On ollut hienoa miten moni ottanu huolen siitä että asiat liittyis A.Ankkaan ja koko Disneyyn, aina asiat rönsyilee mutta sellasta se on.

Vierailija

adz kirjoitti:Aku Ankka on ollut tähän asti ok. Saa nähdä millaiseksi muuttuu sitten.<br />

On ollut hienoa miten moni ottanu huolen siitä että asiat liittyis A.Ankkaan ja koko Disneyyn, aina asiat rönsyilee mutta sellasta se on.

Älä muuta virka, olen tällä hetkellä surullinen ja iloinen... :( Olen iloinen siitä että nyt se aihealue tulee mitä on kauan odotettu mutta toisaalta se on huono, nämä vanaht alkavat kuihtua... :( täälläkin on ollut kivaa, mutta saapa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan...??

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

_wonderlust_ kirjoitti:

Ankkarock kirjoitti:Onhan se ärsyttävää kun jotkut vain menevät sinne pulisemaan mitälie juttuja ja samalla ruokkii viestimääräänsä.

<br />

Sekalaisista aiheista puhutaan ihan yhtä hyvin ja sinne lähetetään ihan yhtä hyviä viestejä kuin muihinkin aihealueisiin. Siis pitäisi. Näillä sivuilla kun tuo keskustelun taso on melkoisen alhaista, missä syy lieneekään. Viestimääräänsä kasvattavia pikku surkimuksiahan täällä on jo nyt, yleistä aihetta ei voi asiasta syyttää.<br />

<br />

Ymmärrän sen, jos teitä ärsyttää keskusteluaiheen laajeneminen. Toisaalta se myös osoittaa jonkun verran, ettei kyseisellä ajattelijalla ole mitenkään mittavasti foorumikokemusta. Ei suoraan, sillä voihan vuosikymmeniä foorumeita täyttänyt tyyppikin pitää rajatuista aiheista. Mutta näin kapeasti ajateltuna. Tuo selitys, että spämmiä tulisi enemmän ja keskustelu muuttuisi chattailyksi saa minut huolestumaan: mikäli käyttäjät ajattelevat noin, saattaa Pulinat-puolen alku olla suhteellisen kaoottista aikaa. Korostettakoon vielä, eli:<br />

<br />

Yleisen keskustelun palsta EI tarkoita keskinkertaista chattailyä tai muuta vastaavaa, jota ei hyväksytä muuallakaan foorumilla.<br />

<br />

Yhtä lailla siellä on yksi, mielellään laaja ja hyvä aihe, johon kirjoitetaan useamman rivin perusteltuja vastauksia, mielipiteitä, kannanottoja ja niin edelleen.<br />

<br />

Mielipiteeni uudistuksesta on vahvasti puolesta, hienoa keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa muustakin kuin aina siitä Disneystä.

Ehkä siellä puhutaankin siivosti aiheesta kuin aiheesta, mutta mistä aiheesta. Onko se kenties: "Olenko minä typerä?" aihe vai "Syödään kaikki Nesbuik-Muroja aamiaiseksi" vai onko se sitten "Kasvatetaaan viestimäärää ja kirjoitetaan kokoajan vain "Bong" viestejä".

Menetkö sinä sitten mieluusti keskustelemaan ja kirjoittamaan "Bong" viestejä.

Ja mikään syy ei voi olla niin vahva että tämä sivu ei olisi enään vain disneylle. Miksi ette mene Suomikeskusteluun tai ii2 sivulle juttelemaan höperöitä juttuja? Kenties siksi että siellä ei ole viestimäärää.

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tervehdys kuumeet on kuumeiltu ja aika rankka flunssa alkaa jo hellittämään ja se taasen tarkoittaa sitä, että jaksaa jälleen tulla tänne kirjoittelemaan.

Hyvät ihmiset minunkin on pakko kertoa kantani asiaan.

Ensimmäisenä voisin todeta, että on se kansa kummaa, kun ensin halutaan jotain ja sitten haukutaan idea. Koittakaa päättää ensin monet pistävät palautetta, että saisi yleisen keskusteluosion ja sitten sitä ei haluta. Ylläpito alkaa työstämään asioita, joista tulee palautetta jonkin verran, älkää todellakaan luulko, että pari ihmistä pistää palautetta jostain asiasta ja heti asiat muutetaan. Ja kyllä on se kivaa, kun ennenkuin edes uudistusta tulee haukutte ylläpidon tekeleet. Tarkoituksena on tietenkin vain tehdä paremmat sivut meille käyttäjäkunnalle eikä ilkeyttä tehdä asioita, joita emme halua. Tässä kohtaa saa mennä hieman pelin eteen, jos siltä tuntuu, jos taas liikut edes jossain määrin samoissa ajatuksissa olet varmasti oikeilla raiteilla jotenkuten ainakin ja voit jatkaa lukemista. (Minun mielipide ei ole oikea vastaus. Täysin oikeaa ja väärää vastausta / mielipidettä ei ole. Mutta uskon kuitenkin olevani ainakin jossain määrin asian ytimessä puheissani ja puhuvani asiaa)

No tulipa sitten tuosta Travianista mieleeni, että siellä alkaa näinä päivinä uusi peliserveri. Mutta ero onkin siinä, että se on erilainen serveri, kuin muut "tavalliset", joita on monia kappaleita. No pelaajat toivoivat tälläistä erilaista serveriä kyllä ja, kun se sitten tuli niin suurin osa haukkui foorumeilla koko serverin. Tosin serveri ei ollut silti ihan sellainen, kuin moni toivoi olevan, joten valitus määrä olisi ollut luultavasti jonkin verran pienempi, jos se olisi ollut se mitä moni toivoi.

No se siitä Travianista. Mutta esimerkiksi, jos vertaan monien muiden sivustojen foorumeita niin näissäkin on yleinen keskustelu, vaikka se olisi jonkin pelin foorumi jne. On näissä aina tilaa yleiselle keskustelulle. Kyllä mielestäni on valtavan suuri holhoustunne kyllä, kun ei ole sitä yleistä keskustelua. Ymmärrän tietenkin ylläpidon ajattelutavan, (tai ainakin kuvittelen ymmärtäväni jossain määrin ainakin) mutta liika holhous ei ole missään mielessä hyväksi. Johan lapsi elää koko ajan "turvallisuuden" tunteessa, vaan ulkomaailmassa kaikki ei mene aina turvallisesti ja helposti vaan välillä menee toki asiat niinkuin pitää, mutta kukaan ei ole täydellinen ja näin on niitä huonojakin päiviä. Toisilla enemmän ja toisilla vähemmän, tietenkin riippuen paljon ihmisen luonteesta ja tietenkin asioista joihin ei voi itse täysin vaikuttaa eli jollain tavalla elinympäristo jne.

Uskon, että kun tuo osio saadaan niin se voi pari päivää näkyä varsin hyvin, jos seuraa niin muiden osioiden viestimäärän vähenemisenä. Ei hätää, kyllä kaikki tasaantuu ja on vain hienoa, että on tuo osio.

Sitten sanoisin tuosta, että toiset tekevät typeriä aiheita ja se on chat.

Se on keskustelu osio siinä missä muutkin mitä nyt ovat ja eivät ole chat keskusteluja. Koittakaa ymmärtää se, jos olette niin vähän käyneet foorumeilla ja ette itse asiasta tiedä niin todellakin kannattaa uskoa sitä mitä minä ja muut sanovat. Ehkä sen voi tavallaan ymmärtää, että siellä keskustellaan jonnijoutavaa ja vastaillaan miten sattuu, mutta näin asia ei ole. Sääntöjä siis tarkennetaan ja modet tulevat aikanaan (erinomainen asia niitä tarvitaan, syyt on selvillä monissa keskusteluissa, niitä on turha tähän selitellä) ja näin saadaan kyllä nämä chat, spä*mi ja sun muut keskustelut pois jos niitä ilmenee.

Toisin sanoen ne poistetaan kylmästi sieltä. Ja, jos joku oikeasti haluaa tänne tehdä jotain älyttömiä keskusteluja voi sen tehdä ilman yleinen osiota. Tulos vaan on aiheen poisto, hyvin yksinkertaista. Poisto seuraa tehdään älyttömiä aiheita minne tahansa osioon.

Nimittäin ei todellakaan ole tarkoitus, että sinne pistetään esim. "Monta kertaa käyt yleensä vessassa päivän aikana?".

Sitten vielä, että yleinen keskustelu tuo uutta nimittäin saadaan virikettä hieman näihin keskusteluihin ja saadaan lisää mistä keskustella. Tämähän ei tarkoita, että kun alue tulee niin 5 min päästä on tehty 100 aihetta vaan jostain nopeasti. Ja Disney ja Aku maailma on toki kiehtovaa, mutta välillä on mukava muustakin keskustella ja kun tällä foorumilla tulee yleensä oltua (ei vaan innosta oikein muut foorumit kauheasti) niin kyllästyttää tavallaan joskus, kun kaiken on oltava Aku Ankkaa tai Disneyhin liittyvää. Okei, moni ajattelee juuri näin, että nämä ovat Aku sivut. Mutta miksi ei voisi olla hieman jotain muutakin niinkuin juuri yksi viaton yleinen keskustelu alue. Ei se ole paljoa, kyllä tämä on edelleen hyvin Aku aiheista. Toisekseen, jos maailma kaatuu tuon osion myötä niin asiaa helpottanee se, ettei kirjoittele sinne ollenkaan.

Joka tapauksessa odotan innolla tuota ja sitä odotellessa voitte ilman sen huolen häivää kirjoitella tänne keskustelupalstalle Aku maailmasta, vaikka kuinka paljon (suosittelen kuitenkin tietenkin kunnon asiallista ja asiaa sisältäviä viestejä).

(Koska viesti on jo pitkä ja ei käsittele aihetta oiekastaan niin lyhyesti chatista ja foorumista. Niin koettakaa ymmärtää chat ja foorumin ero. Siinä on suuri ero. Lyhyesti chat on keskustelua. Eli lyhyitä vastauksia ei sellaisia perusteluita. Tavallaan vapaata keskustelua, joka on puhekieltä yleisesti. Foorumi ei ole vuorovaikutteista kommentoimista jokaiseen toisen laittamaan viestiin. Vaan pidempiä viestejä, perusteluita ja kirkakieltä yleisesti. Eli ei lyhyitä viestejä ja vastailuja parilla sanalla toisen kommenttiin, johon toinen taas kommentoi jne. ja näin noidankehä on valmis ja chat jatkuu, vaikkei pitäis, kun kyseessä on foorumi. Se siitä sitten, ja lopuksi vielä sanoisin, että edellä tuli jälleen hyviä viestejä jo, mutta tässä täysin oma mielipiteeni, joka toi jotain uutta kantaa asiaan ja osin samaa mitä jo tulikin edellä. Hienoa työtä ylläpito, odotan todellakin näitä uudistuksia.

Vierailija

huh,kun on pitkä viesti!Ihan hyvä idea tuo pulina.Asiasta toiseen,miksi ilmainen wii pelikonsoli aihe ei enään ole täällä?:(

Vierailija

Ankkarock kirjoitti:Ehkä siellä puhutaankin siivosti aiheesta kuin aiheesta, mutta mistä aiheesta. Onko se kenties: "Olenko minä typerä?" aihe vai "Syödään kaikki Nesbuik-Muroja aamiaiseksi" vai onko se sitten "Kasvatetaaan viestimäärää ja kirjoitetaan kokoajan vain "Bong" viestejä".<br />

Menetkö sinä sitten mieluusti keskustelemaan ja kirjoittamaan "Bong" viestejä. <br />

Ja mikään syy ei voi olla niin vahva että tämä sivu ei olisi enään vain disneylle. Miksi ette mene Suomikeskusteluun tai ii2 sivulle juttelemaan höperöitä juttuja? Kenties siksi että siellä ei ole viestimäärää.

Voih, tajuatko mikä on VAPAA-AIHE!?!?!? Miksi se olisi joku tuollainen, voi ollu kunnollisiakin vapaita aiheita, ei kaikki ole noita sinun "boig" juttujasi... :^/

P.S: Tule meseen, on asiaa...

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

_-ankka-_ kirjoitti:huh,kun on pitkä viesti!Ihan hyvä idea tuo pulina.Asiasta toiseen,miksi ilmainen wii pelikonsoli aihe ei enään ole täällä?:(

Se ei liity Disneyyn tai Aku Ankkaan mitenkään.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ankkarock kirjoitti:Ehkä siellä puhutaankin siivosti aiheesta kuin aiheesta, mutta mistä aiheesta. Onko se kenties: "Olenko minä typerä?" aihe vai "Syödään kaikki Nesbuik-Muroja aamiaiseksi" vai onko se sitten "Kasvatetaaan viestimäärää ja kirjoitetaan kokoajan vain "Bong" viestejä".<br />

Menetkö sinä sitten mieluusti keskustelemaan ja kirjoittamaan "Bong" viestejä. <br />

Ja mikään syy ei voi olla niin vahva että tämä sivu ei olisi enään vain disneylle. Miksi ette mene Suomikeskusteluun tai ii2 sivulle juttelemaan höperöitä juttuja? Kenties siksi että siellä ei ole viestimäärää.

Onneksi täällä ei ole ollut typeriä aiheita. (Toivottavasti tunnistatte sarkasmin, kun törmäätte siihen.)

Kuten painotin, keskustelun yleisillä aluilla tulee pysyä yhtä aiheellisena kuin sen pitäisi olla täälläkin. Yleinen keskustelu ei ole bong-keskustelu, olenko tyhmä? -keskustelu eikä muukaan järjettömyys. Niitäkin sinne tulee, tietysti, mutta niin tulee näillä sivuilla kaikkialle. Ei niin, että hyväksyisin asian, kunhan totesin.

Oletko huomannut, että minulla olisi suurta tarvetta kasvattaa viestimäärääni, vaikka sitten sisällön kustannuksella?

Ja miksi sivun tulisi olla vain Disneyhyn liittyvä? Tähän kukaan ei ole vielä vastannut. Kuten olen noin satakaksi kertaa todennut, yhteen aiheeseen keskittyneillä sivuilla on muut topicit varattu kyseisestä aiheesta puhumiseen ja yksi alue vapaalle keskustelulle.

Olen rekkatutunut usealle erilaiselle fooorumille. Painotusta löytyy aina Sims kakkosesta gootteihin. Rekkauduin myös vuonna 06/07 Suosikin sivuille, eikä siellä ole viestimääristä tietoakaan. Eikä kyllä tämänkaltaisesta spämmäämisestäkään. Numerot nickini vieressä ovat yksi ja sama, ne viestit ovat se juttu. Ei se, kuinka monta niitä on. Kyllä sen huomaa, kenen viestit on spämmäämällä ja kenen kunnolla ansaittuja.

Vierailija

Tässä minun melko pitkä mielipide:

Nämä sivut ovat hyvät, vaikka tuleekin tuo uudistus. Tässä uudessa keskusteluosiossa on riskinsä, mutta eiköhän kaikki tule sujumaan vähintäänkin ihan mukiinmenevästi.

Ja sitten kun tämä uusi osio toivotetaan tervetulleiksi sivuille, niin emme toki saa unohtaa näitä muita keskusteluja, sillä jos kaikki keskustelijat ryntäävät heti siihen pulinat-osioon, niin muut aiheet jäävät täysin autioiksi. Eli jos näin, käy niin luultavasti toimitus poistaa tämän kyseisen osion.

Toki voisi tehdä näinkin:

Kun toimitus laittaa tämän uuden osion tänne, niin he eivät laittaisikaan sinne noita viestimääriä. Eli jos tuohon osioon kirjoittaisi, niin EI voisi saada suurennettua viestimääräänsä. Voi olla, että eräät käyttäjät tekisivät ihan turhia aiheita tuohon uuteen osioon, ja kasvattaisivat niillä typerillä viesteillä viestimääräänsä, ja tämän seurauksena tämän foorumin taso laskisi huomattavasti alaspäin, enkä esimerkiksi minä viitsisi enää keskustella tuossa uudessa osiossa. Jos viestimääräänsä haluaisi lisätä, niin sen saisi tehdä muissa osioissa.

Tässä vielä koostettuna uuden osion hyvät-ja huonot puolet:

+saa keskustella vapaammin niistä aiheista, mistä haluaa puhua

+tämän osion myötä ei tule enää turhia keskusteluja

-toivottavasti keskustelujen taso ei laske yhtään alaspäin (tätä vähään epäilen ja pelkään)

-miinusta ovat nämä aiheet: "Syöttekö tällä hetkellä jotakin?" tai "Olin tänään koulussa ja ahmin siellä 5 kiloa ruokaa"

-toivon mukaan vanhoja keskusteluosioita ei hylätä

Ps. Anteeksi, jos on kamalasti kirjoitusvirheitä.

Vierailija

Duke Duck kirjoitti:Tuolla on varmaan sekä hyvät että huonot puolet. Tulevaisuudessa nähdään kumpia on enemmän.

Joo sittenhän sen näemme..

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat